Kot kulit biri-biri

Apa yang perlu dipakai dengan kot kulit domba?

Apa yang perlu dipakai dengan kot kulit domba?
Kandungan
  1. model
  2. Panjang
  3. Tudung apa yang hendak dipakai?
  4. Kasut di bawah kot kulit biri-biri
  5. Aksesori

Untuk berasa selesa dan hangat walaupun pada hari musim sejuk yang paling sejuk, tidak perlu memakai kot bulu tebal.

Melindungi yang berkesan dan boleh dipercayai daripada kot kulit biri-biri yang sejuk adalah lebih ringan dan lebih berpatutan.

Dan dengan pilihan pakaian, kasut dan aksesori yang tepat, imej yang dibina berdasarkan kot kulit biri-biri yang cantik tidak akan kalah dengan pakaian bulu eksklusif.

model

Oleh kerana teksturnya yang serba boleh, kot kulit biri-biri mempunyai rangkaian gaya dan model yang lebih pelbagai daripada kot bulu. Apa yang hanya menggayakan di bawah jaket penerbangan atau produk yang dibuat dalam bentuk jaket basikal! Setiap kot kulit biri-biri ini boleh diubah menjadi permata sebenar almari pakaian wanita, jika anda mendekati pembentukan penampilan dengan menarik.

Skirt panjang lantai yang ketat akan melengkapkan dengan sempurna kot kulit biri-biri cerah, dibuat dalam gaya etnik atau dalam gaya boho... Untuk variasi yang lebih klasik seperti kot kulit biri-biri, pada gilirannya, skirt kotak-kotak akan sesuai dengan sempurna. Dan model skirt bulu yang sangat berwarna-warni dan pendek harus dipakai dengan kot kulit biri-biri panjang yang dipasang.

model potongan trapezoid Kelihatan sempurna dengan seluar jeans denim klasik. Walau bagaimanapun, hampir semua gaya dan jenis kot kulit biri-biri adalah selaras dengan mereka, kecuali mungkin yang hitam monofonik, yang sepatutnya dipakai dengan tali pinggang.

Panjang

Ramai kanak-kanak perempuan suka pakaian musim sejuk yang dipendekkan secara radikal, sesetengah wanita lebih dekat dengan model setinggi lantai, tetapi panjang paling popular bagi kot kulit biri-biri adalah dan kekal sebagai bahagian tengah - tepat di bawah paha.

Ia tidak sejuk dalam pakaian sedemikian, manakala panjang tambahan tidak menyekat kebebasan pergerakan.

Kot kulit domba sedemikian menganggap bahawa kaki tetap terbuka, jadi penting untuk memilih perkara lain yang betul yang membentuk imej.

Satu lagi panjang biasa untuk pakaian luar adalah sehingga lutut, ia cukup panas dan pada masa yang sama tiada apa yang menghalang pergerakan. Populariti gaya ini disebabkan oleh fakta bahawa semua perkara yang paling kegemaran dari almari pakaian mana-mana wanita digabungkan dengannya. Ia boleh sama ada seluar jeans atau seluar bulu terlindung, skirt kulit pendek dan skirt bulu musim sejuk "ke lantai".

Sebaliknya, kot kulit domba yang panjang digabungkan dengan pakaian lain jauh lebih menarik - kerana, kerana panjangnya, mereka menyembunyikan hampir segala-galanya kecuali kasut dan hiasan kepala dengan aksesori.

Anda boleh memakai gaun dan skirt dengan seluar ketat yang ketat atau pun legging. Apabila membentuk imej berdasarkan kot kulit domba yang memanjang, anda mesti sentiasa ingat bahawa walaupun selepas mengeluarkannya, harus ada rupa yang harmoni dan berkesan.

Tudung apa yang hendak dipakai?

Untuk imej muda yang terbentuk di sekeliling kot kulit biri-biri, topi musim sejuk rajutan dengan hiasan dan tali adalah relevan. Model klasik pakaian luar dalam warna gelap dan kolar berdiri akan kelihatan lebih harmoni dengan topi bulu atau stoles.

Kot kulit biri-biri yang dipasang dalam warna coklat, kelabu atau merah digabungkan dengan berkesan dengan model asli topi dan topi lebar - sudah tentu, jika cuaca mengizinkan.

Wanita yang mencari kot kulit domba dengan tudung boleh meninggalkan topi atau topi sepenuhnya - semuanya telah disediakan dalam model sedemikian untuk melindungi daripada sejuk dan angin.

Kasut di bawah kot kulit biri-biri

Tidak kira berapa panjang dan gaya kot kulit biri-biri itu, but tinggi yang mencapai bahagian tengah betis atau sehingga lutut sentiasa sesuai dengannya. Tumit kasut sedemikian hendaklah kecil, dan ketiadaannya sepenuhnya dibenarkan.

Kepada kot kulit biri-biri yang dipasang yang terbaik adalah memakai but bertumit tinggi - ia boleh sama ada kaca atau stiletto. Tetapi untuk kot kulit biri-biri gaya autolady, but pendek atas lutut adalah sesuai. Wanita yang bergaya disyorkan untuk menambah but ugg atau but suede pada model yang diilhamkan oleh motif etnik dan estetika boho.

Aksesori

Stylists menasihatkan untuk melengkapkan rupa, yang berdasarkan kot kulit domba, dengan sarung tangan, serta beg yang diperbuat daripada suede, bulu atau kulit. Anda perlu lebih berhati-hati dengan beg tangan - walaupun beratnya rendah, kot kulit biri-biri agak besar, cengkaman dan beg pada rantai tidak akan digabungkan dengan sangat elegan.

Beg bersaiz sederhana akan kelihatan lebih berfaedah, atau bahkan besar - pembeli yang dilengkapi dengan pemegang lebar.

Supaya beg itu tidak menghalang pergerakan dan tidak menduduki tangan anda, anda boleh mengambil aksesori pada pemegang tali bahu yang panjang.

Pada musim sejuk, ramai wanita fesyen memberi perhatian kepada selendang hangat. Dalam kombinasi dengan kot kulit domba, produk ini kelihatan baik, hanya penting untuk memilih warna, gaya dan model aksesori yang betul. Terdapat satu pengecualian: selendang mesti dipilih dengan berhati-hati di bawah kot kulit domba dengan tudung. Sekiranya kot kulit domba dibezakan oleh kolar berdiri, hampir semua selendang akan dilakukan - pada masa yang sama, semakin sempit siluet pakaian luar, semakin besar dan besar selendang itu.

Tudung snood, yang setiap tahun menjadi lebih dan lebih popular di kalangan pereka rumah fesyen dan di kalangan pencinta pakaian yang selesa dan bergaya, disyorkan untuk pemilik model kot kulit domba yang dipasang. Dalam kes ini, snood boleh dipakai di bawah pakaian luar dan di atasnya.

Stola bulu atau kasmir lebar akan menambah keanggunan kepada mana-mana wanita, terutamanya jika dipakai di atas kot kulit biri-biri yang dilipat beberapa kali. Tetapi untuk kegunaan harian, bukan selendang sahaja yang sesuai, tetapi juga selendang.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah