Haiwan peliharaan

Ciri-ciri suapan Triol

Ciri-ciri suapan Triol
Kandungan
 1. Deskripsi umum
 2. Pelbagai makanan untuk tikus
 3. Gambaran keseluruhan suapan burung
 4. Produk lain

Kumpulan syarikat Triol telah wujud sejak 1994. Pengeluaran utama terletak di China. Selama hampir 30 tahun, jenama itu telah mengeluarkan makanan untuk haiwan kecil seperti arnab, guinea pig, chinchilla dan lain-lain. Bahan-bahan semulajadi dan kompleks vitamin yang digabungkan telah menjadikan produk Triol sebagai salah satu yang terbaik, memilihnya, pembeli boleh benar-benar yakin dengan kualitinya. Dalam pelbagai jenis syarikat China, anda juga boleh mencari aksesori seperti mangkuk, kolar dan banyak lagi.

Deskripsi umum

Semua produk jenama, sama ada ia adalah hidangan atau suapan, mengandungi bahan semula jadi daripada bijirin terpilih dengan vitamin tambahan. Pencipta mengambil kira semua ciri pemakanan individu setiap haiwan, sama ada arnab atau burung kakak tua. Komposisi setiap makanan dipilih dengan teliti, di samping itu, bahan tambahan khas menguatkan kesihatan dan imuniti haiwan kesayangan, dan juga menyumbang kepada normalisasi metabolisme.

Pembungkusan untuk makanan dan hidangan direka untuk memastikan produk segar selama mungkin. Pembeli menghargai pelekap istimewa - ia boleh digunakan untuk menggantung makanan di dalam sangkar haiwan.

Kelebihannya ialah makanan Triol tidak ketagihan dan sentiasa makan dengan baik. Tetapi produk Triol, sebagai tambahan kepada bijirin, mengandungi kepingan buah, dan burung tidak menyukainya, jadi buah itu kekal dengan bijirin kasar.

Pelbagai makanan untuk tikus

Rangkaian jenama termasuk produk untuk burung dan tikus kecil seperti hamster, guinea pig dan tikus. Setiap orang yang mengambil berat tentang kesihatan haiwan kesayangan mereka memikirkan produk yang berguna untuknya, supaya haiwan kesayangan itu akan menggembirakan pemiliknya dengan semangat dan penampilan yang sihat. Chinchilla, hamster, arnab dan tikus lain memakan Triol dengan kedua-dua pipi. Dalam rangkaian produk Triol anda boleh mencari makanan untuk:

 • tikus kecil;
 • babi guinea;
 • tikus dan tikus;
 • arnab;
 • chinchilla;
 • hamster.

Di samping itu, anda boleh memilih produk bergantung pada apa yang haiwan peliharaan makan lebih baik: makanan dengan buah-buahan atau sayur-sayuran. Terdapat juga makanan tikus Assorti.

Gambaran keseluruhan suapan burung

Makanan dalam barisan Triol juga dipersembahkan untuk burung kakak tua. Jumlah pakej ialah 450 g (cukup untuk lebih daripada 3 bulan). Terdapat pek 55 dan 80 g. Ayam akan menikmati makanan yang sihat dan seimbang. Banyak ulasan menunjukkan bahawa jenama itu boleh dipercayai. Pelbagai termasuk makanan untuk burung seperti:

 • budgerigar;
 • burung kakak tua sederhana;
 • burung nuri besar;
 • kenari.

Dan juga terdapat makanan untuk burung dan tikus. Millet adalah bahan penting untuk semua burung kakak tua. Jenis makanan yang meluas sesuai untuk semua jenis burung kakak tua. Budgerigar pasti akan menghargai makanan dengan madu dan kitin, yang terdapat dalam pelbagai jenama. Berbanding dengan suapan lain, produk Triol kaya dengan komposisi dan mempunyai harga yang berpatutan.

Produk lain

Bagi kebanyakan orang, produk Triol telah menjadi rahmat sebenar. Malah, selain makanan, syarikat itu juga mengeluarkan barangan berguna yang lain. Dalam pelbagai jenis igauan, anda boleh menemui mangkuk yang diperbuat daripada seramik berkualiti tinggi, ia mudah dibersihkan dan sesuai dengan mana-mana reka bentuk dapur. Anda juga boleh membeli sangkar "Apartmen", ia adalah telus, yang memungkinkan untuk memerhatikan haiwan peliharaan.

Pengilang juga menawarkan beg pembawa dengan jaringan berlubang khas, yang mudah dibawa ke jalan raya. Produk yang sangat menarik ialah kerusi malas untuk haiwan kecil. Di dalamnya, haiwan peliharaan pasti akan dapat berehat. Terdapat rumah haiwan yang boleh dilipat, batu mineral untuk burung, dan banyak lagi.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah