Warna pakaian

Apakah pakaian polkadot coklat dan apa yang perlu dipakai dengannya?

Apakah pakaian polkadot coklat dan apa yang perlu dipakai dengannya?
Kandungan
  1. Gaya
  2. pakai apa?
  3. Gambar yang cantik

Pakaian polka dot telah lama menjadi bahagian penting dalam almari pakaian wanita. Populariti mereka adalah disebabkan oleh fakta bahawa mereka sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan wanita dari mana-mana umur, menekankan ciri-ciri sosok mereka, bergantung pada potongan dan saiz kacang.

Gaya

Hari ini dalam dunia fesyen terdapat pelbagai jenis gaya pakaian yang berbeza: daripada klasik abadi kepada eksperimen yang paling berani. Jika kita bercakap tentang pakaian berwarna coklat dengan kacang putih, maka terdapat juga banyak ruang untuk imaginasi pereka.

Salah satu pilihan yang paling pasti ialah pakaian sarungpadanan yang sempurna. Dalam pakaian ini, anda boleh muncul pada malam perayaan, di pejabat. Semuanya bergantung pada panjang, kedalaman garis leher dan saiz kacang. Adalah penting untuk mengambil kira bahawa kacang kecil lebih langsing, dan kacang besar secara visual meningkatkan angka wanita.

Pakaian dalam gaya 80-an adalah popular - dengan skirt gebu. Tali pinggang lebar akan menyerlahkan pinggang, dan kacang polong bersaiz sederhana akan menambah kelainan pada rupa.

Gabungan coklat dan putih - versi klasik kopi dengan susu. Ia akan menjadi acara yang hebat untuk berjalan-jalan petang musim panas, yang mana anda boleh memilih chiffon ringan dan panjang midi atau maxi.

Terpulang kepada anda untuk fokus pada pinggang atau biarkan potongan longgar.

Semua jenis ruffles, frills, draperies akan menjadi tambahan yang baik kepada gaun coklat dengan titik-titik polka, jika hanya ia dan hiasan diperbuat daripada kain terbang ringan (sifon, viscose, sutera), jika tidak, imej itu boleh ditimbang. Di samping itu, jangan lupa tentang kaitan semasa gaya linen.

Pakaian balutan patut diberi perhatian khusus. Garis leher V dan tali pinggang di bahagian pinggang pasti membuatkan anda kelihatan lebih langsing.Pemilik kaki panjang yang cantik dengan selamat boleh memberi keutamaan kepada panjang mini, dan gadis dengan bentuk akan menarik perhatian jika mereka memilih panjang tepat di bawah lutut.

pakai apa?

Kasut adalah bahagian penting dalam imej.

  • Pakaian kopi dengan titik polka putih tidak mengehadkan gadis itu dan membolehkannya mengambil hampir semua jenis kasut. Sekiranya pakaian itu klasik, maka pelengkap yang sempurna adalah pam putih, bogel atau coklat.
  • Jika anda mengumpul busur untuk berjalan-jalan romantis, sandal dengan tali nipis, baik dengan dan tanpa tumit, akan kelihatan hebat.
  • Mengikut trend terkini, kasut dengan tapak kaki tinggi atau kasut juga akan melengkapkan penampilan dengan sempurna. Lebih baik memilih warna putih atau pastel.

Sudah tentu, aksesori memainkan peranan penting dalam mana-mana rupa wanita. Pakaian dengan titik polka adalah elegan dengan sendirinya, jadi dalam perkara ini adalah penting untuk tidak keterlaluan.

Kalung minimalis yang dibuat dalam emas atau perak akan sesuai. Satu set mutiara akan menjadi sejenis kesinambungan kacang putih. Perkara utama ialah memerhatikan ukurannya: pilih cincin dan anting-anting atau kalung dan gelang.

Mengingati Julia Roberts, anda boleh memilih topi putih dengan reben coklat untuk penampilan, yang juga akan kelihatan sangat elegan. Sarung tangan putih tidak sesuai untuk setiap kesempatan, tetapi ia juga merupakan tambahan yang sangat baik.

Gambar yang cantik

Gaun sarung yang elegan sesuai untuk mesyuarat perniagaan atau kerja pejabat.

Pakaian baju dengan tali pinggang dan celah, diperbuat daripada fabrik ringan, adalah pilihan yang bagus untuk berjalan-jalan petang dan tarikh romantis.

Bahagian bawah pakaian yang tidak simetri, fabrik ringan dan potongan menarik di bahu adalah perkara yang anda perlukan untuk menarik perhatian.

Gaun dengan balutan dan tali pinggang lebar akan menjadi penyelesaian yang bagus untuk berjalan-jalan musim panas di sekitar bandar.

Gaun panjang maxi dengan pengulangan kacang polong yang kerap dan tali pinggang lebar di pinggang akan berjaya menekankan ciri-ciri angka itu.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah