baju-T

T-shirt dengan labuci

T-shirt dengan labuci
Kandungan
 1. Pilihan reka bentuk
 2. Bahan (edit)
 3. Warna
 4. pakai apa?

Kemeja-T labuci ialah item almari pakaian asli yang muncul semula dalam dunia fesyen dan hilang daripada senarai trend. Perkara sedemikian hampir tidak boleh dipanggil asas, tetapi terdapat banyak model dengan cetakan yang tidak terlalu menarik. T-shirt dengan hiasan yang serupa adalah permintaan di kalangan wanita dan kanak-kanak perempuan dari semua peringkat umur. Jika sebelum ini perkara sedemikian dimasukkan secara eksklusif dalam imej kelab, kini stylist menawarkan untuk memakainya sekurang-kurangnya setiap hari. Bagaimana untuk memilih model dengan betul dan apa yang harus digabungkan supaya tidak keterlaluan, kami akan mengetahui di bawah.

Pilihan reka bentuk

T-shirt dengan labuci adalah item yang sangat popular dalam almari pakaian gadis dan wanita. Hiasan yang berubah warna kelihatan sangat terang dan ekspresif. Walaupun kemeja-T yang dihiasi sepenuhnya dengan cara ini lebih sesuai untuk keluar malam, maka model yang dihiasi sebahagiannya dengan labuci agak sesuai untuk kehidupan seharian.

 • Dengan shifter. T-shirt yang menukar warna muncul beberapa musim lalu dan memenangi bukan sahaja hati kanak-kanak. Malah, corak yang terdiri daripada labuci boleh diubah dalam beberapa saat tanpa banyak kesukaran. Corak sedemikian membolehkan anda berubah, kelihatan mengagumkan dan asli. Bagi kanak-kanak perempuan, model dengan lukisan dua sisi sangat menarik, kerana mereka boleh menukar imej bergantung pada mood mereka. Kanak-kanak menganggap perkara seperti itu sebagai mainan. Skala dua sisi dijahit pada satu tepi sahaja - hanya pegang tangan anda untuk menukar gubahan. Semua labuci diterbalikkan, menghasilkan imej yang sama sekali berbeza. Malah seorang kanak-kanak boleh mengatasi tugas ini, tiada usaha diperlukan di sini.

 • Dengan rhinestones dan batu. Dengan sendirinya, labuci mencipta kilauan yang menakjubkan, jadi ia cukup untuk hiasan diri.Tetapi selalunya mereka ditambah dengan butiran lain, contohnya: batu, rhinestones. Berkilau, sinaran dalam kes ini bertambah kuat, kesannya lebih serius. Beberapa batu sudah cukup untuk hiasan menjadi ekspresif dan bergaya. Kadang-kadang batu dan kilauan mencipta corak khas, komposisi, kadang-kadang ia hanya susunan hiasan yang huru-hara.

 • Dengan poket. Poket labuci berkilauan adalah satu lagi rekaan yang menyeronokkan pada hiasan tee yang bergaya. Yang terakhir dijahit daripada bahan laconic, monokrom, dan labuci bertindak secara eksklusif sebagai aksen. Poket biasanya terletak di dada, tetapi terdapat variasi lain. Perlu dipertimbangkan bahawa hiasan sedemikian sangat menarik perhatian ke tempat di mana ia berada.

Jika anda tidak mahu menarik perhatian ke kawasan ini, elakkan reka bentuk ini.

Pada masa yang sama, aksen seperti ini sangat baik untuk mengalih perhatian perhatian daripada kecacatan pada penampilan, jika ada.

 • Lengan berlabuci. Model di mana lengan dihiasi dengan butiran berkilat kelihatan sangat cantik dan bergaya. Penimbang yang terletak di tempat ini memberikan imej keanggunan, percintaan, dan meningkatkan tahap kewanitaan. Sekiranya asasnya laconic, maka perkara itu ternyata agak setiap hari, tetapi jika bahan utama adalah asli, contohnya renda, pakaian malam yang menarik keluar.

 • Dengan applique. Applique yang diperbuat daripada sisik berkilat adalah perincian yang sangat berkesan yang menghiasi kemeja-T yang paling laconic. Varian dengan hati dengan saiz yang berbeza sangat popular. Butiran ekspresif ini biasanya digunakan pada fabrik biasa, tetapi variasi bercetak juga boleh diterima. Jantung biasanya dilakukan dalam warna yang berbeza untuk meningkatkan ekspresi perkara itu. Terdapat pilihan lain untuk aplikasi, dilakukan dengan cara yang sama. Bagi remaja, sebagai contoh, model dengan tengkorak adalah permintaan, untuk kanak-kanak - dengan watak kartun, nanas, beri, bunga.

 • Dengan bintang. Pilihan hiasan ini disukai oleh kanak-kanak perempuan dan wanita dari pelbagai umur. Bintang labuci yang terang menambah gaya yang luar biasa pada rupa. Mereka boleh dari sebarang saiz, warna, tengah, sisi, lengan atau belakang. Hiasan bintang juga dibezakan kerana terdapat begitu banyak pilihan untuk pelaksanaan. Pentagram pelindung, bintang berbucu enam / tujuh, oktogram, nanogram - setiap pilihan mempunyai maknanya sendiri, maknanya sendiri.

 • Dengan labuci besar. Saiz labuci juga sangat penting; skala besar berbeza dari yang kecil, pertama sekali, kerana ia sangat aktif memantulkan cahaya. Oleh kerana itu, bentuk wanita mungkin kelihatan lebih besar, masing-masing, anda tidak boleh memakai perkara sedemikian jika anda ingin kelihatan lebih kurus.

Gunakan labuci besar untuk membetulkan siluet, tambah kelantangan di mana perlu.

Tetapi butiran sedemikian di bahagian belakang boleh dikatakan tidak akan merosakkan angka anda.

Bahan (edit)

Memilih T-shirt dengan labuci, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan bukan sahaja penampilan, reka bentuk, tetapi juga kualiti bahan. Ia bergantung pada berapa lama perkara itu akan bertahan, sama ada ia tidak akan kehilangan penampilan asalnya terlalu cepat. T-shirt dijahit bukan sahaja dari kapas, sintetik, tetapi juga dari kain campuran.

Apabila membeli, perhatikan ketumpatan fabrik, komposisi, perkadaran gentian semula jadi dan sintetik. Ia bergantung pada seberapa cepat benda itu akan berkedut dan sama ada ia mengecut selepas dicuci.

Untuk tempoh musim panas, ketumpatan kain harus berbeza dari 90 hingga 150 gram setiap meter persegi. Labuci kelihatan bagus pada fabrik kapas di mana gentian semula jadi atau sintetik mendominasi. Kapas agak pelbagai dalam jenis, paling kerap digunakan:

 • kayu jati;

 • seorang pengembara;

 • poplin;

 • belacu kasar.

Elastane dan poliester ditambah pada komposisi supaya baju-T mengekalkan bentuknya dengan baik, menganjal dan tidak mengecut selepas dicuci. Poliester bertanggungjawab untuk pengekalan warna, rintangan noda, bentuk produk. Viscose boleh dikatakan tidak meregang; tanpa bahan tambahan, ia berubah bentuk dengan cepat dan terbakar.Baju-T linen jarang dihiasi dengan labuci: bahannya berkedut dan tidak sesuai dengan hiasan berkilat. Kain campuran adalah yang paling disukai, mereka tidak haus untuk masa yang lama, selesa dipakai, tetapi pertukaran udara tidak begitu baik.

Untuk cuaca sejuk, anda boleh memilih baju-T rajutan dengan labuci. Kain sebegitu kelihatan mewah dengan butiran yang dimaksudkan, sama seperti kapas monokrom, ia secara visual menenangkan sinaran, mengimbanginya. Kain rajutan boleh menjadi nipis dan padat, licin atau elastik - ia digabungkan dengan labuci dengan sangat organik.

Warna

Warna baju-T tidak kurang penting daripada bahan, ia bergantung pada sejauh mana perkara itu sesuai dengan imej anda. Labuci menghiasi baju-T dalam warna yang berbeza.

 • Berkecuali. T-shirt labuci putih, hitam, kelabu, grafit atau kuning air kelihatan mahal dan bergaya. Produk boleh dihiasi dengan warna yang kontras atau sepadan, pilihan bergantung pada tujuan imej. Warna-warna ini serba boleh, ia sesuai dengan mana-mana palet lain, jadi pakaian sedemikian sangat menguntungkan untuk dibeli. Labuci pada kemeja-T neutral tidak terlalu provokatif.

 • Terang. Pilihan ini sangat disukai oleh kanak-kanak perempuan: merah jambu, merah, merah. Tetapi kanak-kanak perempuan dan wanita juga sering menggunakan warna mulia dari julat yang kaya. Zamrud, biru, burgundy, ceri hanya mendapat manfaat daripada kehadiran hiasan yang berseri.

Palet ini paling baik dilengkapi dengan labuci untuk dipadankan dengan asas supaya perkara itu tidak kelihatan terlalu megah.

 • Pastel. Mereka juga universal dari segi umur, mereka disayangi oleh kedua-dua makhluk muda dan wanita matang. Warna serbuk, biru pucat, pudina, pic dengan unsur berkilauan kelihatan mewah dan feminin.

Warna labuci boleh dipadankan untuk dipadankan dengan asas, sedikit berbeza dalam naungan atau kontras. Penimbang hitam, perak, emas, gangsa sangat popular - ia menjadikan perkara itu benar-benar mewah dan ekspresif.

pakai apa?

Tidak cukup untuk membeli baju-T kegemaran anda dengan hiasan yang serupa, anda juga perlu memasukkannya dengan betul ke dalam almari pakaian anda. Jika anda tidak tahu cara memakai pakaian sedemikian, jangan menolak untuk membelinya dengan segera. Sudah tentu, reka bentuk berkilat menjadikan perkara itu terlalu menarik, dan terdapat risiko kelihatan kesat atau tawar. Tetapi terdapat peraturan tertentu, setelah menguasainya, anda boleh memasukkan model dengan labuci dalam pakaian anda dengan selamat.

 • Imej kelab. Pada pandangan malam, baju-T berkilat akan kelihatan terutamanya organik. Pilihan menang-menang ialah model hitam, emas atau perak. Dalam pancaran lampu limpah kelab, anda akan kelihatan sangat menakjubkan. Sebagai tambahan, anda boleh mengambil seluar klasik atau skirt tanpa hiasan ekspresif. Kulit kelihatan baik dengan labuci.

 • Pandangan kasual. Segala-galanya jauh lebih rumit di sini, kerana labuci dalam pakaian harian kelihatan terlalu menarik. Tetapi sebaliknya, perkara sedemikian akan menghidupkan semula pakaian anda, memberikan penampilan yang lebih elegan. Cuba gabungkan model sedemikian dengan tekstur mudah: denim, bulu, pakaian rajut.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah