Gaya dan model pakaian

Pakaian tanpa tali pinggang - misteri dan rayuan

Pakaian tanpa tali pinggang - misteri dan rayuan
Kandungan
 1. Siapa yang sesuai
 2. Panjang
 3. Gaya
 4. Musim panas
 5. Perkahwinan
 6. Petang
 7. Setiap hari
 8. Warna
 9. Pakai dengan apa

Apakah yang boleh membuatkan penampilan anda misteri dan menarik pada masa yang sama? Terbuka leher dan bahu, yang sentiasa menjadi subjek perhatian lelaki.

Siapa yang sesuai

Mari kita fikirkan siapa yang patut memakai pakaian sedemikian.

Sebelum membeli pakaian tanpa tali, anda perlu menilai diri anda secara objektif. Pemilik pakaian sedemikian tidak sepatutnya mempunyai bahu lebar, garis leher dan leher yang cantik.

Pakaian tanpa tali dengan tirai biru biru

Selebihnya butiran angka boleh dilaraskan dengan pelbagai helah wanita:

 1. Jika anda mempunyai payudara yang besar, pilih pakaian tanpa tali dengan korset dan cawan sokongan terbina dalam.
 2. Payudara kecil? Tiada masalah! Ia boleh dinaikkan untuk lebih menarik, atau anda boleh memilih pakaian dengan lipatan pada korset.
 3. Bahagian bawah melata mengalir yang diperbuat daripada sifon atau sutera sesuai dengan gadis dengan bentuk jam pasir. Di sini, tujuan pakaian adalah untuk menekankan garis pinggang.
 4. Jika anda mempunyai perut yang menonjol, anda boleh menyembunyikannya dalam pakaian berpinggang tinggi.
 5. Pakaian yang sesuai dengan bentuk sesuai untuk wanita langsing.

Apabila memilih pakaian tanpa tali, yang paling penting ialah perasaan selesa di dalamnya. Apabila mencuba, berjalan di sekeliling dewan, angkat tangan anda, berpusing-pusing. Jika anda berasa hebat dengannya, jika anda tidak mahu menariknya sepanjang masa - ini model anda!

Gaun tanpa tali berbelang

Panjang

Versi klasik pakaian bustier adalah korset dengan skirt panjang. Korset empuk dan labuh yang panjang, diperbuat daripada fabrik yang mengalir ringan, lebih sesuai untuk penampilan petang dan perkahwinan.

Anda boleh menekankan semua daya tarikan angka itu dengan pakaian tanpa tali pendek. Model ini sangat sesuai untuk musim panas.Mereka boleh sama ada siluet longgar atau ketat.

Gaun midi tanpa tali navy

Potongan skirt juga pelbagai:

 • trapezoid;
 • matahari menyala;
 • dalam bentuk belon;
 • lurus.

Gaya

Bergantung pada keutamaan dan ciri-ciri angka itu, anda boleh memilih variasi pakaian tanpa tali pinggang yang berbeza. Ia juga penting bahawa korset model pakaian sedemikian sesuai dengan apa-apa jenis skirt.

Pakaian Hi-Lo Tanpa Tali

Subur

Klasik genre adalah gabungan skirt gebu dan korset. Ia boleh sama ada pakaian panjang berbulu dengan skirt berbilang lapisan yang diperbuat daripada kain ringan, atau, sebagai contoh, pakaian retro pendek yang menawan dengan titik polka atau bunga kecil.

Kes

Pakaian terbuka klasik dengan skirt pensil akan menekankan semua keanggunan angka itu.

Dan leher dan bahu yang terbuka akan menambah sedikit tarikan seks pada pakaian yang ketat.

ikan duyung

Pakaian panjang dengan siluet menyempit ke bahagian bawah dan skirt berkobar dari lutut paling sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan jenis angka jam pasir.

Gaun duyung tanpa tali akan menyerlahkan garis pinggang dan pinggul dengan sempurna.

Pakaian Tanpa Tali Duyung

Korset pakaian sedemikian agak mudah dan sesuai dengan payudara dengan ketat. Ikan duyung paling popular untuk acara malam dan perkahwinan. Jika anda ingin kelihatan lebih seksi, maka pilihlah pakaian gaya ini dengan garis leher berbentuk hati atau V-neck yang lebih terkawal.

Berpinggang tinggi

Gaun dengan pinggang tinggi boleh memberikan romantik dan ringan kepada imej. Ia mempunyai korset yang dipotong dan skirt berkobar.

Gaun tanpa tali pinggang tinggi

A-siluet

Kemunculan pakaian tanpa tali A-line dalam almari pakaian akan memberi manfaat kepada kedua-dua gadis langsing dan gadis yang berlebihan berat badan. Gayanya dimainkan dengan sempurna dengan gabungan skirt A-line dan korset biasa.

