Gaya dan model pakaian

Pakaian dengan skirt-sun sepatutnya berada di dalam almari pakaian setiap fashionista

Pakaian dengan skirt-sun sepatutnya berada di dalam almari pakaian setiap fashionista
Kandungan
 1. Ciri-ciri skirt bercahaya matahari
 2. Untuk siapa ia sesuai?
 3. Dengan lengan
 4. Panjang
 5. Musim panas
 6. Warna dan cetakan
 7. Adakah ia muat lengkap?
 8. pakai apa?

Gaya pakaian moden sangat pelbagai. Dan di antara mereka, tempat istimewa diduduki oleh pakaian feminin seperti pakaian dengan skirt matahari. Pakaian sedemikian telah menjadi fesyen selama lebih dari satu abad.

Ciri-ciri skirt bercahaya matahari

Populariti pakaian dengan gaya skirt ini disebabkan oleh fakta bahawa sangat mudah untuk menjahitnya, dan pada mana-mana angka pakaian seperti itu kelihatan sangat menarik. Skirt mungkin mempunyai satu atau dua jahitan, tetapi terdapat juga pilihan tanpa jahitan. Panjangnya boleh berbeza-beza - ia diwakili oleh produk dari panjang maksimum hingga model yang sangat pendek.

Untuk siapa ia sesuai?

Pakaian dengan skirt matahari akan sesuai dengan setiap wanita, kerana lipatan semula jadi yang terbentuk di dalamnya menambah kecanggihan dan keanggunan pada angka itu. Pada masa yang sama, skirt sedemikian akan membantu dan menambah kelantangan di tempat yang hilang, dan, jika perlu, sembunyikan sentimeter tambahan.

Gaun hitam dengan matahari skirt
 • Untuk gadis langsing, yang bentuknya serupa dengan segi empat tepat, pakaian gaya ini disyorkan dengan panjang sedikit di atas lutut. Dalam pakaian ini, pinggul mereka akan kelihatan lebih tebal, dan pinggang akan menjadi lebih langsing. Pakaian yang diperbuat daripada bahan padat, serta pakaian dengan skirt berbilang lapisan, matahari akan kelihatan sangat baik pada angka sedemikian.
 • Jika angka seorang gadis kelihatan seperti segi tiga, dia harus mencari pakaian di mana skirt akan mula berkembang bukan dari pinggang, tetapi dari garis pinggul. Ini akan menyembunyikan kepenuhan dan menambah cahaya pada imej.
 • Dengan angka yang menyerupai "segitiga terbalik", pakaian gaya ini akan menjadi pilihan yang baik. Pelbagai lipatan bermula dari pinggang akan membesarkan pinggul secara visual, yang akan mengimbangi siluet secara keseluruhan.

Dengan lengan

Pakaian dengan skirt matahari mungkin tidak mempunyai lengan sama sekali, tetapi jika butiran sedemikian tersedia, panjang lengan mungkin berbeza-beza. Adalah dinasihatkan untuk memilih produk dengan mengambil kira musim. Sebagai contoh, model dengan lengan sering dibeli untuk pejabat dan untuk cuaca sejuk, dan pakaian gaya ini dengan tali spageti adalah permintaan pada musim panas.

Panjang

Pendek

Pakaian sedemikian sangat popular dengan kecantikan dengan kaki langsing yang panjang. Pakaian musim panas dengan panjang pendek dijahit dari kain kapas, dan untuk musim sejuk, model yang diperbuat daripada korduroi, bulu atau baldu adalah permintaan.

Midi

Pakaian panjang sederhana dengan skirt gaya "matahari" telah menjadi popular sejak 70-an abad yang lalu. Kini model sedemikian juga mendapat permintaan yang tinggi. Gaun panjang midi yang elegan dijahit daripada satin, sifon atau renda. Jika menutup lutut sedikit, maka ia kelihatan sangat feminin.

Panjang hingga ke lantai

Model pakaian sedemikian dengan skirt matahari sangat popular pada tahun enam puluhan abad ke-20. Kini mereka sering dipersembahkan sebagai sundresses tanpa lengan ringan, yang dipakai dengan sandal, beg tote, cermin mata dan topi. Pakaian sedemikian sering dipilih oleh gadis yang kakinya tidak langsing.

Musim panas

Model pakaian dengan skirt matahari untuk tempoh musim panas dijahit terutamanya dari kain nipis, contohnya, dari kapas, satin atau sutera. Pakaian sedemikian selalunya mempunyai warna-warna terang dan tanpa lengan. Terdapat model dengan potongan yang agak terbuka di bahagian belakang atau garis leher. Pakaian dengan skirt chiffon lut sinar sangat menarik.

Warna dan cetakan

hitam

Gaun hitam pendek dengan skirt matahari berjaya menggantikan gaun sarung. Ia cukup bijak untuk acara rasmi. Jika anda menambah aksesori yang terang pada pakaian sedemikian, pakaian sedemikian akan menjadi pilihan yang baik untuk majlis-majlis khas. Dalam pakaian hitam panjang gaya ini, gadis itu kelihatan luar biasa elegan.

putih

Dalam pakaian putih salji dengan skirt, matahari melambangkan kewanitaan dan kelembutan. Model pendek boleh mempunyai garis leher V, tali bahu, garis leher bot atau pilihan teratas lain. Selalunya terdapat pakaian putih gaya ini, dilengkapi dengan tali pinggang yang terang.

merah

Pakaian dengan skirt matahari dalam warna merah sesuai untuk gadis yang berani dan santai. Panjang pakaian sedemikian boleh sangat berbeza. Model pendek dengan lengan panjang kelihatan mengagumkan, pakaian paras lutut sangat menarik, tetapi produk sepanjang lantai kelihatan sangat meriah. Gaun merah sering dipakai dengan selempang hitam atau putih untuk menyerlahkan pinggang.

Ke dalam sangkar

Pakaian kotak-kotak dengan skirt matahari boleh pendek, paras lutut atau paras lantai. Kombinasi warna yang paling biasa untuk cetakan ini ialah merah dan hitam, serta hitam dan putih.

Gaun kotak-kotak dengan matahari skirt

Bertitik

Matahari skirt dengan titik polka kelihatan comel dan bersemangat. Bahagian atas dalam pakaian sedemikian boleh menjadi cetakan atau polos yang sama. Bergantung pada bentuk, saiz kacang dipilih secara berbeza. Warna yang paling popular untuk gaun kacang dengan skirt matahari adalah hitam dan putih, putih dan hitam, merah dan putih, merah dan hitam dan biru dan putih.

Dalam bunga

Motif tumbuhan dalam pakaian dengan skirt matahari paling kerap dijumpai dalam model musim panas. Pakaian ini terang dan menarik. Cetakan bunga sering dipilih untuk model dalam gaya retro, serta untuk sundresses dengan tali.

Adakah ia muat lengkap?

Pakaian, skirt yang mempunyai gaya "matahari", disyorkan untuk kanak-kanak perempuan dengan pinggul penuh, kerana di dalamnya bahagian angka ini akan disembunyikan dari pandangan. Di samping itu, skirt tebal seperti itu akan menonjolkan pinggang.

pakai apa?

 • Kasut untuk pakaian pendek dengan skirt matahari harus dengan kasut tumit tinggi, dan untuk model panjang anda boleh memakai sandal atau balet flat.
 • Pakaian gaya ini boleh dipakai dengan tali pinggang biasa atau kontras, lebarnya akan berbeza bergantung pada model pakaian dan pada sosok pemiliknya.
 • Di atas pakaian dengan skirt, matahari boleh dipakai dengan jaket pendek atau bolero.
 • Produk tanpa lengan gaya ini boleh ditambah dengan sarung tangan pendek.
 • Hiasan yang dipadankan bersama dengan skirt matahari hendaklah anggun. Walau bagaimanapun, beberapa model pakaian sedemikian sesuai dengan gelang besar dan manik panjang.
 • Pilih beg tangan kecil, reticule atau tote bag untuk pakaian ini.
 • Melengkapkan pakaian dengan skirt penuh gaya ini dengan cermin mata hitam dan topi, anda akan mencipta rupa vintaj.
tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah