Gaya dan model pakaian

Pakaian yang terlipat - kelihatan suka bermain dan romantis

Pakaian yang terlipat - kelihatan suka bermain dan romantis
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Untuk siapa ia sesuai?
 3. Warna popular
 4. Kain
 5. Jenis bulu tangkis
 6. Gaun pengantin dengan ruffles
 7. Trend fesyen
 8. pakai apa?
 9. Kasut
 10. Aksesori

Dengan bantuan pakaian yang dihiasi dengan flounces, mana-mana gadis boleh mencipta imej yang romantis dan halus. Flounces mengubah pakaian musim panas yang pendek, pakaian koktel dan model malam yang panjang. Sekeping pakaian sedemikian membantu untuk menekankan keanggunan dan kewanitaan.

Keanehan

Dengan flounces, pakaian itu kelihatan menarik dan asli. Pada masa yang sama, pilihan untuk pakaian dengan flounces sangat pelbagai.

Gaun pendek bertali dengan ruffle chiffon pada skirt

Butiran potongan berombak sedemikian berbeza dalam jumlah, kedudukan, warna dan saiznya. Pakaian gaya ini, kerana kehadiran flounces, kelihatan subur. Menggunakan sekeping seperti ini di tempat yang betul membantu menambah kelantangan.

Untuk siapa ia sesuai?

Pakaian dengan flounces dalam hiasan tidak sesuai untuk semua wanita. Unsur-unsur yang subur di kawasan paha akan menambah kelantangan, jadi model sedemikian hanya boleh dipakai oleh kecantikan langsing. Sebaliknya, jika angka gadis itu serupa dengan segitiga terbalik, lipatan pada skirt akan membantu mengimbangi siluet.

Gaun biru dengan ruffle pada skirt

Juga, pakaian dengan flounces pada skirt disyorkan untuk wanita dengan bentuk segi empat tepat, kerana dalam pakaian sedemikian pinggul akan kelihatan lebih lebar dan penampilan pinggang nipis akan muncul.

Gaun floun yang dipasang

Model yang skirtnya dipangkas dengan flounces secara kategorinya dikontraindikasikan untuk kanak-kanak perempuan dengan bentuk yang menyerupai pir atau epal. Pengecualian mungkin pakaian dengan skirt panjang, di mana satu lipatan dijahit ke kelim.

Berpakaian dengan satu lipatan di bahagian labuh

Warna popular

putih

Dalam pakaian putih salji dengan flounces, gadis itu kelihatan lembut dan menarik. Pakaian ini membantu menghilangkan warna coklat keemasan, jadi ia sangat diminati pada musim panas.

Pakaian Batiste, dipangkas dengan ruffle mendatar atau menegak, dibezakan oleh tekstur yang anggun dan daya tarikan vintaj.

Pakaian kambric putih dengan ruffles

hitam

Model dengan ruffles dalam hitam boleh berfungsi sebagai asas yang baik untuk penampilan malam jika dilengkapi dengan aksesori ekspresif. Selalunya ini adalah pakaian dengan panjang pendek. Shuttlecocks di dalamnya boleh terletak di dada atau di kelim.

Produk hitam dengan lipatan mendatar yang banyak di sepanjang keseluruhannya juga kelihatan menarik.

Gaun pendek hitam dengan lipatan mendatar

Biru

Model dengan lipatan warna ini kelihatan terkawal dan elegan. Sebuah lipatan dalam pakaian sedemikian mungkin satu-satunya, sebagai contoh, di bahu atau di kelim. Pakaian pendek sutera biru laut kelihatan sangat meriah.

Dalam pakaian biru lembut gaya ini, gadis itu kelihatan sangat lembut dan romantis.

Gaun biru dengan ruffle di bahu dan dada

merah

Pakaian yang terang dengan trim flounced kelihatan hebat dan menarik perhatian. Dia dipilih oleh wanita yakin yang menghargai diri mereka sendiri dan suka perhatian.

Dalam pakaian sedemikian panjang, seseorang tidak boleh terlepas dari perhatian.

Gaun merah dengan satu lipatan verlical

Kain

Untuk pakaian ringan dengan lipatan yang banyak, sifon adalah sesuai. Kain sedemikian mengalir dengan sempurna dan menjadikan pakaian itu lapang. Untuk model panjang sederhana, kapas, sutera, kambrik sering dipilih.

Pakaian yang elegan boleh digabungkan dengan sifon, guipure, organza dan fabrik yang serupa.

Gaun denim asimetri dengan ruffle sifon pada satu bahu

Jenis bulu tangkis

Di bahu

Potongan ini kelihatan sangat asli, jadi model ini sesuai untuk acara perayaan. Lebar bulu tangkis boleh dari lima sentimeter atau lebih. Hanya gadis langsing dinasihatkan memakai model pakaian sedemikian.

Pada skirt

Flounces boleh menghiasi kedua-dua skirt panjang dan pendek. Lebih-lebih lagi, selalunya mereka terletak pada skirt dalam baris selari. Juga biasa ialah model di mana bulu tangkis dijahit secara tidak simetri.

Bawah bawah

Pakaian yang dihias dengan langsir di sepanjang labuh boleh dipakai untuk percutian dan untuk berjalan-jalan musim panas. Semuanya bergantung pada kain, warna dan hiasan produk.

Berpakaian dengan ruffles di sepanjang bahagian bawah skirt

Di bahagian dada

Satu atau lebih lipatan pada garis leher akan membantu menarik perhatian pada payudara dan menambah sedikit kelantangan padanya. Model pakaian dengan kemasan ini datang dalam pelbagai panjang dan gaya yang berbeza.

Pada satu bahu

Varian susunan lipatan ini menjadikan pakaian itu paling feminin dan sofistikated. Model itu ternyata tidak simetri dan kelihatan sangat luar biasa. Selalunya, pakaian sedemikian diwakili oleh produk dalam warna merah, putih atau biru. Renda sering digunakan untuk menghiasi pakaian sedemikian, yang menambah percintaan pada pakaian.

Gaun pengantin dengan ruffles

Gaun pengantin dengan banyak hiasan kelihatan lembut dan megah. Gaun pengantin dengan flounces menggabungkan bahan yang berbeza, dan flounces boleh mempunyai saiz yang berbeza dan susunan yang berbeza.

Gaun pengantin dengan skirt yang diperbuat daripada flounces dengan kereta api

Pengantin baru dalam pakaian yang serupa kelihatan seperti bunga. Bergantung pada kehendak, pengantin perempuan boleh memilih pakaian gaya ini dalam warna putih atau gading, serta dalam warna yang lebih asli (merah atau hitam).

Trend fesyen

Pakaian yang dipangkas dengan lilitan pelbagai saiz dan bentuk sangat popular sekarang dan sering dijumpai di pentas peragaan. Koleksi pereka termasuk pelbagai pakaian elegan untuk majlis perkahwinan dan perayaan lain, serta model comel untuk kegunaan harian.

Yang paling biasa ialah model pendek dengan warna halus. Pakaian sedemikian adalah permintaan di kalangan gadis muda dengan kaki langsing. Pakaian dengan flounces setinggi lutut boleh dipanggil lebih ketat dan terkawal. Model sedemikian sering dirujuk sebagai pakaian koktel. Flounces di dalamnya boleh terletak di dada, serta di pinggang, seperti pakaian dengan peplum.

Gaun malam yang panjang dengan banyak flounces juga ditawarkan oleh pereka fesyen dalam pelbagai jenis. Dalam sesetengah model, ruffles berbeza dalam warna atau bentuknya. Mereka selalunya tidak simetri. Semua pakaian sedemikian mempunyai rupa yang mahal dan bergaya, jadi mereka dipilih terutamanya untuk perayaan perayaan.

pakai apa?

Perkara tambahan yang dipadankan bersama bulu tangkis tidak boleh mengganggu rasa ringan dan tanpa berat. Atas sebab ini, ia patut melengkapkan imej dengan elemen telus dan fabrik lapang. Produk musim panas dengan flounces boleh dipakai dengan topi atau selendang bertepi lebar.Dalam cuaca sejuk, anda boleh memakai jaket lembut, jaket kulit atau kardigan di atas bahu anda.

Kasut

Adalah disyorkan untuk memilih kasut yang ringkas dan laconic untuk pakaian dengan flounces, yang tidak akan menarik perhatian terlalu banyak.

Sandal stiletto untuk gaun dengan ruffles di dada

Penambahan terbaik untuk gaya pakaian ini adalah kasut klasik dan sandal rata. Anda juga boleh memakai but buku lali bertali dan but platform dengan pakaian yang serupa.

Aksesori

 • Memilih perhiasan kostum untuk gaya ini, mereka mematuhi minimalisme. Sebagai contoh, pakaian dengan flounces pada skirt boleh dilengkapi dengan anting-anting mudah, satu rentetan manik dan gelang nipis.
 • Jika pakaian itu musim panas, anda boleh memakai beberapa gelang kecil.
 • Sesetengah model pakaian tergulung kelihatan bagus dengan tali pinggang atau selempang yang sempit.
 • Beg ringkas dipilih untuk pakaian yang dihiasi dengan flounces. Ia boleh menjadi kulit atau tekstil.
 • Manik besar, beg besar dan gelang besar dengan pakaian gaya ini tidak digabungkan dengan baik.
3 ulasan

Kelim dengan lipatan dalam skirt pendek adalah sedikit seperti setahun)

Elizabeth 19.02.2016 22:52

Sekarang saya mahukan gaun dengan lipatan di bahu!

Saya sangat suka gaun dengan lilitan pada skirt. Ia mencipta rupa yang suka bermain dan menambah kelantangan pada paha, yang menjadikan figura saya lebih cantik.

Fesyen

kecantikan

rumah