Jenama Skate

Skates dari pengilang Oxelo

Skates dari pengilang Oxelo
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Jenis dan model
  3. Gambaran keseluruhan ulasan

Salah satu pengeluar barangan sukan yang popular ialah jenama Oxelo. Pelbagai syarikat termasuk banyak pilihan kasut roda untuk kanak-kanak, lelaki dan wanita.

Keanehan

Jenama Oxelo berasal dari Perancis, di mana kedai pertama yang menjual peralatan sukan dan barangan lain dibuka oleh keluarga Mullier pada musim gugur 1976. Dalam masa yang singkat, pengeluar menjadi popular, pertama di tanah airnya, kemudian di seluruh dunia.

Pada masa ini, kedai syarikat terletak di Eropah, Amerika Syarikat, Asia... Jumlahnya telah menghampiri 600 unit, dan dalam masa terdekat ia akan menjadi lebih banyak lagi.

Jenama Oxelo mengeluarkan pelbagai jenis hoki ais, kasut roda dan kasut roda... Di kedai, anda boleh membeli peralatan sukan dalam tiga segmen harga: ekonomi, ekonomi +, sederhana. Tetapi pembelian barangan kelas profesional adalah mustahil, kerana jenama itu tidak terlibat dalam pengeluaran produk tersebut.

Kasut Oxelo mempunyai banyak aspek positif.

  • Harga mampu milik... Secara purata, mana-mana model berharga dari 2 hingga 4 ribu rubel.
  • Pelbagai pilihan. Setiap orang akan memilih pilihan yang paling menarik untuk diri mereka sendiri.
  • Rintangan haus yang mencukupi, dicapai dengan bahan berkualiti tinggi.
  • Setiap model berbeza muat selesa di kaki.
  • Terdapat pilihan yang berkembang, yang menyumbang kepada penggunaannya untuk kanak-kanak untuk masa yang lama.

Sebagai tambahan kepada kelebihan, skate mempunyai beberapa aspek negatif. Menurut sebilangan pengguna, kelemahan produk jenama ini adalah kegagalan pantas tali dan pelekap lain. Ini disebabkan oleh kos proses pengeluaran. Satu lagi kelemahan skate pengeluar, pakar memanggil kekurangan perlindungan produk sepenuhnya apabila puck dipukul pada masa perlawanan hoki.

Jenis dan model

Mari kita lihat dengan lebih dekat model skate Oxelo yang paling popular.

Reka bentuk yang agak ketat, dibuat dalam warna hitam dan putih, berbeza But Fit3 ringan (dewasa)... Ia sesuai untuk lelaki yang baru mahu bermain luncur ais. Kulit tiruan dan bahan komposit digunakan untuk hiasan. Di bahagian dalam, kasut roda dilapisi dengan poliester pelapik di bahagian atas, yang menjamin keselesaan semasa meluncur. Dalam pembuatan bilah tetap, keluli tahan karat digunakan.

Luncur Ais Sifar untuk lelaki sangat popular. Ia dibuat secara eksklusif dalam skema warna hitam, manakala lacing putih dan sulaman dalam bentuk segi empat bersilang menonjol dengan latar belakang gelap. But agak lembut berkat penggunaan kulit tiruan, bahagian belakang membantu menyokong buku lali.

Dalam pembuatan bilah, keluli tahan karat digunakan, di atasnya sebatian penghalau air digunakan.

Model wanita mempunyai beberapa pilihan. Model standard jenama itu sangat popular di kalangan mereka. Artistik... Saiz ke-38 yang paling diminati. Model ini dicirikan oleh ketiadaan embel-embel: kulit tiruan digunakan untuk membuat kasut putih yang ketat, plastik berserabut keras digunakan untuk yang terakhir. Pelbagai cangkuk digunakan untuk mengikat kaki dengan tali.

500 wanita dicirikan oleh keanggunan. Kasut bergambar dibuat dalam skema warna putih, corak timbul digunakan pada permukaan, dipangkas dengan bulu di atas. Bahagian dalam diasingkan dengan poliester pelapik dan dirasa, yang membantu memastikan kaki tetap hangat semasa berada di gelanggang. Model 500 mempunyai lacing standard, jadi but kekal kukuh pada kaki. Dalam pembuatan bilah, keluli tahan karat digunakan, ia mempunyai 2 gigi di atasnya di bahagian depan, yang membolehkan anda brek tanpa masalah pada masa yang tepat.

Penggemar, pemula dan kanak-kanak, tanpa mengira jantina, suka meluncur Model Artistik3... Kasut dibuat dalam tiga pilihan warna: biru-putih, ungu-putih, hitam. Untuk memudahkan tolak dan brek, terdapat beberapa gigi di bahagian hadapan bilah. But itu terletak dengan sempurna pada kaki berkat tali yang kuat.

Untuk seorang lelaki dan perempuan yang telah meluncur selama lebih daripada setahun dan berada di atas ais, tawaran menarik akan model Fit3 (untuk kanak-kanak). Produk ini dicirikan oleh kehadiran but bernafas, yang, jika dikehendaki, boleh dialihkan dengan 4 saiz. Kaki atlet diikat dengan Velcro.

Model kasut kanak-kanak kelihatan menarik Sesuai... Mereka lebih sesuai untuk kanak-kanak lelaki, kerana mereka mempunyai warna asal hitam dan biru. Saiz lelaki 32-35 paling banyak diminati. Memandangkan produk sedang meluncur, ia dibeli 3-4 saiz lebih besar. Getah buih digunakan sebagai penebat, jadi ia akan selesa untuk berada di atas ais.

Bagi kanak-kanak perempuan, model kasut roda kelihatan menarik MAIN3... Saiz yang paling popular ialah 26, 28, 29, 30, 34. Sisipan kulit dan plastik digunakan dalam pembuatan, warna produk adalah putih-ungu. Di dalamnya terdapat getah buih, di atasnya microfiber digunakan.

Kaki tidak akan berpeluh kerana kehadiran bukaan khas yang membolehkan pengudaraan produk.

Model sukan luncur roda mendapat permintaan di kalangan kanak-kanak dan orang dewasa XLR3... Anda boleh bermain hoki di asfalt di dalamnya. But mempunyai penampilan yang menarik dan dibezakan oleh kualiti tinggi bahan yang digunakan. Duduk dengan sempurna di atas kaki. Dengan bantuan sisipan pelindung, kanak-kanak dan orang dewasa dilindungi dengan pasti daripada kecederaan.

Terdapat sejumlah besar model skate lain yang dihasilkan oleh jenama Oxelo. Mereka dibezakan oleh penampilan mereka yang menarik dan digunakan untuk meluncur di atas ais atau asfalt.

Gambaran keseluruhan ulasan

Skates dari pengeluar Oxelo mendapat permintaan di kalangan pembeli. Anda boleh menemui banyak ulasan positif di Internet. Pengguna bercakap tentang penampilan menarik produk, kemudahan dan perkara lain.Faktor penting, mereka percaya, ialah but sesuai dengan erat pada kaki, dan buku lali ditutup rapat oleh but. Pada masa permainan, tidak ada kebimbangan bahawa kaki akan cedera.

Penampilan but agak menarik. Adalah diperhatikan bahawa disebabkan fakta bahawa bilah mempunyai takuk kecil di permukaan, ia tidak sukar untuk menolak dan berhenti.

Ibu bapa bercakap secara positif tentang kasut roda, yang merupakan jenis gelongsor. Mereka membesar dengan kanak-kanak itu, yang membolehkan mereka menunggang selama beberapa tahun. Pengguna juga menyukai fakta bahawa terdapat lubang kecil di permukaan kasut, yang menyebabkan produk itu berventilasi dari dalam.

Keburukan produk jarang disebutkan. Pengguna ambil perhatian bahawa disebabkan oleh fakta bahawa sesetengah model menggunakan fabrik lembut, but meregangkan dengan cepat dan mula menjuntai di kaki mereka. Sesetengah model boleh memecahkan bahagian atas sesetengah model dalam keadaan sejuk, jadi lebih baik untuk mengendalikannya di gelanggang tertutup.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah