Gaya dan model pakaian

Pelbagai pakaian bungkus polka dot

Pelbagai pakaian bungkus polka dot
Kandungan
  1. Gaya
  2. Bagaimana untuk mengikat?
  3. Gambar yang cantik

Selama bertahun-tahun, pakaian wanita yang diperbuat daripada kain polka dot mendapat permintaan. Kepentingan khusus di kalangan wanita fesyen adalah pakaian bungkus.

Gaya

Gaya yang dipilih dengan baik menekankan semua kelebihan sosok wanita. Gaun pembalut polka dot memberikan gadis itu rupa misteri dan menggoda. Ia secara visual memanjangkan siluet, menyembunyikan perut kecil. Wanita dengan bentuk yang besar sangat sesuai untuk kacang kecil. Wanita kecil mampu membeli kacang yang besar. Seharusnya terdapat beberapa kacang besar pada pakaian seorang gadis gemuk.

Pelbagai elemen hiasan memberikan keanggunan istimewa kepada pakaian dengan titik polka: flounces, frills, ruffles, bow, lengan bengkak. Trend adalah model dengan ruffles pada skirt dan ruffles pada lengan dan garis leher. Model dengan flounces dan frills kelihatan tanpa berat dan lapang. Tidak perlu membebankan pakaian chiffon dengan banyak aksesori. Anda boleh memilih satu perkara untuk fabrik yang mengalir ringan: cermin mata bergaya, anting-anting atau cincin yang cantik.

Potongan asimetri, labuh serong atau gaun panjang dengan garis leher yang besar menambah sentuhan asli pada rupa feminin. Bagi wanita yang ingin menyembunyikan ketidaksempurnaan kaki mereka, pakar mengesyorkan memilih maxi dengan kacang ringan pada latar belakang gelap. Kacang polong besar secara visual menambah kelantangan pada paha, manakala kacang polong kecil menyempitkan pinggul.

Untuk mencipta kesan pinggul dan payudara yang besar, anda harus memilih gaya dengan langsir. Ia mencipta ilusi pinggang nipis, memberikan kelembutan imej dan kewanitaan. Lipatan produk membantu wanita hamil untuk menyembunyikan perut.

Gaun yang dibalut di kawasan balutan adalah pilihan yang bagus untuk keluar malam dan kerja pejabat.

Pakaian musim panas dengan titik polka boleh dipakai untuk mesyuarat romantis dan perniagaan. Model telus dengan potongan laconic dengan kombinasi legap sesuai untuk mencipta rupa kasual. Biasanya tali pinggang nipis mengikat separuh jubah di pinggang atau di bawah dada. Daripada tali pinggang, mereka sering menggunakan butang atau pengikat yang cantik.

Gaun pembalut merah jambu sangat menekankan pinggang wanita, tanpa mengira gaya dan jenis figura. Gaun balut kacang merah jambu dengan ruffles dan ruffles melaraskan bahu yang sempit dengan menambah kelantangan pada bahagian atas bayang. Tali pinggang lebar yang diikat di hadapan secara visual meningkatkan kesan bayang anggun.

Gaun pendek dengan balutan titik polka hanya mampu dimiliki oleh seorang gadis dengan kaki langsing. Produk sedemikian sering dilengkapi dengan ruffles. Model ini sesuai dengan kasut dengan tumit. Gaya itu membantu wanita muda itu untuk mencari imej yang ringan dan suka bermain, dan ia memberikan kekasaran kepada wanita matang dengan kaki yang tidak sempurna.

Model rajutan, chintz, kapas sangat bagus untuk dipakai setiap hari. Untuk pelbagai acara perayaan, anda boleh memilih gaya yang melibatkan jahitan dari sutera, chiffon, organza, satin.

Bagaimana untuk mengikat?

Pakaian panjang paling baik diikat dengan tali pinggang. Anda boleh mengikat simpulan atau busur di sisi. Tali pinggang di pinggang dengan busur di hadapan kelihatan bagus. Model pendek paling kerap dipasang dengan tali nipis di bawah garis dada atau diikat dengan kerongsang. Jenis bau adalah sangat penting untuk membetulkan produk.

  • Potongan pepenjuru dengan persilangan serong adalah kebiasaan untuk mengikatnya dengan tali pinggang atau cangkuk dengan klip hiasan khas.

Penampilan ini memberikan seorang wanita dengan kelangsingan badan yang tidak seimbang.

  • Jenis bau menegak, melepasi dengan jelas di tengah-tengah, sering ditemui. Tali pinggang yang dililit di pinggang dan diikat dalam corak silang silang mencipta rupa yang unik.
  • Bau separa hanya boleh menutupi bahagian atas atau bawah pakaian. Biasanya segmen ini dipegang bersama dengan pengikat kecil yang dijahit ke bahagian dalam pakaian.
  • Pelbagai simulasi adalah bahagian hiasan produk. Tiruan bau disediakan oleh unsur pelbagai warna atau bertekstur yang kontras.

Gambar yang cantik

Gaun hitam dengan corak polka-dot yang kontras menambah kecantikan dan keunikan istimewa pada imej wanita.

Kacang polong besar atau kacang polong kecil pada latar belakang putih sentiasa menjadi pertaruhan yang selamat untuk menambahkan keanggunan dan kecanggihan pada penampilan anda. Versi gabungan dengan bulatan dengan saiz yang berbeza sesuai untuk mereka yang sama-sama suka kacang besar dan kecil.

Versi musim panas pakaian dalam kacang besar putih pada latar belakang kuning air memberikan angka itu bentuk jam pasir. Potongan dalam dan bahu terbuka memberikan wanita itu dengan seksualiti dan kelembutan. Sundresses dengan bau kelihatan sangat cantik.

Gaun kuning bergaya dengan titik polka putih dengan lengan bengkak kelihatan cerah dan asli.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah