Gaya dan model pakaian

Pakaian petani

Pakaian petani
Kandungan
  1. Faedah dan Ciri
  2. model
  3. Panjang
  4. Aksesori

Beberapa musim lalu, pakaian petani mengalami penjelmaan semula, sejak itu ia tidak meninggalkan catwalk fesyen dan halaman majalah fesyen. Ia bebas, ringan dan mengalir, dan terima kasih kepada siluet bebasnya, ia boleh menyembunyikan sebarang ketidaksempurnaan. Pendek kata, jika anda bosan dengan seluar jeans yang ketat dan bahagian atas yang ketat, pakaian petani mesti berada di dalam almari pakaian anda!

Faedah dan Ciri

Dalam tafsiran klasik pakaian itu, wanita petani mesti panjang, menyembunyikan kakinya sepenuhnya. Tetapi hari ini anda boleh mencari panjang midi atau mini.

Prasyarat ialah penggunaan fabrik semulajadi secara eksklusif untuk menjahit. Ia boleh menjadi kapas, linen, cambric dan lain-lain.

Pakaian sedemikian semestinya mempunyai ciri tersendiri dalam bentuk beberapa jenis motif cerita rakyat. Ia boleh menjadi sulaman, lengan tanglung, garis leher yang dalam, yang kadang-kadang mendedahkan bukan sahaja kawasan dada, tetapi juga bahu.

Musim ini di pentas peragaan seseorang dapat melihat pakaian dengan banyak lipatan, ruffles dan kolar tinggi dalam gaya Zaman Pertengahan.

Dalam pakaian sedemikian, mana-mana gadis akan kelihatan sangat feminin, kerana ia menjadikan siluet lebih halus dan rapuh, memanjangkan leher secara visual dan membesarkan dada, terima kasih kepada kehadiran tirai.

Keanehan gaya adalah sedemikian rupa sehingga ia sesuai dengan apa-apa jenis angka, kerana ia membolehkan anda menyembunyikan semua kelemahan yang ada, menambah atau mengeluarkan kelantangan dari pinggul.

Jika anda perlu menyembunyikan perut anda, pilih pakaian yang lurus dan sedikit dipasang. Dan untuk menekankan garis pinggang, beri keutamaan kepada a-siluet, melengkapkannya dengan tali pinggang tekstil yang lembut.

model

Lepas bahu

Gaya ini sesuai untuk musim panas, seperti yang diketahui oleh pereka moden.Hari ini kita boleh menemuinya di banyak jenama mewah dan pasaran besar-besaran terkemuka.

Ia mempunyai garis leher lebar dan lengan raglan. Ia boleh lebar, dipasang atau dengan skirt matahari yang menyala.

Gaya pakaian ini akan menjadikan anda kelihatan lembut dan romantis, jadi ia sesuai untuk tarikh.

Anda boleh memakainya dengan balet flat atau sandal rata atau kasut dengan tumit. Anting-anting besar dan perhiasan rambut yang cantik akan melengkapkan rupa.

Dengan celah

Gaun dengan belahan di kaki kelihatan sangat elegan. Ia sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan kaki panjang dan langsing yang ingin kelihatan sederhana dan menggoda pada masa yang sama.

Kelebihan utama celah ialah ia menjadikan kaki anda kelihatan lebih langsing secara visual, mengubah anda menjadi supermodel. Lebih baik memakai pakaian sedemikian dengan tumit yang memanjangkan kaki anda secara visual. Adalah lebih baik untuk menolak beg besar dan memihak kepada klac yang elegan.

Musim panas

Untuk musim panas, anda harus memilih pakaian yang ringan dan lapang yang diperbuat daripada kain lut sinar. Pilih warna pastel dengan cetakan bunga yang halus.

Walaupun dalam kehidupan seharian, anda boleh memakai pakaian dengan semua jenis lipatan, renda dan lengan tebal dengan jalur elastik dengan selamat.

Perkara yang paling penting ialah musim ini pakaian sedemikian akan sesuai hampir di mana-mana. Berjalan-jalan, di majlis perkahwinan kakak, di majlis sosial atau tarikh romantis.

Anda boleh menggabungkannya dengan kardigan musim panas yang ringan, jaket denim atau jubah ringan.

Untuk melengkapkan penampilan halus anda, gunakan perhiasan rambut bunga, topi feminin dengan reben, beg tangan kecil.

Panjang

Ke lantai

Gaun petani panjang kelihatan sangat cantik dan feminin. Ia sesuai untuk setiap hari, dan juga untuk bersantai atau berjalan-jalan di sekitar bandar. Dan jika anda memilih pakaian yang diperbuat daripada kain berkilat yang indah, ia akan sesuai untuk acara khidmat dalam bulatan sempit.

Pendek

Sesiapa yang tidak suka pakaian panjang boleh memilih gaun paras lutut atau yang pendek di hadapan dan yang panjang di belakang.

Aksesori

Pakaian petani sesuai dengan pakaian dan aksesori denim. Gaya pakaian mewajibkan anda mempunyai gaya rambut atau aksesori rambut yang sesuai. Ia boleh menjadi hanya tocang, atau gaya rambut, dilengkapi dengan topi atau saputangan.

Pilih barang kemas desa - loket kayu, manik batu asli atau rantai macrame.

Jika anda bercadang untuk memakainya untuk setiap hari, lebih baik memilih kasut dengan kelajuan rendah. Ini boleh menjadi sandal dengan tali nipis atau pam klasik.

Jika anda ingin bermain secara kontras dan menambah kekejaman pada imej anda, anda boleh memakai but kasar dan melengkapkan imej dengan jaket biker kulit.

Pakaian petani adalah pilihan yang sempurna untuk hari musim panas yang panas. Ia percuma, ringan, dan kulit bernafas di dalamnya, jadi memakainya adalah keseronokan!

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah