Jenama Skate

Semakan Skate CCM

Semakan Skate CCM
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Model Hoki
 3. Ciri-ciri pilihan berjalan kaki
 4. Penerangan kasut roda
 5. Aksesori
 6. Gambaran keseluruhan ulasan

Pemilihan kasut roda yang berkualiti amat menggalakkan hari ini. Di rak kedai sukan anda boleh menemui banyak model yang boleh dipercayai dan praktikal yang diperbuat daripada bahan terbaik. Ramai pembeli lebih suka produk berjenama dari CCM. Mari kita bercakap tentang mereka dalam artikel hari ini.

Keanehan

Hari ini jenama CCM yang terkenal adalah salah satu peneraju dalam kalangan pengeluar peluru hoki. Pada mulanya, jenama ini, yang ditubuhkan pada tahun 1899, mengkhususkan diri dalam pengeluaran basikal. Walau bagaimanapun, selepas beberapa ketika, produk beroda dua tidak lagi mendapat permintaan yang tinggi.

Selepas itu, wakil jenama memutuskan untuk mereka bentuk semula kilang untuk pengeluaran peluru hoki. Hanya beberapa tahun kemudian, produk hoki ais berjenama telah mendapat populariti dan kepimpinan yang luar biasa dalam pasaran.

Pada masa ini, jenama CCM mempunyai banyak model kasut roda berkualiti terbaik dalam julatnya. Banyak salinan mempunyai dalam peranti mereka insole anatomi yang paling selesa yang memberikan kesesuaian yang selesa pada pangkal dalam but ke kaki pengguna. Terima kasih kepada komponen ini, luncur CCM lebih mudah dan lebih selesa. Kecekapan dari setiap tolakan meningkat dengan ketara, kerana kawasan sentuhan kaki dengan tapak di sepanjang keseluruhan panjangnya menjadi maksimum.

Pengilang terkenal menghasilkan model skate berkualiti tinggi yang sesuai bukan sahaja untuk profesional, tetapi juga untuk pengguna amatur. Dalam pelbagai jenis anda boleh menemui spesimen yang sangat baik, diasah untuk menunggang rekreasi. Produk dengan sempurna mencengkam kaki bawah, menunjukkan kebolehpercayaan tinggi pengikat, berkat yang mereka duduk dengan menakjubkan di kaki. Jenama CCM juga menghasilkan kasut roda yang dilengkapi dengan teras termoforming khas Speed ​​​​Core 2 Plus. Komponen ini betul-betul berulang dan "mengingat" ciri-ciri individu kaki pengguna.

Model skate sangat popular, di mana, sebagai tambahan kepada elemen yang ditunjukkan, terdapat insole anatomi. Ia adalah paling mudah untuk menggunakan peralatan sukan sedemikian. Skate berkualiti tinggi dari jenama terkenal dibezakan oleh tahap keselesaan tertinggi. Struktur mereka difikirkan hingga ke perincian terkecil. Banyak salinan menarik pengguna bukan sahaja dengan ciri kualiti mereka, tetapi juga dengan reka bentuk bergaya mereka.

Skate berjenama CCM kelihatan moden, menarik dari segi estetika dan "sangat sporty". Ia juga perlu diperhatikan bahawa kebanyakan model ini adalah berpatutan.

Model Hoki

Pertimbangkan parameter beberapa model kasut hoki ais.

 • Pam 44K SR. Model untuk tahap tunggangan profesional, mempunyai kepenuhan D. Untuk memasang pada kaki, tali digunakan, peranti ini menyediakan insole anatomi, jari kaki yang diperkuat. Ini adalah kasut luncur penjaga gol yang hebat dengan bilah keluli tahan karat.
 • Jetspeed FT380 JR. Model bergaya dengan reka bentuk yang menarik. Badan skate diperbuat daripada bahan komposit dan mempunyai tumit bertetulang untuk kelajuan tinggi. Produk adalah ringan, dilengkapi dengan asas termoform tegar.
 • Jejak CCM. Model hoki lelaki yang agak murah. Sesuai untuk menunggang profesional. Untuk memasang pada kaki, lacing disediakan dalam peranti mereka. But diperbuat daripada gabungan sintetik.
 • Vektor 2.0 SR. Model kasut hoki yang sangat baik, sesuai untuk luncur aktif. Dalam reka bentuk spesimen ini terdapat dinding yang diperbuat daripada bahan dengan kekuatan yang meningkat, terdapat lapisan Canbrelle khas, yang kering dengan cepat. Lapisan timbul khas juga disediakan, terdapat sisipan buih anatomi. Model ini dibezakan oleh reka bentuk yang sangat bergaya dan moden, serta harga yang menarik.

Ciri-ciri pilihan berjalan kaki

Jenama CCM menghasilkan bukan sahaja hoki, tetapi juga jenis kasut berjalan kaki berkualiti tinggi. Mari kita pertimbangkan ciri-ciri beberapa jawatan ini.

 • Gadis Bergemerlapan SK. Model hebat kasut junior jenama. Ia dibentangkan dalam beberapa saiz, dalam sentimeter - dari 28 hingga 34. Model ini mempunyai reka bentuk yang sangat menarik. Terdapat sisipan merah jambu besar dan imej bintang pada latar belakang putih skate.
 • SK Tyke YT. Model kasut berjalan kaki berkualiti tinggi kanak-kanak. Lebih sesuai untuk kanak-kanak lelaki, kerana ia mempunyai reka bentuk yang ketat dalam warna gelap. Ia mempunyai struktur yang sangat mudah dan pengikat yang boleh dipercayai.
 • WMN Sewaan Ais. Model berjalan kaki dewasa, mempunyai but tinggi dan sangat selesa dengan terakhir anatomi yang luas. Ini adalah versi wanita teratas dengan lidah yang lembut, kenyang yang optimum. Terdapat pelapik bertebat lembut, sokongan anatomi. Kasut ini dibekalkan dengan bilah melengkung, bergerigi diperbuat daripada keluli karbon.
 • Tyke Boleh Dikembangkan. Kasut dalam model kanak-kanak berjalan ini diperbuat daripada plastik berkekuatan tinggi. Penetapan pada kaki dilakukan di sini dengan menggunakan klip khas. Model skate berjalan Tyke Boleh Diperluas menampilkan but boleh ditarik semula berkualiti tinggi. Sesuai untuk lelaki dan perempuan, kerana ia dicirikan oleh penampilan universal. Mempunyai but dalaman yang sangat selesa.
 • CS 2000. Model amatur yang sangat baik dengan kepenuhan D. Kasut berjalan kaki wanita ini dilengkapi dengan kaki tahan fros, tali yang kuat. Insole anatomi dan Velcro disediakan. Malangnya, salinan ini sukar didapati dalam stok hari ini.

Penerangan kasut roda

Pelbagai pengeluar terkenal juga termasuk kasut roda yang sangat baik dengan pelbagai parameter, ciri dan reka bentuk luaran.Pilihan pengguna dibentangkan oleh banyak spesimen yang sangat baik, iaitu hoki atau larian. Rangkaian produk terdiri daripada item yang dimaksudkan bukan sahaja untuk orang dewasa, tetapi juga untuk pengguna muda.

Ketahui tentang ciri-ciri beberapa model kasut roda daripada jenama CCM.

 • 1R52 JR. Model kasut sebaris yang sangat baik yang direka untuk kanak-kanak. Terdapat but keras dalam pembinaan mereka. Talian standard digunakan untuk kesesuaian yang selamat. Kasut ini dilengkapi dengan empat roda 80mm. Model ini sangat selesa, tetapi tidak boleh dipanjangkan.
 • RBZ60SR. Kasut sebaris dewasa dengan badan termoform yang diperbuat daripada bahan sintetik yang ringan, tetapi sangat kuat dan tahan lama. Lapisan nilon matte dan lidah sekeping. Model skate ini dicirikan oleh reka bentuk yang sangat bergaya dan menarik.
 • RH Tacks 9350 Roller Skate SR D. Model kasut roda yang sangat popular dari jenama CCM. Produk ini dipersembahkan dalam beberapa saiz, dicirikan oleh reka bentuk estetik dalam warna hitam pekat. Model ini bertujuan untuk digunakan oleh pengguna dewasa, mempunyai but tinggi. Penetapan pada kaki dilakukan dengan menggunakan lacing yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai.

Aksesori

Jenama CCM yang terkenal menawarkan pengguna bukan sahaja model kelas pertama pelbagai kasut, tetapi juga aksesori yang berguna. Kami bercakap mengenai jawatan yang perlu dan penting:

 • penggantung;
 • pelindung mulut;
 • insoles ganti;
 • cermin mata;
 • meliputi;
 • Kelab Golf;
 • peluru pelindung;
 • pakaian khas;
 • topi keledar;
 • sarung tangan;
 • beg;
 • bilah ganti dan sebagainya.

CCM menghasilkan pelbagai bahagian yang mungkin diperlukan untuk pemain skate atau pemain hoki dalam keadaan tertentu.

Kos alat ganti dan aksesori, seperti kasut roda, berbeza-beza. Terdapat kedua-dua komponen bajet dan mahal.

Gambaran keseluruhan ulasan

Pada masa ini, kasut jenama CCM terjual dengan sangat baik, jadi orang ramai meninggalkan banyak ulasan berbeza tentang mereka. Harus dikatakan bahawa kebanyakan mereka sangat positif. Perkara yang paling disukai oleh pengguna tentang kasut berjenama asli ialah kasut itu berdiri dengan selamat, diperbuat daripada kualiti tinggi, diperbuat daripada bahan yang sangat baik, stabil dan tahan lama. Terdapat juga banyak ulasan yang memberangsangkan untuk skate CCM untuk kehangatan, kelembutan dan kualiti luncurannya.

Orang ramai meninggalkan sedikit pendapat negatif tentang kasut CCM. Mereka disebabkan secara eksklusif oleh sensasi subjektif, sebagai contoh, kepenuhan yang tidak selesa pada but beberapa produk berjenama.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah