Basikal lari

Basikal B'Twin balance: pelbagai model

Basikal B'Twin balance: pelbagai model
Kandungan
  1. Keanehan
  2. model
  3. Basikal Balance Run Ride 100

Basikal keseimbangan kanak-kanak boleh menjadi kenderaan pertama kanak-kanak dan langkah pertama untuk belajar cara menunggang basikal sepenuhnya. Intipati menunggang pada unit ini adalah untuk menolak kaki dari permukaan tanah, kerana pergerakan itu berlaku. Basikal keseimbangan menguatkan otot, mengembangkan kekuatan, mengajar anda untuk mengekalkan keseimbangan. Mari kita pertimbangkan ciri-ciri basikal keseimbangan menggunakan contoh model B'Twin.

Keanehan

Kebanyakan model pengeluar yang dibentangkan adalah ringan dan padat. Jisim peranti kanak-kanak adalah 3-3.5 kg, yang mana ia boleh digunakan oleh kanak-kanak berumur 2 hingga 5 tahun. Pelana dan bar hendal basikal B'Twin balance boleh laras, jadi ia sesuai untuk kanak-kanak kecil dari semua saiz.

Hayat perkhidmatan yang panjang dipastikan oleh tayar tanpa tiub (10 ") dan rangka keluli. Untuk keselamatan tambahan, basikal imbangan mempunyai tuil brek yang disesuaikan untuk tapak tangan kanak-kanak, yang menjadikan brek mudah dan lancar. Cengkaman yang lebih baik dicapai oleh sistem Henti Mudah. Penunggang muda secara serentak menekan tuil brek dan stereng, yang jauh lebih selesa dan biasa daripada tuil brek klasik. Sistem ini sangat dihargai bukan sahaja oleh kanak-kanak, tetapi juga oleh ibu bapa mereka.

Brek yang lancar juga disebabkan oleh kehadiran brek dram, yang membolehkan roda belakang brek secara beransur-ansur. Ini menjadikan basikal keseimbangan B'Twin sebagai selamat yang mungkin.

Walaupun kelebihan model yang tidak diragukan, pembeli juga perhatikan kelemahan produk. Sebagai contoh, berdasarkan ulasan, agak sukar untuk mencari alat ganti asli untuk unit tersebut.

model

Lihat model B'Twin yang paling popular.

  • Run Ride 500. Treadmill untuk kanak-kanak berumur 2-4 tahun. Sesuai untuk kanak-kanak dengan ketinggian 85–100 cm Seperti semua model, ia dilengkapi dengan brek Henti Mudah. Contoh terbaik untuk mengajar kanak-kanak menjaga keseimbangan.Dibuat dalam warna oren dan hitam yang menyeronokkan.

  • 520 MTB... Direka untuk kanak-kanak berumur 2-5 tahun. Boleh menjadi langkah pertama dalam belajar menunggang basikal. Mempunyai rangka keluli yang teguh dan pelarasan pelana yang selesa.
  • Run Ride 520. Juga ditujukan untuk kanak-kanak berumur 2-5 tahun. Dilengkapi dengan pelana berwarna, tayar putih dan pemegang gaya Cruiser. Secara keseluruhan, reka bentuk kelihatan sangat kukuh.

Basikal Balance Run Ride 100

Model B'Twin Run Ride 100 patut diberi perhatian khusus. Menggunakan sampel ini sebagai contoh, anda boleh mengkaji kebaikan dan keburukan produk B'Twin dengan lebih terperinci. Ini adalah pilihan yang lebih bajet, dan oleh itu ia lebih kerap dipilih oleh ibu bapa.... Direka untuk kanak-kanak berumur 2-4 tahun. Pembeli memuji kemudahan pemasangan basikal keseimbangan dan beratnya yang ringan. Model ini dianggap minimalis dan serba boleh, kerana ia sesuai untuk lelaki dan perempuan. Ketinggian pelana boleh laras dari 33 hingga 41 cm dan sepadan dengan jarak kaki kanak-kanak.

Terdapat juga kelebihan seperti plastik lembut dari mana roda dibuat.

Iaitu, bahannya agak kuat dan tahan lama, tetapi pada masa yang sama ia tidak berderak ketika memandu. Ibu bapa seperti itu kanak-kanak cepat terbiasa dengan mainan baru, cuba mengimbangi dengan mengangkat kaki mereka dari tanah, tambahan pula, spesimen itu padat dalam simpanan kerana saiznya yang kecil.

Kelemahannya ialah harga yang terlalu mahal, walaupun ini adalah pilihan yang paling menjimatkan daripada rangkaian B'Twin. Di samping itu, kos sepenuhnya dibenarkan oleh kualiti produk yang tinggi. Selain itu, menurut beberapa ibu bapa, pengikat untuk basikal keseimbangan ini tidak berkualiti tinggi. Pengetatan yang tidak baik boleh menyebabkan stereng berputar berbanding dengan roda.

Untuk maklumat tentang cara memilih basikal keseimbangan, lihat video seterusnya.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah