Basikal lari

Kajian basikal keseimbangan chillafish

Kajian basikal keseimbangan chillafish
Kandungan
  1. Barisan pemain

Di banyak negara, bentuk pengangkutan kanak-kanak seperti basikal larian telah popular di kalangan kanak-kanak sejak sekian lama. Ia adalah basikal tanpa pedal dan boleh dipanggil secara berbeza:

  • menunggang basikal;
  • skuter basikal;
  • seimbang;
  • basikal lari.

Terdapat beberapa pengeluar produk sedemikian, yang produknya paling banyak diminati di kalangan pembeli. Basikal imbangan chillafish sangat diminati.

Barisan pemain

Pengeluar dari Belgium mengeluarkan produk untuk kumpulan umur dari 1 hingga 6 tahun. Ciri-ciri tersendiri bagi semua model basikal keseimbangan Chillffish ialah warna-warna cerah dan pematuhan penuh dengan umur kanak-kanak.

Runbike Bunzi

Antara model syarikat Chillffish, pilihan ini adalah pengubah dan bertujuan untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 2.5 tahun. Tugas utama basikal keseimbangan Bunzi adalah untuk mengajar kanak-kanak menjaga keseimbangan. Basikal imbangan boleh tukar mudah ditukar daripada kenderaan beroda 3 kepada kenderaan beroda 2.

Bertukar antara mod pacuan dua roda dan tiga roda mengambil masa beberapa saat. Secara luaran, dia kelihatan seperti arnab, yang lebih menarik minat kanak-kanak kepadanya.

Apabila anak anda semakin dewasa, tempat duduk basikal keseimbangan boleh dilaraskan untuk kesesuaian yang lebih selesa. Model ini dilengkapi dengan tempat letak kaki yang boleh ditanggalkan. Satu-satunya kelemahan pengubah ialah kosnya yang agak tinggi.

Chillafish BMXie

Basikal BMXie replika, tetapi tanpa pedal... Sesuai digunakan oleh kanak-kanak berumur 2 hingga 6 tahun. Reka bentuk model terdiri daripada bingkai, yang diperbuat daripada gentian kaca bertetulang. Tempat duduk boleh dilaraskan tanpa memerlukan kunci, dan roda kembung dilengkapi dengan pelindung yang memberikan daya tarikan berkualiti tinggi. Jumlah berat basikal baki ialah 3.8 kg. Reka bentuk jelas menunjukkan ciri kelajuannya. Pengilang telah menyediakan pilihan warna berikut untuk Chillafish BMXie:

  • biru;
  • merah jambu;
  • hijau;
  • merah;
  • kuning.

Basikal keseimbangan Chillafish Quadie

Model ini dicirikan oleh peningkatan kestabilan dan kelihatan seperti ATV. Treadmill boleh digunakan oleh kanak-kanak dari umur 1 tahun, sebaik sahaja bayi mula mengambil langkah pertama. Basikal Quadie balance mempunyai jarak tempat duduk ke tanah terkecil dari julat Chillafish pada 21 cm. Apabila anak anda membesar, ketinggian tunggangan boleh dilaraskan dengan mudah untuk mencipta keadaan tunggangan yang terbaik.

Ini tidak memerlukan penggunaan kunci atau lekapan khas. Terima kasih kepada ciri ini, model yang dimaksudkan sesuai untuk yang terkecil, kerana mereka boleh dengan mudah mencapai tanah dengan kaki mereka, menolaknya.

Menunggang basikal Quadie balance membantu anak anda mengembangkan otot dan koordinasi. 4 roda lebar memberikan peningkatan kestabilan model.

Kehadiran stereng khas membolehkan kanak-kanak berasa seperti pemandu ATV sebenar. Jumlah berat model ialah 1.9 kg. Terima kasih kepada ini, basikal keseimbangan mudah untuk bergerak dan diangkat ke dalam apartmen. Quadie mempunyai pemegang yang mudah di bahagian belakang untuk memudahkan pengangkutan.

Model tersenarai basikal keseimbangan Chillffish dihasilkan diperbuat daripada bahan selamat yang memenuhi keperluan moden... Terima kasih kepada penggunaan bahan mentah berkualiti tinggi, basikal BMXie, Bunzi, Quadie balance ada peningkatan prestasi, yang amat penting dengan penggunaan aktif.

Gambaran keseluruhan basikal keseimbangan Chillafish Bunzi, lihat di bawah.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah