Pengering rambut

Pengering rambut Moser: ciri dan model

Pengering rambut Moser: ciri dan model
Kandungan
 1. Maklumat jenama
 2. Jenis dan strukturnya
 3. Barisan pemain
 4. Cadangan pemilihan
 5. Gambaran keseluruhan ulasan

Pengering rambut adalah bahagian penting dalam kehidupan setiap wanita. Dengan bantuannya, anda boleh dengan cepat dan cekap bukan sahaja mengeringkan rambut anda, tetapi juga membuat gaya yang cantik. Di antara pilihan besar yang wujud di pasaran, pengering rambut Moser menonjolkan kualitinya. Mari kita pertimbangkan ciri-ciri mereka dan pelbagai model dengan lebih terperinci.

Maklumat jenama

Antara pengeluar instrumen profesional untuk salun kecantikan, tempat istimewa adalah milik jenama Moser, yang merupakan pengeluar terkemuka Eropah. Pengeluarannya terletak di Jerman, tetapi produknya popular dan terkenal di seluruh dunia. Jenama ini telah menerima nama yang memberangsangkan berkat pengeluaran gunting dan perapi berkualiti tinggi. Produk tersebut telah menjadi penanda aras di kebanyakan negara Eropah.

Semasa kerjanya, Moser telah mengembangkan dengan secukupnya barisan produknya, menambah pengering rambut, seterika, seterika lencong dan pelbagai aksesori.

Pengeluaran tertumpu pada penggunaan teknologi inovatif dan kualiti yang sangat tinggi, benar-benar Jerman bagi semua produk. Jenama Moser menetapkan standard untuk produk penggayaan profesional. Syarikat itu tergolong dalam syarikat besar Wahl Clipper Corporation, yang dianggap sebagai peneraju dalam pasaran antarabangsa untuk produk penjagaan rambut profesional. Semua model menjalani ujian yang meluas dan kawalan kualiti.

Jenis dan strukturnya

Pengering rambut Moser dicirikan oleh kuasa yang agak tinggi, dua kelajuan dan tiga tetapan suhu, serta bekalan udara sejuk. Di samping itu, mereka mempunyai pengion turmalin terbina dalam yang melindungi daripada kesan negatif udara panas.

Aksesori tambahan termasuk 2 jenis lampiran.Termostat khas melindungi peranti daripada terlalu panas; terdapat juga penapis boleh tanggal untuk pembersihan. Produk Moser dibezakan oleh tahap hingar yang rendah dan berat yang rendah.

Untuk mengedarkan udara panas secara merata, elemen pemanas dalam produk jenama diperbuat daripada seramik. Semua komponen ini bukan sahaja berfungsi dengan baik fungsi utama mereka - rambut kering, tetapi juga mengekalkan kelembapan, menjaga penampilan sihat mereka.

Semua pengering rambut Moser dibekalkan dengan muncung penumpu dengan bukaan yang sempit.

Kuasa produk agak tinggi - dari 2000 watt. Oleh itu, rambut kering dengan cepat, tetapi jika tiada kemahiran penggayaan yang cepat, anda perlu membiasakan diri dengan pengering rambut sedemikian.

Semua peranti mempunyai 6 atau 9 mod dan tambahan "udara sejuk", yang diwakili oleh butang biru. Fungsi ini digunakan untuk menjamin penggayaan dan dihidupkan pada penghujung proses. Panel kawalan pada produk Moser biasanya terletak di bahagian dalam pemegang.

Barisan pemain

Pengering rambut jenama Moser sangat popular dan, kerana kualitinya yang tinggi, dipandang tinggi dalam kalangan profesional dan sebagai peranti untuk kegunaan rumah.

Moser 4331 0050

Model ini mempunyai 6 mod: 4 suhu dan 2 tiupan udara. Setelah memilih yang optimum untuk rambut tertentu, anda boleh dengan cepat mengeringkannya dan menggayakannya. Pengering rambut dibezakan dengan kehadiran mod untuk pengionan dan bekalan udara sejuk. Yang pertama membolehkan anda mengeluarkan tekanan elektrostatik dari rambut, dan aliran udara sejuk akan melindungi mereka daripada kerosakan.

Gelung sekarang membolehkan anda menggantung pengering rambut di mana-mana sahaja - ini akan menghalang peranti daripada jatuh dan tidak akan membiarkan anda terlepas daripadanya pada masa yang diperlukan. Kuasa motor maksimum ialah 2100 watt.

Moser 4320 0050

Motor berjalan pada 2,000 watt, membolehkan anda mengeringkan rambut anda dan mencipta penggayaan dalam beberapa saat sahaja. Peranti ini mengandungi fungsi pengionan dan pengurangan tekanan elektrostatik pada rambut. Ini mengelakkan rambut terlalu kering dan melindunginya daripada kerosakan. Terdapat beberapa mod suhu dan kelajuan, serta bekalan udara sejuk.

Kelebihan tambahan boleh dipanggil harga demokratik.

Pengering rambut sedemikian sangat sesuai untuk digunakan di salun dan sebagai pembantu rumah.

Moser 4350 0050

Gabungan 4 mod suhu dan dua mod bekalan udara akan membolehkan anda memilih pilihan terbaik untuk sebarang jenis rambut. Pengering rambut mempunyai fungsi tambahan seperti pengionan dan bekalan udara sejuk, yang menyumbang kepada penyikatan yang lebih mudah, mendapatkan kelantangan dan membetulkannya. Dengan pilihan ini, struktur rambut tidak rosak. Jaring belakang pengering rambut boleh ditanggalkan, yang sangat mudah untuk dibersihkan. Walaupun motor berkuasa 2200 watt, kos peranti moden ini adalah rendah.

Model ini adalah antara yang paling popular. Sebagai kelemahan yang tidak penting, seseorang boleh menyerlahkan glossiness permukaan, yang sering menjadi kotor.

Moser 0210 0050

Lokasi butang pada pengering rambut, serta pemegang, dibuat supaya penggunaan peranti seselesa mungkin. Menggunakan pengering rambut walaupun setiap hari tidak akan merosakkan rambut dan menjadikannya seperti sutera. Ia agak selamat untuk menetapkan penggayaan menggunakan fungsi udara sejuk. Butang berasingan digunakan untuk ini, yang sangat mudah.

Jika anda perlu mengeringkan rambut anda dengan cepat, anda boleh menggunakan mod udara suhu tinggi. Untuk kemudahan tambahan, muncung disertakan.

Moser 0210 0052

Model yang agak baharu dengan semua fungsi yang diperlukan untuk pengeringan dan penggayaan profesional. Butang, seperti pemegang pengering rambut itu sendiri, dibuat dengan kemudahan maksimum, pemegang diposisikan sedemikian rupa sehingga anda boleh bekerja dengan peranti untuk masa yang lama, sementara tangan tidak terlalu letih. Banyak mod kelajuan dan suhu akan membantu anda mencipta gaya rambut berkualiti tinggi, serta mengeringkan rambut anda dalam beberapa saat. Dalam kes ini, rambut tidak rosak sama sekali.

Fungsi udara sejuk akan membantu untuk menetapkan gaya tanpa akibat negatif. Untuk tindakan yang lebih berkesan, muncung disertakan dalam pakej.

Edisi Moser Pro

Pengering rambut direka untuk kegunaan profesional. Motor peranti mempunyai ciri yang lebih maju, yang menjamin operasi tanpa gangguan untuk masa yang lama. Berbeza dalam kualiti dan kebolehpercayaan yang sangat tinggi. Perlu diingat bahawa model ini tidak mempunyai fungsi pengionan dan jisim yang agak besar, tidak seperti varieti lain.

Moser 4360-0050 / 51/52/53/54

Model ini mempunyai kuasa paling rendah daripada keseluruhan barisan pengering rambut Moser. Motor hanya mempunyai 1500 watt, tetapi ciri ini menjadikan bekas lebih padat, dan kos peranti jauh lebih rendah. Ia berbeza dalam pelbagai warna, yang ditunjukkan dalam nama. Badan boleh dicat dengan warna hitam, perak dan emas, serta mempunyai corak. Pengering rambut mempunyai 4 mod: 2 daripadanya adalah suhu dan 2 adalah kelajuan tinggi, tiada fungsi pengionan, elemen pemanasan mempunyai salutan biasa, bukan turmalin.

Cadangan pemilihan

Apabila membeli pengering rambut, anda perlu memahami ciri-cirinya dan menentukan yang optimum untuk diri sendiri.

 • Kuasa boleh dikatakan penunjuk utama pengering rambut profesional, masing-masing, semakin tinggi, semakin baik produk itu. Peranti dengan kuasa 2100 watt atau lebih agak sesuai untuk tukang di salon, dan untuk kegunaan di rumah, anda boleh memilih yang kurang berkuasa.
 • Saiz padat akan memudahkan pengangkutan pengering rambut jika perlu.
 • Ergonomik peranti akan membolehkannya diletakkan dengan mudah di tangan dan tidak akan menimbulkan tekanan yang tidak perlu semasa bekerja. Apabila memilih peranti di kedai runcit, ia patut dicuba untuk tangan anda.
 • Beratnya, yang paling sesuai untuk peranti seperti pengering rambut, 0.5-0.6 kg. Peranti yang lebih berat akan menjadi tidak selesa untuk dipegang, terutamanya jika anda melakukan penggayaan sendiri.
 • Fleksibiliti dan panjang kord juga penting semasa bekerja - ini akan menghapuskan pembentukan lipatan dan selekoh, dengan itu memanjangkan hayat pengering rambut. Kabel lanjutan akan membolehkan anda menggunakan peranti walaupun pada jarak yang jauh dari alur keluar.
 • Bilangan mod menunjukkan kualiti pengering rambut. Peranti yang baik harus mempunyai beberapa tetapan suhu dan kelajuan. Ia juga penting untuk mempunyai fungsi membekalkan udara sejuk.
 • Fungsi pengionan menggalakkan pengeringan lembut rambut dan mengurangkan tekanan elektrostatik. Apabila kering, ia akan menjadi seperti sutera dan licin.

Gambaran keseluruhan ulasan

Wanita yang menggunakan pengering rambut jenama Moser perhatikan kualiti produk yang tinggi. Dan mereka juga menyerlahkan kehadiran beberapa mod, yang memungkinkan untuk memilih yang sesuai untuk rambut tertentu dan mengeringkannya dalam masa yang sangat singkat.

Ramai orang perhatikan sikap berhati-hati pengering rambut terhadap rambut: ia tidak mengeringkan struktur garis rambut, sebaliknya, ia menyumbang kepada penyikat yang lebih mudah. Pengguna juga menunjukkan bahawa walaupun dengan penggunaan yang berpanjangan, pengering rambut tidak terlalu panas. Sebagai perincian penting, mereka juga mencatat panjang kord yang mencukupi, yang tidak mengganggu kerja, dan kemudahan pemegang. Walau bagaimanapun, sesetengah pengguna mendapati kord itu terlalu panjang untuk digunakan di rumah.

  Mereka juga menunjukkan saiz padat hampir semua model dan beratnya yang rendah, yang sangat mudah digunakan. Benar, sesetengah model pengering rambut boleh menjadi berat. Terdapat juga harga yang agak berpatutan untuk produk Moser, serta nisbah harga dan kualiti yang ideal.

  Ulasan tentang pengering rambut Moser dalam video.

  tiada komen

  Fesyen

  kecantikan

  rumah