Gelang

Gelang Kulit Pandora

Gelang Kulit Pandora
Kandungan
  1. Ciri hiasan
  2. Varieti dan warna
  3. Bagaimana untuk menjaga?
  4. Ulasan

Gelang Pandora dibezakan oleh reka bentuk dan pembinaannya yang unik. Fashionista dari seluruh dunia mengimpikan aksesori yang menakjubkan yang boleh diubah bergantung pada pilihan elemen individunya, yang dipanggil azimat.

Ciri hiasan

Sejak awal kewujudan jenama Pandora, konsep transformasi barang kemas telah diletakkan. Pesona diikat pada tapak yang diperbuat daripada logam berharga, kulit atau tekstil. Semua loket dijual secara berasingan. Oleh itu, gadis itu secara bebas menentukan reka bentuk gelang masa depan.

Model kulit sangat popular. Mereka kuat, boleh dipercayai dan mempunyai rintangan haus yang baik. Produk yang diperbuat daripada bahan semula jadi sentiasa kelihatan mulia. Gelang kulit wanita dari Pandora menyerlahkan keanggunan pergelangan tangan.

Gelang kulit Pandora sangat ringan. Adalah disyorkan untuk memakai tidak lebih daripada enam azimat pada produk logam, jika tidak, gadis itu akan mengalami ketidakselesaan dari aksesori berat. Dan pada asas kulit agak mungkin untuk melampirkan sehingga 7-8 manik. Lebih banyak juga tidak berbaloi, jika tidak, kulit mungkin meregang, dan perhiasan akan kelihatan besar.

Semua azimat mempunyai persamaan antara satu sama lain - corak, batu, logam. Terima kasih kepada ini, benar-benar mana-mana loket Pandora digabungkan dengan sempurna pada satu bahagian. Malah beberapa gelang akan kelihatan harmoni di satu tangan.

Pesona boleh bukan sahaja hiasan, tetapi juga simbolik. Loket kecil yang dibeli semasa perjalanan atau didermakan oleh orang tersayang akan sentiasa memberikan emosi yang menyenangkan kepada perempuan simpanannya.

Perlu diingatkan bahawa gelang kulit Pandora tanpa azimat kelihatan seperti perhiasan yang lengkap. Ia sangat sesuai dengan penampilan musim panas yang cerah.

Varieti dan warna

Gelang kulit Pandora sangat popular di kalangan peminat barang kemas set. Jenama ini menawarkan aksesori dalam pelbagai saiz. Anda harus mencuba gelang sebelum membeli. Panjang kord hendaklah beberapa sentimeter lebih panjang daripada diameter pergelangan tangan. Hiasan itu tidak boleh diketatkan dengan ketat, kerana pada masa akan datang ia akan dilengkapi dengan manik. Pada masa yang sama, ia tidak boleh digantung dengan sembarangan, jika tidak, ia akan merosakkan keseluruhan kesan aksesori.

Panjang kord kulit boleh dikira sama ada untuk satu pergelangan tangan atau dua. Untuk gelang berganda, anda boleh mengambil azimat istimewa yang akan menghubungkan kedua-dua belokan. Anda juga boleh memakai semua azimat lain di atasnya. Tali panjang hendaklah dililit di pergelangan tangan dan diikat dengan pengapit asal, bukannya cuba mengikat. Jika tidak, kulit akan teringat dan merekah.

Gelang kulit Pandora datang dalam pelbagai warna. Putih, kelabu dan hitam sangat popular. Memandangkan bahagian ini sesuai untuk penampilan musim panas yang cerah, anda boleh membeli model dalam kulit merah jambu, biru atau merah.

Terlepas dari warna asas, mana-mana pesona perak akan kelihatan harmoni dalam kombinasi dengan kulit, kerana pengikat aksesori juga diperbuat daripada perak.

Bagaimana untuk menjaga?

  • Kedai berjenama Pandora menyediakan perkhidmatan pembersihan percuma untuk produk mereka. Tetapi tidak semua penempatan boleh berbangga dengan kehadiran pavilion perdagangan untuk jenama barang kemas ini. Tetapi walaupun ada peluang untuk mengambil aksesori anda untuk pembersihan, anda masih perlu menjaga perhiasan kulit itu sendiri.
  • Bahan semula jadi paling terdedah kepada ubah bentuk. Tali kulit mungkin kering atau meregang. Oleh itu, ia mesti dilembapkan secara berkala. Mana-mana krim tangan berfungsi hebat untuk ini. Prosedur ini akan mengambil masa tidak lebih daripada satu minit, tetapi ia akan mengekalkan penampilan kemas untuk masa yang lama.
  • Jangan lupa bahawa kulit mudah berubah bentuk dan berlipat. Oleh itu, adalah lebih baik untuk mengeluarkan gelang sedemikian pada waktu malam dan menyimpannya dengan berhati-hati dalam kotak yang berasingan. Produk Pandora dijual dalam pembungkusan berjenama asal mereka. Kotak yang anggun akan kelihatan cantik di rak dan akan mengekalkan rupa asal aksesori mahal.
  • Aksesori Pandora dilengkapi dengan pelbagai penyumbat. Secara luaran, mereka kelihatan seperti azimat, tetapi mereka tidak digantung di pangkalan, tetapi terkunci rapat. Klip ini menghalang loket daripada tergelincir sepanjang keseluruhan gelang dan daripada menggaru produk. Untuk tali kulit, perlu memilih penyumbat berdasarkan silikon.
  • Kulit tidak suka kelembapan. Jangan berenang atau membersihkan dengan gelang ini. Sekiranya barang kemas menjadi basah, maka anda perlu mengeluarkan azimat daripadanya dan biarkan kering. Pada masa yang sama, cahaya matahari langsung tidak boleh jatuh ke atasnya, jika tidak, ia akan kering.

Ulasan

Gadis-gadis yang cukup bertuah untuk memiliki gelang kulit Pandora memberikan ulasan yang sangat positif. Tidak boleh ada aduan mengenai reka bentuk, kerana mereka sendiri bertindak sebagai pereka fesyen.

Walaupun konsep perhiasan bertatah telah diguna pakai oleh banyak jenama barang kemas lain, peminat aksesori tersebut boleh membezakan manik Pandora dengan mudah. Seperti yang dinyatakan oleh gadis-gadis dalam ulasan, azimat mempunyai reka bentuk asli yang anggun dan berkualiti tinggi, yang tidak boleh dibanggakan oleh pengeluar lain.

Gelang perhiasan Pandora tidak murah. Selalunya, kanak-kanak perempuan menerima gelang dengan beberapa azimat sebagai hadiah. Walau bagaimanapun, setelah berkenalan dengan perhiasan ini, wanita fesyen tidak dapat menafikan pembelian beberapa loket lagi. Malah gadis paling ekonomik yang tidak menganggap diri mereka sebagai peminat aksesori cerah memberi amaran bahawa membentuk gelang Pandora mengetatkan sehingga aksesori itu dipenuhi dengan azimat sepenuhnya.

Gadis-gadis ambil perhatian bahawa gelang itu menjadi aksesori kegemaran mereka, dan cerita dan kesan yang berbeza dikaitkan dengan setiap daya tarikan.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah