Gaya dan model pakaian

Pakaian berkobar - untuk penampilan romantis

Pakaian berkobar - untuk penampilan romantis
Kandungan
 1. Untuk siapa ia sesuai?
 2. Gaya
 3. Berkait
 4. Varieti skirt berkobar
 5. Lengan berkobar
 6. Mengikut musim
 7. Panjang
 8. pakai apa?
 9. Tali pinggang atau tali pinggang
 10. Kasut
 11. Aksesori

Siluet yang ketat tidak selalu sesuai dan ia sesuai terutamanya untuk kanak-kanak perempuan dengan bentuk badan yang ideal. Jika anda ingin menyembunyikan beberapa kelemahan dalam angka anda, kelihatan feminin dan romantis dan berasa selesa, maka pakaian yang menyala akan menjadi penyelesaian yang sempurna.

Gaun berkobar kuning

Pereka terkemuka dunia sentiasa mengusahakan koleksi sedemikian, kerana pilihan ini relevan pada zaman kita.

Untuk siapa ia sesuai?

 • Untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggul yang sempit, pakaian yang menyala adalah penemuan sebenar. Suar mencipta gelombang yang mengalir ke atas rajah dan menambah sedikit kelantangan pada pinggul, menjadikan rajah itu lebih menarik.
 • Pemegang figura jenis A harus berhenti di gaun berkobar dengan panjang di bawah lutut. Dalam versi ini, kepenuhan pinggul akan diperbetulkan, dan kaki ditunjukkan dalam cahaya terbaik.
 • Wanita dengan T-figure harus memilih pakaian berkobar yang diperbuat daripada fabrik padat yang mengekalkan bentuknya. Pakaian itu akan membantu anda menambah kelantangan secara visual pada pinggul dan mencipta angka jam pasir.
 • Kanak-kanak perempuan pendek perlu berhati-hati apabila memilih pakaian sedemikian, kerana gaya itu boleh sedikit berisi dan membuat siluet itu berat.
 • Wanita dengan angka jenis O tidak sepatutnya memilih pakaian dengan suar dari pinggang, kerana ketiadaan pinggang hanya akan ditekankan. Pilih pakaian yang berkobar dari dada.

Gaya

Berpinggang tinggi

Gaya ini sangat diminati di kalangan gadis yang mempunyai angka yang tidak sempurna, kerana ia mengalih perhatian perhatian dari kawasan masalah, dan juga membantu menyembunyikan perut.

Gaun berkobar biru dengan pinggang tinggi

Model yang diperbuat daripada bahan mahal kelihatan sangat cantik, mereka menambah kesungguhan, kecanggihan dan daya tarikan pada imej. Anda boleh menyematkan kerongsang atau memangkas dengan reben di bawah garis dada, pendekatan ini akan membolehkan anda memberi perhatian penuh pada kawasan dada.

Flare dari pinggang

Gaun berkobar dari pinggang adalah klasik yang popular pada tahun 50-an dan 60-an abad yang lalu. Fokus utama adalah pada bahagian pinggang. Untuk lebih menekankannya, anda juga boleh menggunakan tali pinggang yang anggun. Pakaian gaya ini boleh mempunyai panjang yang berbeza: di bawah lutut, mini atau maxi. Model panjang lantai digunakan untuk gaya retro.

Jika anda pemilik pinggang yang sempit atau sederhana dan pinggul yang sempit, gaya ini dibuat untuk anda. Terima kasih kepada potongan klasik, pakaian itu sesuai dengan angka itu.

Gaun suar biru tua dari pinggang

Tetapi perlu diingat bahawa korset ketat yang dipasangkan dengan skirt penuh secara visual boleh menjadikan pinggul anda lebih lebar. Tetapi fabrik lapang akan membantu mengatasi ini, ia menghasilkan kesan pemberat yang lebih rendah.

Suar dari dada

Gaya ini sering digunakan untuk mencipta rupa gaya Empayar. Gaun panjang ke lantai akan menekankan keindahan lengan dan bahu, dan model dengan panjang mini akan menarik perhatian kepada kaki yang cantik dan langsing. Untuk menarik perhatian pada dada, banyak model menampilkan bahagian atas warna yang berbeza.

Pakaian putih dalam gaya Yunani, berkobar dari dada

Pakaian A-line adalah salah satu pilihan A-line. Bahagian atas pakaian yang ketat menekankan payudara yang subur, lebih jauh dari ketiak, kain secara beransur-ansur mengembang ke bawah, jadi kanak-kanak perempuan boleh menutup semua kecacatan pada angka itu. Pakaian dengan suar dari dada mempunyai kesesuaian yang longgar, jadi mereka sering dijahit dari kain sifon.

Suar pinggul

Terima kasih kepada potongan ini, anda boleh menekankan perut yang rata dan punggung yang sempurna, jadi hanya kanak-kanak perempuan dengan angka ideal yang mampu memiliki gaya ini.

Gaun berkobar dari pinggul

Dipasang

Untuk mencipta gaya perniagaan, anda boleh memilih pakaian yang sesuai dengan skirt melebar dan bahu tertutup. Pakaian yang dipasang tidak disyorkan untuk wanita dengan angka "epal".

Gaya ini sesuai untuk gaya pejabat atau untuk setiap hari. Pakaian berpasangan yang diperbuat daripada jersi padat dengan panjang mini atau midi sangat popular. Warna kelabu yang bijak sesuai untuk mencipta imej perniagaan, tetapi jika anda ingin kelihatan bergaya dan terang, maka cetakan bunga akan membuat percikan.

Gaun hitam meleret dari pinggang

Berkait

Skirt berkobar rajutan juga akan membantu menyembunyikan kecacatan angka, menjadikan siluet lebih langsing. Pakaian dengan tebuk atau guipure dengan kesan benda rajutan kelihatan asli. Model ini berjaya menggabungkan keselesaan dan kecantikan.

Pakaian rajut putih menyala

Pakaian berkobar rajutan sering dibeli untuk pakaian harian pada akhir musim luruh dan musim sejuk, kerana ia membantu untuk memanaskan badan pada hari yang sejuk. Pakaian rajutan juga digunakan untuk musim panas, mereka dicirikan oleh kelembutan dan kelihatan sangat asli. Penyelesaian yang berkesan ialah gabungan unsur rajutan dan pakaian kanu.

Gaun berkobar sering datang dengan lengan, panjang dan gayanya boleh menjadi apa-apa sahaja. Lengan panjang yang diperbuat daripada kain padat dengan sempurna melengkapkan pakaian musim sejuk yang hangat, manakala model musim panas mempunyai lengan yang diperbuat daripada bahan ringan atau tidak sama sekali.

Gaun berkobar dengan lengan

Varieti skirt berkobar

Pilihan gaya bahagian bawah pakaian berkobar agak besar: panjang ke lantai, "midi", pendek dan pelbagai bentuk. Walau apa pun, suar itu menambah banyak cahaya dan kewanitaan pada imej.

 • Skirt-sun dan half-sun, yang mempunyai potongan paling ringkas, sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggang nipis dan pinggul yang subur.
 • Skirt dengan perhimpunan atau lipatan di pinggang juga sesuai untuk gadis langsing.
 • Skirt A-line adalah serba boleh, sesuai untuk jenis badan yang berbeza. Gadis kurus akan memberikan jumlah yang diperlukan dan menjadikannya lebih feminin.Dan wanita dengan pinggul yang subur harus memberi keutamaan kepada skirt yang sedikit longgar di pinggul. Material matte dengan corak kecil akan kelihatan lebih berfaedah.
 • Skirt "godet", yang merupakan gabungan skirt pensel dan skirt berkobar, memeluk pinggul dan mempunyai bahagian bawah yang melebar. Dia sentiasa kelihatan menggoda pada sebarang panjang. Pilihan mewah untuk pakaian malam.
 • Dalam pakaian dua lapisan, skirt pensel yang diperbuat daripada fabrik yang lebih padat dan lebih sesuai boleh dilengkapkan dengan skirt atasan yang melebar.
 • Kepelbagaian skirt berkobar termasuk skirt berlipat, skirt loceng menawan, lipatan genit dan hiasan di sepanjang bahagian bawah skirt, yang sentiasa relevan pada pakaian malam dan kasual.

Lengan berkobar

Lengan berkobar datang dalam panjang yang berbeza, bergantung pada gaya. Mereka adalah salah satu bahagian utama pakaian.

Lengan panjang biasanya ditemui dalam pakaian sifon ringan dan boleh dibuat daripada renda, guipure atau fabrik lut sinar lain.

Sesetengah pereka menawarkan model pakaian asal, di mana lengannya tidak simetri: satu lengan mempunyai lengan, dan yang lain telanjang sepenuhnya.

Gaun berkobar satu lengan

Lengan kelelawar sangat popular, kerana ia menambah kelegaan dan ringan bersamanya. Satu lagi varian jenis menyala ialah "flutter", yang jatuh ke bawah dan menghasilkan lipatan yang mewah. Terima kasih kepada ini, pakaian akan kelihatan lebih elegan.

Mengikut musim

Musim panas

Untuk musim panas, ramai gadis lebih suka pakaian pendek, kerana mereka membenarkan mereka menunjukkan keindahan kaki yang disamak. Pakaian yang diperbuat daripada kapas atau chintz membolehkan anda menahan haba dengan sempurna. Model yang sangat popular ialah sundress dengan punggung terbuka dengan atau tanpa tali.

Pakaian itu boleh dihiasi dengan cetakan berjalur atau bertanda, tetapi perlu diingat bahawa model klasik dicirikan oleh keanggunan dan kesederhanaan.
Gaun berkobar berjalur musim panas

Musim bunga-musim luruh

Pakaian musim bunga dijahit dari kain semula jadi yang nipis, dan untuk musim luruh yang sejuk, pakaian rajut padat akan menjadi pilihan terbaik. Ia bernilai memberi perhatian kepada skema warna. Anda tidak boleh menggunakan hanya nada yang terkawal, kerana warna-warna terang akan membantu menghiasi hari hujan dan menceriakan anda.

musim sejuk

Model untuk musim sejuk biasanya dibuat daripada pakaian rajut tebal, walaupun pakaian rajutan sering dijumpai.

Pada musim sejuk, anda boleh memakai bukan sahaja gaun panjang midi, tetapi juga panjang. Keutamaan harus diberikan kepada pilihan dengan lengan panjang dan tanpa garis leher terbuka. Ingat bahawa pakaian itu harus dibuat dari kain semula jadi, kerana hanya ia akan membantu untuk tetap hangat dalam cuaca sejuk.

Panjang

Panjang

Gaun panjang maxi sentiasa popular di acara khas.

Jika anda ingin kelihatan mewah dan kaya, maka anda harus memberi perhatian kepada pakaian berkobar sepanjang lantai. Ia akan membantu memanjangkan siluet, menyerlahkan aksen utama dalam mencipta imej dan membetulkan angka secara visual.

Midi

Pakaian dengan skirt panjang midi yang menyala adalah penyelesaian yang bagus untuk pesta atau acara separa formal. Satin, sifon atau sutera sesuai untuk pakaian ini.

Gaun panjang midi sesuai untuk kehidupan seharian. Mereka membantu untuk meningkatkan keindahan kaki, serta menyembunyikan kelemahan pada angka itu, jadi anda akan berasa selesa.

Pendek

Jika anda mempunyai pakaian pendek hitam dengan skirt lebar di dalam almari pakaian anda, maka anda boleh yakin bahawa di mana-mana parti anda akan sentiasa menjadi perhatian. Pakaian pendek yang elegan sesuai untuk mencipta imej dalam gaya klasik atau retro.

Untuk gadis langsing, pakaian pendek dengan korset yang dipasang atau punggung terbuka dan skirt gebu adalah sesuai.

Gaun pendek berkobar dengan punggung terbuka

pakai apa?

Model pakaian berkobar sempurna digabungkan dengan jaket, boleros, kardigan atau jaket. Pakaian dengan lengan panjang sangat bagus digabungkan dengan jaket bulu. Jaket pendek dengan sempurna akan menekankan keindahan pakaian yang dipasang dengan skirt berkobar.Apabila memilih pakaian luar, ia patut mempertimbangkan gaya pakaian dan tujuannya.

Jika anda ingin mencipta rupa retro, maka pakaian A-line boleh dilengkapkan dengan gaya rambut asli dengan busur, kasut dengan tumit mantap dan beg gaya pada masa itu.

Tali pinggang atau tali pinggang

Tali pinggang, tali pinggang adalah perincian yang popular untuk pakaian yang menyala, terutamanya untuk model yang dipasang. Ia membolehkan anda menekankan pinggang yang sempurna dan bertindak sebagai salah satu aksen dalam mencipta imej yang tiada tandingan.

Kasut

Pilihan model kasut sebahagian besarnya bergantung bukan sahaja pada gaya pakaian, tetapi juga pada panjangnya. Jadi, untuk pakaian pendek, anda boleh memilih sandal atau kasut yang bergaya dengan tumit rendah, walaupun kasut tumit tinggi akan menjadikan anda kelihatan lebih langsing.

Kasut pakaian menyala

Selalunya, sandal yang selesa atau tumit elegan dipilih untuk pakaian yang menyala, tetapi balet flat juga boleh dipakai dalam kehidupan seharian.

Selendang terang di leher, yang akan membawa warna baru, akan menjadi tambahan yang bergaya untuk rupa. Jika pakaian itu mempunyai lengan yang dipendekkan, maka anda boleh memakai blaus atau turtleneck di bawah bahagian bawah.

Selendang ke baju

Aksesori

Aksesori yang elegan akan membantu menghiasi imej, menjadikannya lebih cerah dan lebih elegan, tetapi anda harus berhati-hati apabila memilihnya, kerana ia berbeza bergantung pada gaya pakaian yang menyala:

 • Untuk pakaian yang berkobar dari bahu, ia patut memilih perhiasan yang akan membantu menjadikan siluet anda lebih panjang. Sebagai contoh, anting-anting panjang atau rantai dengan loket membujur yang menarik.
 • Gaun itu, berkobar dari dada, yang sering dipilih untuk mencipta rupa gaya Empayar, boleh dipakai sama ada dengan choker pendek atau panjang atau rantai. Anting-anting chunky menarik perhatian ke leher. Apabila memilih kasut, anda harus membeli hanya yang ringan dan elegan. Sebagai contoh, anda boleh memakai sandal emas atau perak untuk mencipta rupa Yunani. Jangan lupa bahawa pakaian pendek sentiasa memerlukan kasut yang elegan, kerana kaki anda dalam pakaian yang luas akan menjadi pusat perhatian.

Aksesori yang paling popular untuk model menyala adalah selendang atau selendang, tetapi anda boleh menggantikannya dengan kolar palsu. Sarung tangan memanjang melengkapkan penampilan dengan sempurna.

Seorang wanita sejati, setelah mendengar trend fesyen, boleh memilih gaya yang menekankan maruahnya dan sepadan dengan gayanya. Dan dengan melengkapkan penampilan dengan aksesori, anda sentiasa boleh menunjukkan rasa yang sangat baik!

1 komen
Alexandra 19.02.2016 11:36

Ini adalah gaya kegemaran saya! Untuk jenis Rectangle, pakaian ini sangat sesuai.

Fesyen

kecantikan

rumah