Musim panas

Koleksi musim panas rumah fesyen juga dipenuhi dengan pakaian tanpa tali. Yang paling popular adalah yang pendek di bawah tali pinggang potongan percuma atau ketat. Tali pinggang boleh mempunyai pelbagai lebar, kulit atau elastik.

Pakaian musim panas pendek A-line tanpa tali

Model pakaian musim panas yang tidak kurang menarik dengan pinggang tinggi atau rendah. Pakaian yang luar biasa dan menarik perhatian adalah pakaian dengan skirt asimetri atau tali nipis di leher.

Perkahwinan

Gaun pengantin dengan tali yang hilang memberikan pengantin perempuan pesona, dengan sempurna menyerlahkan keanggunan bahu dan lehernya.

Gaun pengantin tanpa tali

Korset yang dihiasi dengan labuci, rhinestones, manik, sulaman atau renda meningkatkan imej feminin pengantin perempuan. Dalam kes ini, pakaian sedemikian harus dipilih dengan teliti, kerana anda boleh menggaru tangan anda dengan tepi tajam unsur hiasan.

Bentuk korset juga boleh mempunyai pelbagai variasi pelaksanaan, contohnya, dalam bentuk hati atau dengan leher V.

Gaun pengantin tanpa tali dengan skirt lutsinar

Petang

Di pesta itu, anda akan menjadi bintang dalam pakaian pendek tanpa tali. Ia dengan baik menekankan angka itu dan menarik perhatian terima kasih kepada hiasan.

Selalunya, pakaian malam dihiasi dengan labuci dan batu, appliqué dan renda, flounces dan pinggir, sulaman dan langsir.

Gaun malam yang panjang sering dibuat dalam gaya minimalis, kerana kain yang cantik tidak memerlukan potongan yang kompleks.

Anda boleh mendapatkan penampilan yang lebih seksi dan misteri jika anda memilih pakaian dengan sisipan lut sinar.

Gaun malam tanpa tali dengan sisipan lutsinar

Jika anda ingin menonjolkan diri daripada orang ramai, pilih pakaian dengan potongan luar biasa, dengan trim asal, belahan, punggung terbuka dan garis leher yang dalam.

Pakaian dengan cetakan bunga akan mencipta rupa yang sangat feminin dan romantis.

Gaun malam bercetak tanpa tali

Setiap hari

Model tanpa tali tidak kurang popular dalam kehidupan seharian, kerana anda mahukan cahaya dan kecerahan dalam imej anda.

Pilih pakaian tanpa tali untuk setiap citarasa dan gaya untuk membeli-belah atau berjalan-jalan di pantai, disko, pergi ke pawagam.

Warna

Skema warna pakaian tanpa tali pinggang juga pelbagai. Yang paling popular ialah pewarnaan blok dan semua jenis cetakan (bunga, polka dot, geometri, dll.).

Atas nasihat stylists, pakaian seperti itu boleh ditambah dengan tali pinggang dan tali pinggang di pinggang atau sedikit di atas parasnya.

putih

Model gaun putih pendek dengan bahu terbuka sesuai untuk berjalan pada hari musim panas.

Gaun tanpa tali pendek putih

hitam

Untuk berjalan-jalan di musim panas pada waktu malam, anda boleh keluar dengan pakaian pendek tanpa tali hitam. Tidak kira sama ada ia pergi ke pawagam, temu janji romantis di restoran, atau sekadar berjalan-jalan di sepanjang pantai.

merah

Adakah anda ingin menonjol di parti kerana skema warna? Pakai gaun tanpa tali berwarna merah. Ia secara berfaedah akan menekankan daya tarikan dan kemewahan seks anda.

Gaun tanpa tali berwarna merah

Turquoise dan pudina

Pudina atau turquoise yang halus akan menambahkan sentuhan kesegaran pada imej.

kelabu

Fabrik yang berwarna-warni dan kelihatan kaya akan menjadikan warna kelabu lebih mulia dan menarik.

Pakaian tanpa tali berwarna kelabu

Pakai dengan apa

Apabila memilih aksesori untuk pakaian tanpa tali, anda tidak perlu membebankan imej dengan mana-mana rantai besar yang besar. Ia cukup hanya untuk mengambil kalung atau gelang yang elegan. Kalung kolar sesuai untuk ini.

Jika anda ingin memanjangkan leher anda secara visual, pakai anting-anting berjuntai panjang.

Kasut, tentu saja, adalah yang paling sesuai untuk perayaan - dengan tumit. Jika ini adalah pilihan untuk pakaian harian, anda juga boleh memakai sandal di atas batu atau sandal pada larian rata.

Kasut pakaian tanpa tali

Pada hari yang lebih sejuk atau pada waktu petang, anda boleh melengkapkan pakaian tanpa tali dengan bolero atau jubah yang sepadan. Untuk perayaan, anda boleh menggabungkan gaya pakaian ini dengan sarung tangan panjang dan jubah bulu.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah