Pengering rambut

Pengering rambut Starmix: ciri, jenis dan pilihan

Pengering rambut Starmix: ciri, jenis dan pilihan
Kandungan
 1. Ciri
 2. Varieti
 3. Bagaimana untuk memilih?
 4. Cadangan untuk digunakan

Aksesori yang paling praktikal dan bergaya di bilik mandi akan menjadi kebaharuan - pengering rambut Starmix. Produk ini adalah pilihan yang sangat baik untuk digunakan di hotel, kolam renang, kompleks sukan, bilik mandi biasa di sebuah apartmen. Di mana ia digunakan, pengeringan rambut menjadi mudah dan tidak mengambil masa yang lama.

Ciri

Prestasi tinggi, reka bentuk yang sangat baik, penggunaan yang mudah - kompleks fungsi ini mencirikan pengering rambut yang dipasang di dinding Starmix. Oleh itu, penggunaan peralatan ini akan menjadikan pengeringan rambut prosedur yang selesa. Peranti sepadan dengan kualiti Jerman, yang akan dihargai oleh pengguna..

Varieti

 • TH 80 Z - ialah model 1.8 kW dengan pengaktifan butang tekan dan pemasa mati elektronik. Badan diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi.
 • TB 80 A - Ini ialah model 0.75 W. Ia adalah peranti dengan suis automatik dihidupkan apabila hos dikeluarkan dari pengapit dan dimatikan apabila hos diletakkan di tempatnya. Mempunyai hos satu setengah meter yang fleksibel dan muncung berputar.
 • TB80S. Peranti, yang tujuannya adalah untuk mengeringkan dan menggayakan rambut, digunakan di hotel mewah. Kuasa 1.1 kW, kadar aliran udara - 15 l / saat.
 • THH 1800. Peranti panduan yang melaraskan ketinggian perkakas yang dipasang di dinding. Ia boleh digabungkan dengan mana-mana produk dalam julat THH 1800.
 • Pengering rambut yang dipasang di dinding, digabungkan dengan klip panduan, adalah pilihan yang berfungsi dan serba boleh untuk mengeringkan rambut. Ketinggian peranti boleh dilaraskan untuk disesuaikan dengan parameter peribadi.

Ia digunakan di salun kecantikan, kompleks sukan, pusat perubatan.

 • H-C1 ialah peranti panduan untuk pengering rambut TH-C1, mengawal selia ketinggian peranti dinding, boleh berfungsi bersama dengan produk TH-C1, TTH 1800, TTH 1800 E. Ciri-ciri utama produk ini:
  • dipasang pada dinding;
  • sistem panduan aloi aluminium tersedia;
  • memerlukan sambungan kekal ke sesalur kuasa;
  • pelarasan tanpa langkah.
 • TTH 1800 E - ialah peranti moden yang dicirikan oleh hayat perkhidmatan yang panjang... Mempunyai sistem laluan udara terkini yang memberikan pengeringan cepat. Produk ini mudah dikendalikan, mudah diselenggara dan menjimatkan dari segi penggunaan tenaga. Dilengkapi dengan papan pemalam dan palam sesalur. Mereka dicirikan oleh kehadiran perumahan khas, tahan kejutan, enjin yang selamat dan senyap, yang menunjukkan ketahanan produk. Kuasa - 1.8 kW.
 • Airstar TH-C1. Ia adalah perkembangan terkini dalam rangkaian Starmix. Produk ini mempunyai jisim yang kecil dan bersaiz agak kecil, tetapi ini tidak menghalangnya daripada menjadi sangat cekap dan selamat. Kehadiran fungsi menghidupkan automatik meminimumkan tekanan mekanikal pada produk, dan sarung yang boleh dipercayai memastikan hayat perkhidmatan yang panjang. Kuasa peralatan - 0.9 kW.
 • STH 2400 Z. Mempunyai badan yang tahan lasak. Keamatan kerja yang tinggi memungkinkan untuk menggunakan peranti di tempat yang mempunyai trafik yang tinggi. Kuasa - 2.4 kW.
 • STHP 2400. Peranti panduan untuk pengering rambut, yang memungkinkan untuk menyesuaikan ketinggiannya. Dibekalkan dengan semua pelekap dinding Starmix dalam julat STHP 2400.

Bagaimana untuk memilih?

Apabila memilih pengering rambut, disyorkan untuk memberi perhatian kepada parameter penting berikut.

 • Kuasa peralatan. Parameter ini bergantung terutamanya pada jenis rambut. Sekiranya garis rambut kering dan rapuh, maka kuasa yang paling boleh diterima ialah 1.2 kW. Tahap yang lebih tinggi akan menjejaskan kesihatan rambut. Untuk rambut berat dan tebal, 1.7 kW adalah sesuai. Ia akan mencukupi untuk memberikan kelantangan dan kemegahan rambut anda. Adalah dipercayai bahawa kuasa mempengaruhi rejim suhu, tetapi ini adalah kesilapan, kerana kuasa hanya mempengaruhi kadar aliran udara.
 • Bingkai mesti diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi. Seharusnya tiada keretakan atau jahitan tidak rata di sini. Agak sukar untuk menentukan kualiti kes secara visual, jadi anda harus memberi keutamaan kepada syarikat yang dipercayai.
 • Mod operasi. Terdapat pilihan peralatan dengan bekalan hanya udara panas atau dengan beberapa mod yang melaraskan suhu yang diperlukan.
 • Jenis kemasukan. Peranti dibahagikan kepada beberapa jenis: dengan pensuisan bukan kenalan, separa automatik dan butang tekan.

Fungsi yang baik adalah untuk melindungi pengering rambut daripada terlalu panas. Biasanya, peralatan yang dipasang di dinding dilengkapi dengan ciri yang menghalang unit daripada terlalu panas, yang meningkatkan tempoh penggunaan.

Cadangan untuk digunakan

Untuk mengelakkan berlakunya situasi yang mengancam nyawa atau kesihatan manusia, serta membawa kepada kerosakan peranti, anda mesti mengikuti garis panduan berikut:

 • untuk menggunakan peralatan mengikut tujuannya;
 • sebelum penggunaan pertama, anda perlu memastikan bahawa voltan rangkaian elektrik sepadan dengan yang ditunjukkan pada peranti;
 • peranti disambungkan ke soket dibumikan;
 • Kord kuasa tidak sepatutnya berada di tempat yang lembap.

selain itu, Jangan gunakan perkakas jika kord kuasa rosak dalam apa cara sekalipun, selongsongnya cacat, atau jika air telah tertumpah ke atas perkakas.

Gambaran keseluruhan pengering dinding Starmix dalam video seterusnya.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah