Warna

Gabungan warna dalam pakaian

Gabungan warna dalam pakaian
Kandungan
 1. Prinsip gabungan
 2. Bagaimana dan dengan apa untuk menggabungkan warna?
 3. Gabungan warna kontras
 4. Pilihan luar biasa
 5. Gabungan dalam pakaian luar
 6. Pemilihan pakaian dan kasut
 7. Bagaimana untuk dipadankan dengan aksesori
 8. meja
 9. Peraturan gabungan warna
 10. Gabungan yang cantik

Keupayaan untuk menggabungkan warna dengan betul dalam pakaian adalah kemahiran penting, setelah menguasainya, anda sentiasa boleh kelihatan hebat!

Prinsip gabungan

Monokrom

Mula-mula, mari bercakap tentang kumpulan monokrom, yang terdiri daripada garis spektrum warna yang sama. Iaitu, imej anda harus dibuat dalam skema warna tunggal, perkara hanya boleh berbeza dalam naungan - dari gelap ke terang.

Yang paling mudah dan paling popular monokrom adalah hitam. Pakaian yang dibuat dalam warna ini dipanggil hitam total. Imej yang dibuat dalam warna putih kelihatan hebat, masing-masing, putih total.

Tetapi jangan memikirkan warna neutral, kelihatan lebih menarik dalam warna terang. Beberapa warna dalam imej kelihatan lebih menarik dan lebih kaya daripada komposisi satu warna.

Dalam kes ini, adalah dibenarkan untuk menambah aksesori dengan warna yang berbeza. Sebagai contoh, cairkan ensembel putih dengan klac kuning atau merah kelabu.

2 warna

Warna kontras atau warna kontras berkaitan boleh digabungkan dengan baik antara satu sama lain.Warna yang bertentangan antara satu sama lain dalam roda warna kelihatan hebat dalam sepasang. Pasangan boleh sama ada cerah, ekspresif atau lebih lembut jika kontras dikurangkan.

3 warna

Terdapat beberapa pilihan bagaimana anda boleh menggabungkan 3 warna dalam satu rupa. Sebagai contoh, dalam persamaan, menggunakan warna yang berkaitan dalam satu haluan. Gabungan triad yang sangat biasa ialah gabungan tiga warna yang boleh disambungkan kepada segi tiga sama pada roda warna. Anda boleh menyambung garisan sendiri untuk mencari kombinasi yang paling menarik. Jika anda mempunyai kot merah dan seluar hijau, roda warna akan membantu anda memilih blaus atau jumper yang akan kelihatan harmoni dalam rupa ini.

4 warna

Gabungan empat warna dipanggil tetrad dan memerlukan kemahiran tertentu. Prinsipnya adalah berdasarkan gabungan warna, yang diwakili pada roda warna dalam bentuk segi empat sama atau segi empat tepat. Pada masa yang sama, adalah dibenarkan untuk mengeluarkan salah satu warna dari "kuartet" ini, tetapi imej itu masih akan kekal harmoni.

Sangat sukar untuk mengingati kombinasi ini, oleh itu, apabila membuat busur seperti itu, anda perlu menggunakan bulatan, atau anda boleh memberi tumpuan kepada kombinasi siap yang diintip di laman web yang bergaya atau pada halaman berkilat.

Bagaimana dan dengan apa untuk menggabungkan warna?

Klasik

Klasik atau asas - ini adalah warna sejagat yang sesuai dengan mana-mana jenis warna.

Klasik adalah hitam, kelabu, putih, kuning air, coklat dan biru.

 • Hitam adalah elegan dan melangsingkan badan dengan baik. Dia sentiasa dalam fesyen, terutamanya jika anda memilih perkara dengan potongan klasik. Lebih baik digabungkan dengan warna hitam yang kontras, terang atau terang.
 • Kelabu dihalang dan konservatif, paletnya luas, ia mempunyai banyak subtone. Gabungan dengan pakaian kelabu adalah tenang dan lembut.

Dalam penampilan kasual, kelabu paling sesuai digabungkan dengan warna neutral dan pastel. Untuk penampilan yang lebih kusut, pilih grafit dan hitam, menyerlahkan gincu atau kasut merah terang.

  • Putih adalah warna menahan diri dan tidak bersalah. Ia mempunyai sejumlah besar warna, daripada salji sejuk kepada susu hangat. Anda boleh menggabungkan pakaian dengan warna putih, pastel, halus, atau anda boleh cerah dan menarik. Putih menarik mata dengan sendirinya, tetapi jika anda menambah aksen terang pada imej, ia akan berhenti menjadi pemain solo, dan akan menjadi tambahan atau latar belakang. Lagipun, ini adalah warna yang sangat berkompromi.
  • Beige lembut dan neutral yang mungkin, kerana ia adalah warna kulit kosong. Walau bagaimanapun, ia sering dipakai oleh orang kaya, maka ia juga mula dikaitkan dengan kemewahan. Ia mempunyai banyak warna, dalam hal ini ia juga melebihi putih, hanya coklat boleh dibandingkan dengan serba boleh. Apabila mengarang rupa dengan kuning air, elakkan warna yang kasar. Beri keutamaan kepada warna terang atau lembut yang akan menjadikan penampilan anda ringan dan elegan.

  Pembahagian kepada warna hangat dan sejuk sepadan dengan musim. Warna musim sejuk (biru, biru dan ungu) dianggap sejuk, warna musim panas (merah, kuning, oren) dianggap hangat. Walaupun prinsip pengedaran warna lebih mendalam.

  Terdapat banyak warna kompleks yang boleh diklasifikasikan sebagai sejuk dan hangat.

  Hijau berada di sempadan kerana ia mempunyai bilangan terbesar kedua-dua warna hangat dan sejuk.

  Oleh kerana setiap warna mempunyai warna sejuk dan hangat, kami akan melihat setiap kumpulan secara berasingan.

  sejuk

  • Warna biru dan ungu dengan tambahan putih, hitam atau merah. Contohnya, azure, royal (biru diraja), biru bunga jagung, kobalt dan lain-lain. Warna ini digabungkan dengan warna sejuk atau neutral, atau warna kontras tepu.
  • Warna hijau berjulat daripada akuatik yang sangat terang kepada turquoise dan malachite yang menyerlah. Ini termasuk pudina, mentol, jed, zamrud, kelabu-hijau.Ini adalah warna yang agak ketat yang kelihatan baik dengan kelabu, merah jambu, ungu. Jika anda mahukan rupa yang cerah dan tidak dapat dilupakan, pakaikannya dengan warna merah, oren atau kuning.
  • Merah jambu termasuk semua warna yang berasal daripada magenta dan ungu. Ia adalah warna segar yang sesuai dengan kelabu, kuning, zaitun, biru, biru dan semua warna herba.
  • Semua warna pastel warna ini dirujuk kepada kuning.

  hangat

  • Warna biru hangat adalah sangat kompleks, biasanya dengan pembayang hijau, kerana ia terbentuk dengan bercampur dengan kuning. Ini adalah biru-hijau, pirus, aqua, denim, keluli, biru-kelabu, biru Prusia. Imej dengan warna ini lembut dan tenang. Adalah lebih baik untuk melengkapkan mereka dengan nada hangat yang sama.
  • Dalam warna hangat, hijau terserlah sepenuhnya. Warna boleh menjadi warna kuning atau zaitun. Kecerahan rona dalam setiap kumpulan berubah, bergantung pada jumlah kekotoran kelabu. Warna-warna ini menaikkan mood dan mengisi imej dengan cahaya lembut. Anda boleh menggabungkannya dengan kedua-dua warna sejuk dan hangat.
  • Warna merah jambu hangat terbentuk daripada oren dan merah. Ini semua warna dengan campuran pic, karang, flamingo, strawberi dan salmon. Warna ini paling sesuai digabungkan dengan warna lembut dan terang, tetapi juga mendedahkan dalam kombinasi dengan biru sejuk. Mereka boleh dipakai dengan warna kuning air dan coklat, zaitun, khaki, kelabu-lilac.
  • Warna kuning kaya dan bersemangat, dengan ton merah, oren dan coklat. Ini termasuk aprikot, pisang, jagung, sawi, kunyit, limau, kenari, emas. Mereka kelihatan baik dengan warna hangat dan sejuk.

  Gabungan warna kontras

  Terdapat 7 jenis kombinasi kontras, seterusnya setiap kombinasi terdiri daripada beberapa jenis kontras.

  • Dengan cahaya - pakaian gelap dan terang digabungkan dalam satu busur.
  • Mengikut suhu - gabungan warna sejuk dan hangat. Ia boleh menjadi sejuk dan sehangat mungkin, atau lebih lembut, dengan perbezaan suhu yang kecil. Sebagai contoh, seperti yang berlaku dengan warna pastel.
  • Ketepuan - warna neutral dan kompleks atau disenyapkan digunakan dalam satu rupa.
  • Dengan saiz tempat warna - imej dibina dalam skema warna neutral, dengan penambahan butiran terang. Selalunya ia adalah baju atau blaus, tetapi ia juga boleh menjadi seluar, skirt. Menggunakan teknik ini, anda boleh mengalihkan perhatian dari kekurangan dan menumpukan pada maruah angka itu.
  • Campuran warna pelengkap. Untuk memahami kontras ini, anda perlu memahami konsep roda warna, yang akan kita bincangkan di bawah. Ia berdasarkan prinsip menggabungkan warna bertentangan secara diametrik dalam satu imej.
  • Kontras serentak - gabungan pakaian kelabu dengan pelbagai warna.

  Pilihan luar biasa

  Menggabungkan warna yang kelihatan tidak serasi antara satu sama lain mungkin kelihatan seperti tugas yang agak sukar. Anda boleh bermula dari kecil dengan menambahkan aksesori berani pada penampilan anda.

  Sebagai contoh, melengkapkan pakaian hijau dengan sepasang kasut ungu, atau mencairkan rupa pudina monokrom dengan pam ungu. Gaun kunyit dengan but buku lali kobalt akan kelihatan bagus.

  Anda boleh mula kecil, menggabungkan warna kegemaran anda yang sebelum ini anda tidak berani untuk menggabungkan dalam satu busur. Untuk tujuan ini, merah adalah sempurna, yang secara tidak dijangka membuka dalam syarikat dengan lavender, warna Barbie atau warna kuarza mawar.

  Secara beransur-ansur, ia akan menjadi mungkin untuk menggabungkan dalam satu imej bukan dua, tetapi beberapa warna terang sekaligus. Lebih baik menggunakan warna pelangi tulen untuk melengkapkan rupa yang tenang dan bersahaja.

  Jika anda tidak menyukai salah satu warna, keluarkan sahaja dari pakaian anda. Begitu juga, anda boleh menambah sebarang warna lain menggunakan roda warna.

  Gabungan dalam pakaian luar

  hitam

  Bertentangan dengan kepercayaan popular, pakaian luar hitam tidak sesuai untuk semua orang. Ia kelihatan baik pada kanak-kanak perempuan dengan ciri-ciri wajah yang cerah, lebih baik pada jenis warna "musim sejuk", yang jarang ditemui di kalangan wanita Slavia. Sekiranya anda tidak mempunyai penampilan yang berbeza, lebih baik melupakan kot hitam. Memakai kot hitam adalah yang terbaik dengan aksesori merah atau putih.

  coklat

  Kot coklat juga popular, walaupun agak sukar untuk memilih aksesori untuk mereka. Ia kelihatan terbaik dengan biru, mungkin hijau atau kuning. Tidak setiap gadis membuat keputusan tentang kasut dan beg tangan dengan warna terang, jadi fikirkan beberapa kali sebelum memilih pakaian luar berwarna coklat.

  kelabu

  Kelabu bukan untuk semua orang, tetapi ia masih lebih mudah untuk dimuatkan ke dalam almari pakaian anda daripada coklat. Kot kelabu akan kelihatan baik dengan kasut dan aksesori dalam warna burgundy, wain, grafit. Antara lain, aksesori yang terang juga mempunyai tempat untuk menjadi, jadi menarik untuk bereksperimen dengannya.

  Biru

  Jika anda mahukan kot warna ini, lupakan warna biru terang, melainkan anda seorang pelajar sekolah muda. Pada gadis dan wanita, kot biru langit dan biru bunga jagung kelihatan menarik. Tidak sukar untuk memilih kasut dan aksesori untuk pakaian luar seperti itu, ia boleh menjadi warna kelabu atau kuning air dan coklat.

  merah

  Kot merah, seperti hitam, hanya sesuai untuk pemilik penampilan yang berbeza, dan tidak begitu sesuai untuk pakaian harian. Jika anda ingin memilih warna merah, pilih warna yang dicairkan. Ia boleh menjadi lingonberry, delima, ceri, cinnabar.

  Anda boleh mengambil kasut dan aksesori dalam warna merah jambu, hijau, biru atau kelabu. Lupakan hitam jika anda tidak mahu kelihatan seperti femme fatale. Sebagai peraturan, ini tidak selalu sesuai dalam kehidupan seharian.

  hijau

  Oleh kerana pelbagai warna hijau, mana-mana gadis boleh memilih kot warna hijau yang sesuai dengannya. Selain itu, ia adalah satu-satunya warna yang sesuai dengan segala-galanya!

  Anda boleh memilih kasut dan aksesori apa-apa warna untuknya, anda hanya perlu mencuba sedikit. Malah hitam dan coklat, yang tidak sepadan dengan warna sebelumnya, akan sesuai di sini. Oleh itu, hijau sememangnya patut diberi perhatian.

  Merah jambu

  Pakaian luar hampir semua warna merah jambu kelihatan berfaedah. Seperti hijau, anda perlu memilih warna yang betul. Ia boleh menjadi salmon, kuarza mawar, merah jambu yang mengejutkan, fuchsia. Ia akan digabungkan dengan kasut dan aksesori dalam warna kuning air, kuning dan hijau.

  karang

  Kot berwarna karang kelihatan sangat feminin dan elegan, ini adalah penyelesaian yang bagus untuk musim bunga. Kepadanya anda boleh mengambil kasut dan aksesori biru-biru, pistachio, warna pudina. Anda akan berasa relevan dan segar.

  Ungu

  Kot atau jaket terung atau plum kelihatan berfaedah pada ramai gadis, menekankan kecantikan semula jadi mereka. Anda boleh menggabungkan pakaian luar sedemikian dengan warna kuning dan hijau, atau warna yang berkaitan dari spektrum.

  Pemilihan pakaian dan kasut

  Kasut hitam

  Seperti dalam kes pakaian luar, terdapat salah tanggapan bahawa kasut hitam adalah universal dan sesuai untuk mana-mana pakaian. Sudah tentu, kasut hitam menjadikan kaki kecil dan imej yang elegan, tetapi mereka tidak sesuai dengan pakaian berwarna dan ringan, yang paling sering kita sukai hari ini.

  Kasut hitam adalah sesuai untuk penampilan yang mendominasi warna hitam. Ia boleh menjadi sut perniagaan, pakaian hitam kecil, atau mungkin sut kelabu.

  Lupakan kasut hitam, jika busur anda didominasi oleh warna coklat, kasut padanan kuning air atau coklat adalah lebih sesuai untuknya.

  kasut putih

  Cuba pakai kasut putih jika putih sudah ada dalam imej.Memandangkan putih secara visual menjadikan kaki kelihatan lebih besar, cuba elakkan but putih dan but yang cukup besar dalam diri mereka.

  Simpan kasut putih untuk musim panas dengan kasut terbuka atau sandal dengan kasut tumit tinggi. Benar, ini tidak terpakai kepada kasut putih, yang, dalam kombinasi dengan seluar jeans biru, telah menjadi klasik.

  Pantang larang utama - jangan memakai kasut putih dengan seluar hitam atau seluar jeans, dan lebih-lebih lagi, jangan memakai seluar ketat hitam. Bahagian bawah harus ringan dan ringan, untuk dipadankan dengan kasut.

  Kasut berwarna-warni

  Jika anda memakai pakaian berwarna terang, jangan musnahkan keaslian rupa dengan memakai kasut hitam. Juga, jangan cuba memilih kasut dari skema warna yang sama seperti, sebagai contoh, pakaian. Tidak mungkin anda akan dapat memadankan nada, dan jika anda "terbang" dengan sentuhan, nampaknya imej itu tidak dikekalkan sepenuhnya.

  Anda perlu memilih kasut yang terang untuk pakaian yang terang! Anda boleh fokus pada roda warna, atau gunakan kombinasi luar biasa yang sudah siap seperti yang kami nyatakan di atas.

  Tetapi jika anda belum bersedia untuk penampilan yang berani, pilih kasut dalam kuning air atau kelabu. Kasut berwarna juga boleh diterima jika ia betul-betul sepadan dengan salah satu warna yang ditunjukkan dalam imej. Agar tidak terlepas tanda, bergantung pada warna tulen tanpa kekotoran, lebih mudah untuk memadankannya dengan mereka.

  Kasut berwarna akan kelihatan bagus dalam penampilan yang tenang, bersahaja, dikekalkan dalam skema warna asas. Cairkan kelabu, kuning air, hitam atau biru laut dengan kasut dan aksesori berwarna-warni.

  Bagaimana untuk dipadankan dengan aksesori

  Beg tangan

  • Kasut dan beg dalam satu warna adalah gabungan yang agak konservatif dan ketinggalan zaman. Tetapi ia sesuai untuk mereka yang lebih suka eklektikisme dan imej yang jelas. Dengan cara ini, kasut dan beg anda tidak akan menarik banyak perhatian, dan orang lain akan dapat memberi tumpuan kepada penampilan anda. Ini berfungsi dengan baik dengan skema warna klasik - hitam, coklat, kelabu, biru laut, kuning air, mungkin merah.
  • Adalah lebih baik untuk memilih beg bukan untuk kasut, tetapi untuk pakaian. Sebagai contoh, untuk pakaian bercorak, anda boleh memilih beg tangan untuk dipadankan dengan warna corak. Kasut atau beg boleh dipadankan tepat dengan warna pakaian, tetapi bukan kedua-dua item ini pada masa yang sama.
  • Untuk menunjukkan gaya individu anda, campurkan bukan sahaja warna, tetapi juga tekstur.
  • Untuk kasut dengan cetakan haiwan atau bunga, anda boleh memilih beg untuk dipadankan, tetapi bukan warna yang sama. Contoh yang menarik ialah kasut dan aksesori cetakan harimau bintang yang tidak boleh digunakan dalam satu penampilan!
  • Anda tidak sepatutnya memilih beg hitam untuk kasut terang, anda akan mendapat perasaan imej yang belum selesai. Adalah lebih baik untuk memilih aksesori berwarna dalam warna yang berbeza, yang diduplikasi oleh sekeping busur yang lain.
  • Jika anda bertaruh pada kuning air atau hitam, cuba miliki kasut dan beg tangan daripada bahan yang berbeza. Kasut kulit dan klac lacquered, sandal suede dan beg tekstil.
  • Kasut dan aksesori kulit paten dalam satu penampilan adalah perangai yang buruk. Tandem sedemikian kelihatan bukan sahaja tidak enak, tetapi juga kesat.

  meja

  Hari ini anda boleh menemui banyak jadual untuk membantu anda mengetahui sama ada warna pilihan anda berfungsi bersama-sama. Ia juga mudah untuk memberi tumpuan kepada roda warna, yang telah kami sebutkan beberapa kali, dan yang ditunjukkan di bawah. Kami juga membawa kepada perhatian anda jadual, memfokuskan pada yang, ia akan menjadi lebih mudah bagi anda untuk membuat pilihan dan mencipta imej yang harmoni.

  Peraturan gabungan warna

  Musim panas

  Gadis-gadis dengan jenis warna ini mempunyai warna kulit yang sejuk, jadi anda perlu memilih pakaian dan aksesori sedemikian rupa untuk mengimbangi kekurangan ini, dan bukan untuk menekankannya, jika tidak, kulit akan menjadi "mayat".

  Jika anda seorang "musim panas yang kontras", ia juga penting untuk anda memilih pakaian yang tidak berwarna terang, kerana kontras anda tidak akan bertahan (tidak seperti di Musim Sejuk). Anda juga akan kelihatan baik pada warna gelap yang tidak sesuai untuk Musim Panas biasa.

  Beri keutamaan kepada warna kompleks sejuk atau neutral yang akan menjadi kesinambungan jenis warna berbilang warna anda.

  Warna ini akan sesuai dengan anda:

  • ungu;
  • merah jambu gelap tanpa kekotoran;
  • merah gelap dan pucat;
  • cahaya dan kuning pucat;
  • biru-hijau dan kuning-hijau;
  • biru samar;
  • coklat tanpa campuran kuning;
  • ungu;
  • semuanya neutral kecuali kuning air hangat.

  musim luruh

  Gadis jenis warna ini boleh berubah di luar pengecaman, hanya dengan memakai pakaian dengan warna yang berbeza. Tona kulit yang hangat membolehkan tona hangat, sejuk dan neutral.

  Skema warna harus tepu, elakkan warna pastel pucat. Pilih warna yang kompleks, kerana warna tulen akan mengatasi daya tarikan semula jadi anda.

  Warna ini akan sesuai dengan anda:

  • merah bercampur kuning;
  • oren;
  • kuning dengan nada merah atau biru;
  • hijau dan biru, kecuali sangat terang dan sangat pucat;
  • coklat, kecuali gelap dan pucat;
  • ungu dengan sentuhan biru, kelabu atau coklat;
  • neutral, tetapi bukan cahaya atau pastel.

  Musim bunga

  Memandangkan kanak-kanak perempuan jenis warna ini mempunyai ton kulit madu yang hangat, mereka boleh memakai pakaian dalam warna yang sangat sejuk, sederhana dan hangat.

  Jenis warna itu sendiri tidak kontras, tetapi ia boleh dibuat seperti ini. Sebagai contoh, memakai pakaian merah pada musim bunga berambut perang. Pakaian yang terang dengan latar belakang kulit putih akan kelihatan lebih daripada kontras.

  Musim bunga sesuai untuk imej lembut, semua rona pastel terang. Perkara utama ialah warna tulen, tanpa sebarang campuran kelabu. Ia juga penting untuk mengelakkan warna gelap.

  Warna ini akan sesuai dengan anda:

  • warna halus merah jambu dan fuchsia;
  • semua warna merah, kecuali gelap;
  • beberapa warna oren dengan warna kuning atau merah jambu;
  • warna kuning, kecuali sangat terang;
  • kebanyakan warna hijau, kecuali yang gelap dan yang mempunyai warna kelabu, serta hijau muda;
  • semua warna biru kecuali biru-kelabu dan biru-kelabu;
  • warna coklat terang dengan warna kuning atau merah;
  • warna ungu kecuali gelap dan kelabu-ungu;
  • dari warna neutral susu dan berkrim akan sesuai dengan anda.

  musim sejuk

  Semua warna terang dan berair yang membantu untuk mendedahkan kecantikan semula jadi mereka sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan jenis warna ini.

  Warna ini akan sesuai dengan anda:

  • hitam pekat;
  • semua warna asas yang kaya;
  • warna pastel sejuk;
  • semua warna menarik yang berair: ungu, lemon, pirus, raspberi, fuchsia, ungu, biru, hijau berair, merah terang.

  Gabungan yang cantik

  Akhirnya mari kita lihat kombinasi luar biasa yang cantik yang akan membantu anda secara visual memastikan anda tidak perlu takut untuk menggabungkan warna-warna terang dalam satu penampilan. Eksperimen dan anda akan berjaya!

  Jingga, ungu dan hijau

  Seluar pinggang tinggi Malachite, bahagian atas berwarna ungu terang yang boleh ditukar dengan plum dan blazer oren. Penyelesaian yang bagus untuk pesta dan untuk keluar. Imej itu dilengkapi dengan sandal bertumit tinggi untuk dipadankan dengan seluar, tali pinggang emas dan klac emas kecil.

  Bata, coklat dan kopi dengan susu

  Tidak perlu memakai pakaian yang terang untuk mendapatkan rupa harmoni yang menarik. Seluar jeans biru, kemeja-T putih, jaket susu. Tiada yang istimewa, bukan? Tetapi rupa berubah secara mendadak terima kasih kepada aksesori. Topi perang, selendang rajutan cappuccino dan beg bata. Ia ternyata menjadi pakaian yang sangat bergaya!

   Warna beri

   Blackberry dan merah pekat

   Jika anda inginkan penampilan yang menarik dan mewah, gabungkan seluar beri masak dengan baju blackberry dalam satu penampilan. Supaya gabungan ini tidak kelihatan terlalu mencolok, melengkapkan imej kot berwarna kopi yang akan melembutkan rupa.

   pic dan ceri

   Gabungan menarik baju hijau gelap, skirt matahari ceri dan blazer pic. Semua warna sedikit diredam, jadi mereka tidak berhujah dengan penampilan. Penampilan itu dilengkapkan dengan kasut kaki runcing hitam dan klac hitam putih.

    Pasir dan merah

    Dalam penampilan musim panas yang kasual, skirt berpasir ke lantai digabungkan dengan sempurna dengan jumper merah nipis. Penampilan itu dilengkapi dengan sandal coklat dan klac bunga. Penampilan lembut dan santai untuk setiap hari.

    Cyclamen dan hijau

    Dalam satu pandangan, warna ungu yang berkaitan digabungkan dengan sempurna, dicairkan dengan pakaian warna hijau berair. Penyelesaian yang sangat baik apabila anda ingin mengisi penampilan harian anda dengan warna-warna cerah.

     Ungu dan Unta

     Pandangan musim bunga yang sangat lembut. Lilac kurus, baju biru pucat, kot unta dan pam harimau bintang, yang dalam rupa ini tidak kelihatan kesat sama sekali, tetapi sangat bergaya.

     Terung dan emas

     Hari ini, kasut dan aksesori yang diperbuat daripada kulit metalik sedang dalam fesyen, jadi kasut emas akan menjadi tambahan yang bagus untuk pakaian malam, sebagai contoh, naungan terung. Penampilan itu akan dilengkapkan dengan loket pada rantai panjang dan klac, dihiasi dengan labuci.

      Kapur dan keluli

      Apabila anda mahukan warna-warna terang, tambahkan kot berwarna limau pada rupa kasual yang tenang. Dan untuk menjadikan penampilan lebih hebat, kasut pada bot berwarna keluli metalik.

      Oker dan coklat

      Warna kuning dan coklat kelihatan hebat dalam satu penampilan. Kasut dan aksesori metalik membantu mencairkan rupa. Penampilan akan sesuai dalam kehidupan seharian dan sesuai untuk majlis khas.

      Salmon dan paya

      Gabungan yang tidak dijangka yang kelihatan hebat dalam satu penampilan. Skirt matahari berwarna salmon dan baju berwarna paya. Kasut dan beg tangan dipadankan dengan warna baju, jadi skirt berfungsi sebagai titik terang imej, memfokuskan pada dirinya sendiri. Teknik ini patut diambil kira jika anda ingin menambah kelantangan yang hilang pada pinggul.

      Mawar berhabuk dan bersusu

      Keindahan rupa ini ialah penggunaan pakaian uniseks dalam warna pastel yang halus. Sweater susu, jaket berwarna mawar berdebu, seluar jeans biru muda dan kasut bertumit rendah berwarna cognac. Ia ternyata menjadi permainan yang menarik pada kontras, bukan warna, tetapi bentuk.

      Cognac dan vanila

      Satu lagi pandangan gadis yang lembut. Skirt dan bahagian atas berwarna vanila, sandal padanan, beg tangan dan tali pinggang berwarna cognac. Rupanya ternyata "vanila", sedikit kebudak-budakan, tetapi ia bagus untuk temu janji pertama.

      Amber

      Gaun ambar sesuai untuk penampilan musim panas yang cerah. Ia akan kelihatan hebat pada kanak-kanak perempuan dengan jenis warna "Musim luruh". Anda boleh melengkapkannya dengan sandal coklat dan beg tangan dengan tali panjang.

      Dan banyak lagi gambar yang menarik.

      tiada komen

      Fesyen

      kecantikan

      rumah