Warna pakaian

Apakah pakaian polka-dot hitam dan apa yang perlu dipakai dengannya?

Apakah pakaian polka-dot hitam dan apa yang perlu dipakai dengannya?
Kandungan
 1. Gambaran keseluruhan gaya
 2. Pilihan cetakan
 3. pakai apa?
 4. Gambar yang cantik

Gaun hitam dengan titik polka boleh dipanggil universal, kerana ia boleh menghiasi mana-mana gadis. Pakaian sedemikian dipilih untuk kehidupan seharian dan untuk majlis khas. Walau bagaimanapun, tidak semua orang tahu apa yang perlu dipakai dengan pakaian seperti ini, bagaimana untuk memilih gaya yang betul. Kami akan membiasakan diri dengan pilihan untuk cetakan dan imej yang paling indah dengan gaun hitam dengan titik polka lebih jauh, dan juga mempertimbangkan nasihat pereka fesyen.

Gambaran keseluruhan gaya

Pereka fesyen menjahit pakaian polkadot hitam dalam pelbagai gaya. Terima kasih kepada model yang dipilih dengan betul, anda boleh menekankan maruah angka itu, sambil membetulkan kelemahan yang kelihatan. Tetapi di sini juga, seseorang harus berhati-hati, memberi perhatian kepada perkara-perkara kecil.

 • Pilihan klasik untuk bekerja di pejabat atau untuk mesyuarat perniagaan boleh menjadi pakaian sarung hitam dengan titik polka putih. Gaya pakaian boleh melibatkan lengan panjang atau pendek, di sini pilihan terpulang kepada wanita.

 • Untuk musim panas, anda boleh mempertimbangkan sundress dengan tali nipis atau, sebaliknya, menebal. Penyelesaian perayaan yang sangat baik boleh menjadi sundress hitam dengan kacang putih dengan tali pinggang merah yang berbeza. Ia boleh menjadi sempit atau lebar.

 • Pakaian pendek musim panas dengan balutan yang diperbuat daripada kain ringan juga boleh membantu untuk menekankan semua kelebihan angka itu. Kami amat mengesyorkan mempertimbangkan model sifon. Sekiranya panjang mini kelihatan tidak sesuai, maka anda boleh mempertimbangkan pakaian polkadot dengan panjang midi, juga dengan bau.

 • Gaun slip panjang juga kelihatan berfaedah., gaya ini akan dipilih untuk percutian musim panas di pantai atau untuk sebarang percutian di musim panas. Wanita tinggi boleh melihat dengan lebih dekat model dengan potongan.

 • Kami juga mengesyorkan untuk memberi perhatian kepada gaya pakaian polka-dot yang sesuai dengan lengan pendek dan panjang telus. Mereka kelihatan sangat halus dan anggun, mereka kelihatan sangat cantik pada gadis kecil molek.

 • Gaun pendek dengan jaringan dan kolar tinggi pasti akan menarik minat ramai gadis muda., kerana ia menekankan angka dengan cara yang terbaik, tetapi pada masa yang sama ia tidak kelihatan provokatif.

Sekarang terdapat banyak gaya pakaian dalam fesyen, perkara utama adalah memberi tumpuan kepada perasaan anda sendiri apabila memilih pakaian. Pakaian itu tidak boleh menghalang pergerakan, ia harus menyenangkan dan selesa di dalamnya.

Pilihan cetakan

Hari ini terdapat pelbagai jenis cetakan pada pelbagai jenis fabrik, termasuk semula jadi dan sintetik. Walau bagaimanapun, yang paling popular adalah kain hitam dengan titik polka putih; cetakan ini boleh dipanggil sejenis klasik. Lebih-lebih lagi, hitam dan putih berada dalam harmoni yang sempurna antara satu sama lain.

Model pakaian kelihatan sangat asli, seolah-olah dibahagikan kepada separuh, di mana satu bahagian pakaian berwarna hitam, dengan kacang putih yang besar, dan yang lain berwarna putih, bertaburan dengan kacang hitam yang sedikit lebih kecil. Pakaian dengan sisi yang kontras ini kelihatan sangat menarik.

Cetakan kelihatan menarik, di mana titik polka merah bersaiz sederhana terletak pada latar belakang hitam. Biasanya pilihan ini digunakan untuk menjahit pakaian untuk keluar.

Sila ambil perhatian bahawa saiz kacang pada pakaian adalah penting. Jadi, pereka fesyen amat berhati-hati untuk menasihati wanita bersaiz besar untuk memilih pakaian dengan titik polka besar. Ini disebabkan oleh fakta bahawa cetakan sedemikian dapat mengembangkan ruang secara visual. Oleh itu, corak sedemikian boleh mendedahkan seorang wanita tidak dalam cahaya terbaik, secara visual menambah beberapa paun kepadanya.

Tetapi kacang, yang terletak secara menegak dan mempunyai saiz purata, pada pakaian sarung tidak akan memesongkan perkadaran angka itu.

Ia juga perlu diperhatikan bahawa kacang pada kain hitam boleh bukan sahaja besar dan kecil, tetapi juga terletak secara rawak, dan terletak dalam urutan geometri. Campuran kacang kecil kelihatan hebat pada pakaian musim panas ringan yang diperbuat daripada fabrik yang mengalir, tetapi segala-galanya yang melibatkan corak yang ketat, pilihan ini lebih disukai untuk gaya perniagaan.

pakai apa?

Gaun hitam dengan titik polka boleh menjadi kegemaran dalam almari pakaian, kerana anda boleh memilihnya untuk pelbagai majlis, sama ada keluar bersama rakan-rakan pada waktu malam untuk makan malam atau berjalan-jalan biasa pada sebelah petang.

 • Selama beberapa tahun sekarang, wanita fesyen dari seluruh dunia tidak takut untuk memakai pakaian sedemikian di bawah kasut gelap atau terang. Sebagai aksesori, anda boleh memilih beg tangan hitam kecil, dan kadangkala beg galas. Sekiranya anda ingin memberi keutamaan kepada kasut di bawah pakaian musim panas dengan titik polka, maka sebaiknya jangan memilih model yang tinggi.

 • Gaun polka dot dengan tali bahu lebar boleh berjaya digabungkan dengan aksesori yang terang, contohnya, dengan beg kuning atau merah terang.

 • Pakaian tirus klasik berwarna hitam dengan titik polka putih boleh dilengkapkan dengan tali pinggang merah sempit, kasut merah dan beg. Sebagai perhiasan, sebaiknya pilih pilihan dalam warna emas.

 • Jika warna merah kelihatan terlalu terang, pilihan lain boleh dipertimbangkan. Gaun midi hitam boleh dilengkapkan dengan tali pinggang putih sempit dan kasut putih, atau anda boleh memilih sandal dengan tumit tebal.

 • Mana-mana busur pejabat dengan pakaian polka dot hitam boleh dilengkapkan dengan pam kuning air dan beg lapang dalam warna neutral.

Gambar yang cantik

Untuk mencipta penampilan yang bergaya dan tidak dapat dilupakan untuk diri sendiri, kami mengesyorkan agar anda mempertimbangkan busur siap pakai. Sebahagian daripada mereka agak mudah disesuaikan untuk kehidupan seharian.

 • Memilih rupa vintaj yang cantik, anda boleh mendapat inspirasi daripada pakaian Dolce & Gabbana, dalam koleksi rumah fesyen ini, cetakan kacang sangat kerap muncul.

 • Untuk percutian, anda boleh mempertimbangkan gaun hitam dengan titik polka putih.dilengkapi dengan corak bunga merah terang.

 • Kami mengesyorkan agar anda memberi perhatian kepada gaun maxi yang mengalir dengan titik polka dengan lengan panjang. Jika anda memilih kain ringan, maka pakaian sedemikian akan menjadi sangat selesa walaupun pada musim panas yang panas. Anda boleh memakainya di bawah kasut rendah.

 • Satu lagi cara terbaik untuk inspirasi boleh menjadi gaun hitam dengan titik polka putih yang terletak di atasnya, serta beg tangan tenunan dan kasut kuning air dengan tali leher.

 • Apabila memilih pakaian untuk keluar, anda boleh mempertimbangkan gaun bustier pertengahan panjang tanpa tali. Skirt boleh menjadi gebu, tetapi jika anda mahu, anda juga boleh mencari gaya pakaian dengan skirt pensel. Pakaian sedemikian akan dilengkapi dengan sempurna dengan perhiasan mutiara, gaya rambut yang dikumpul dengan indah dan beg klac hitam kecil dengan hiasan.

 • Pakaian pejabat dengan titik polka sentiasa boleh dilengkapkan dengan jaket atau jaket biasa. Pilihan susu atau hitam kelihatan hebat.

 • Satu lagi pakaian yang berjaya untuk musim bunga atau musim panas di bawah kasut tanpa tumit boleh menjadi pakaian dengan titik polka, dihiasi dengan sulaman. Busur sedemikian sentiasa menarik perhatian khusus.

Daripada aksesori untuk pakaian hitam, wanita dari semua peringkat umur sering memilih topi biasa dalam warna yang berbeza di samping. Kami mengesyorkan memberi perhatian kepada pakaian polka-dot hitam dengan topi merah. Penampilan ini kelihatan sangat elegan dan terkawal.

Gaun hitam dengan titik polka, dilengkapi dengan jaket kulit, beg kulit yang cantik dan kasut rendah, boleh menjadi pilihan menang-menang untuk musim luruh yang hangat. Imej ini sesuai dengan pelbagai jenis gadis, tanpa mengira bentuk dan umur. Adalah dinasihatkan untuk memilih aksesori dengan jumlah hiasan yang minimum supaya imej tidak terlalu berwarna.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah