Gaya dan model pakaian

Pakaian T-shirt - pilihan yang memihak kepada kemudahan dan kepraktisan

Pakaian T-shirt - pilihan yang memihak kepada kemudahan dan kepraktisan
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Untuk siapa ia sesuai?
  3. Berkait
  4. Perkahwinan
  5. Petang
  6. Panjang
  7. pakai apa?

Terdapat perkara di dalam almari pakaian seorang gadis moden, tujuannya sukar untuk meneka pada kali pertama. Untuk lelaki, skirt, skirt, pakaian, pakaian, dll kegemaran kami. masih menjadi misteri sebenar. Sementara itu, semua pakaian yang agak pelik ini, pada pandangan pertama, adalah sangat selesa dan praktikal, kerana ia boleh menggantikan dua atau tiga perkara sekaligus.

Pakaian tank top berjalur panjang dalam gaya nautika

Dalam artikel hari ini, kami akan memberi tumpuan kepada salah satu "hibrid" yang paling popular - pakaian kemeja-T. Kami akan memberitahu anda tentang siapa yang paling sesuai dengan perkara ini, tentang jenisnya, serta cara memakainya dan apa yang perlu digabungkan.

Keanehan

Walaupun anda tidak pernah melihat pakaian kemeja-T (yang sangat meragukan, kerana pada musim panas sebilangan besar gadis memakai pakaian ini), anda boleh dengan mudah membayangkan jenis pakaian itu, berdasarkan hanya satu nama. Pakaian tangki atas adalah versi memanjang daripada bahagian atas tangki biasa.

Gaun midi

Pakaian kemeja-T ialah pengubahsuaian moden bagi baju-T yang sama, yang pada asalnya merupakan elemen seluar dalam, dan kemudian berhijrah ke pakaian sukan. Hari ini pakaian kemeja-T merujuk terutamanya kepada gaya sukan, pantai atau kasual. Ia tidak berlengan, mempunyai siluet yang sesuai dengan bentuk dan potongan cetek.

Untuk siapa ia sesuai?

Ciri-ciri potongan pakaian T-shirt tidak membenarkan dia merahsiakan bentuk sebenar anda, jadi perkara ini harus dipakai hanya oleh mereka yang tidak mempunyai apa-apa kompleks tentang sosok mereka sendiri.

Pakaian kemeja-T dengan cetakan bunga

Pakaian atas tangki biasanya diperbuat daripada jersi atau fabrik elastik nipis yang lain. Bahan ini, digabungkan dengan siluet yang ketat, menekankan kontur badan dan tidak menyembunyikan ketidaksempurnaan. Di samping itu, baju kemeja meninggalkan bahu dan lengan kosong.Oleh itu, jika anda menganggap perut atau bahagian atas badan anda sebagai kawasan masalah anda, lebih baik menolak pakaian ini.

Pakaian T-shirt kelihatan paling berkesan pada gadis langsing dengan bentuk segi empat tepat atau pada pemilik bentuk paling feminin - "jam pasir".

Pakaian tangki untuk wanita kurus dengan angka Segiempat

Berkait

"T-shirt" adalah salah satu pilihan pakaian kegemaran gadis untuk musim panas. Model musim panas, sebagai peraturan, diperbuat daripada jersi nipis - kain yang selesa dalam haba, elastik dan boleh dipakai. Pakaian kemeja-T rajutan adalah selesa, tetapi mereka mempunyai satu ciri yang tidak menyenangkan: bahan itu sering meregang dan berkumpul dalam lipatan pada bahagian badan yang paling bermasalah. Ini mesti diambil kira apabila memilih pakaian yang serupa.

Pakaian kemeja-T rajutan boleh sama ada dihalang, monokromatik, atau cerah, dengan cetakan yang menarik. Terutama popular adalah model dalam gaya nautika dengan jalur mendatar.

Pakaian kemeja-T dalam gaya nautika

Perkahwinan

Jenis pakaian T-shirt yang paling luar biasa adalah, sudah tentu, pakaian perkahwinan. Untuk kes sedemikian, pakaian anggun dicipta daripada bahan mulia, dihiasi dengan hiasan yang indah. Mereka kelihatan sangat singkat, tetapi pada masa yang sama asli. Pakaian kemeja-T sering dipilih oleh pengantin perempuan yang merancang perkahwinan luar yang bergaya, seperti di geladak kapal atau di kafe pantai.

Petang

Baru-baru ini, pakaian kemeja-T tidak lagi menjadi pakaian tidak formal secara eksklusif untuk setiap hari. Perkara ini, dibuat dalam gaya yang berbeza, semakin biasa: dari perniagaan hingga petang.

T-shirt pakaian malam

Pakaian T-shirt petang adalah, sebagai peraturan, pakaian di mana kesederhanaan potongan itu dikompensasikan oleh hiasan yang berlimpah. Model petang biasanya disulam dengan sejumlah besar manik, labuci atau rhinestones. Dalam reka bentuk yang elegan, pakaian T-shirt boleh mempunyai potongan yang luar biasa, agak dalam pada dada atau celah pada skirt. Variasi pakaian ini yang agak biasa ialah pakaian dengan labuh yang menyala atau tidak simetri.

Panjang

Pada mulanya, pakaian kemeja-T dicipta pendek - supaya ia mudah untuk bermain sukan atau hanya bergerak secara aktif di dalamnya. Lama kelamaan, jenis pakaian sedemikian dengan panjang yang sangat berbeza mula muncul.

Pakaian tank top hitam pendek

Panjang

Pakaian kemeja-T panjang telah muncul di dunia fesyen agak baru-baru ini, jadi mereka masih kelihatan agak luar biasa. Model memanjang yang mencapai buku lali paling sesuai untuk gadis tinggi dan langsing. Mereka sesuai dengan peralatan punk: but berat, jaket kulit, dsb.

Midi

Pakaian T-shirt pertengahan panjang boleh dibuat dalam gaya yang berbeza. Ia dianggap sebagai pilihan yang paling serba boleh, kerana ia sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan ketinggian yang berbeza.

Pakaian Kebal Putih Pertengahan

Jika anda meletakkan baju denim atau jaket di atas pakaian sedemikian, ia akan menjadi sangat mungkin untuk muncul di dalamnya di sekolah. Sesetengah orang memakai pakaian sedemikian untuk bekerja, tetapi ini masih tidak boleh dilakukan - pakaian kemeja-T adalah milik pakaian tidak formal.

Pendek

Pakaian atas tangki pendek biasanya merupakan pilihan yang sporty atau pantai. Ia sangat selesa dalam cuaca panas dan juga membolehkan anda bergerak dengan bebas. Model terpotong dengan potongan luar biasa dan dalam di bahagian belakang sering dijumpai. Pakaian mini dengan skirt berlipat atau dipangkas dengan ruffles kelihatan genit dan lucu.

pakai apa?

  • Jaket atau baju. Kemeja kotak-kotak, jaket denim atau jaket nipis dalam gaya sporty akan menjadi tambahan hebat kepada pakaian kemeja-T. Jadi, berdasarkan satu perkara, anda boleh membuat beberapa imej yang berbeza.
  • Legging atau seluar ketat. Jika di luar sejuk dan anda tidak mahu melepaskan pakaian kemeja-T kegemaran anda, cuba gabungkan dengan seluar ketat yang terang dan ketat, legging, jeans kurus atau legging (jegging).

Kasut

"T-shirt" adalah salah satu daripada beberapa jenis pakaian yang tidak memerlukan tumit. Anda boleh memakai perkara ini dengan kasut harian yang selesa - kasut, jurulatih, flat balet dan juga selipar pantai.Pencinta penampilan mewah pastinya akan menyukai gabungan gaun kemeja-T dan but dengan tapak tebal.

Aksesori

Pakaian kemeja-T tidak menuntut aksesori; perkara utama adalah cuba mengelakkan perkara yang terlalu rumit dan "elegan". Barang kemas asli (plastik, kulit, kayu), cermin mata hitam, beg galas atau beg mudah, selesa, sarung tangan, topi lucu - semua ini sesuai dengan pakaian ini.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah