Jenama tilam

Tilam jenama "Sleep Factory"

Tilam jenama Sleep Factory
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Pelbagai model
 3. Gambaran keseluruhan ulasan

Telah lama diketahui bahawa tidur yang sihat adalah salah satu komponen kesejahteraan, dan banyak bergantung pada keselesaan kawasan tidur. Tilam berkualiti akan membantu anda berehat, melegakan nada otot, memberikan sokongan anatomi dan mengawal tahap ketegaran yang diperlukan. Artikel itu membincangkan tilam jenama "Sleep Factory".

Keanehan

Tilam moden telah lama berpindah dari teknologi "kapas". Produk dibezakan mengikut saiz, tujuan, tahap ketegaran dan beban maksimum, pengisi dan tapak. Dalam katalog syarikat "Sleep Factory" dibentangkan:

 • model dewasa dan kanak-kanak;
 • musim bunga dan tanpa spring;
 • dizonkan dan klasik;
 • satu lapisan dan berbilang lapisan.

Jenama ini mempersembahkan produk dengan sokongan tulang belakang yang diperbuat daripada bahan hypoallergenic. Sabut kelapa lateks dan buih udara digunakan sebagai pengisi. Model mempunyai penutup boleh tanggal yang diperbuat daripada tekstil rajutan atau jacquard. Semua tilam syarikat mempunyai empat tahap ketegasan:

 • keras;
 • purata;
 • sederhana lembut;
 • sederhana keras.

Pembeli ditawarkan tilam dalam lima siri:

 • "Atas";
 • emas;
 • Manis;
 • tanpa musim bunga;
 • model kanak-kanak.

Semua produk diperbuat daripada bahan mentah semula jadi dan mesra alam dengan ambang hipoalergenik yang tinggi.

Sedikit lagi mengenai parameter tilam syarikat "Sleep Factory".

 • Ketegaran. Tahap penunjuk ini bergantung pada pengisi. Kekakuan yang tinggi dipilih untuk kanak-kanak untuk meletakkan asas untuk perkembangan tulang belakang yang betul, untuk remaja, untuk meneutralkan akibat duduk di meja selama berjam-jam, untuk orang yang mempunyai badan yang besar, berat badan berlebihan. Produk lembut sesuai untuk pengguna ringan, dan juga untuk orang tua atau atas sebab perubatan. Mereka semua mempunyai tahap tekanan maksimum yang berbeza.
 • Penutup luar boleh tanggal. Untuk pembuatannya, tekstil rajutan padat dengan kehadiran kapas dalam komposisi atau kain yang lebih mahal dengan tenunan jacquard digunakan. Penutup diproses dengan jahitan khas, berkat keseluruhan struktur dipasang dengan kemas tanpa mengorbankan jumlah. Kehadiran kapas memberikan kesan bernafas, higroskopisitas, kunci ZIP berkualiti tinggi (zip) yang dijahit dalam menjadikannya lebih mudah untuk mengekalkan permukaan tilam.
 • Penutup dalam. Melindungi struktur di bawah penutup atas, memudahkan untuk menanggalkan penutup atas.
 • Getah asli. Bahan elastik yang diperoleh daripada jus Hevea, keanjalannya membolehkan produk menahan tekanan tinggi, memulihkan bentuknya dengan sempurna. Lateks tahan lama dan mempunyai rasa sentuhan yang menyenangkan.
 • Lateks sabut kelapa. Bahan ini mempunyai struktur bernafas, pengudaraan semula jadi, kekuatan dan keanjalan, hypoallergenic.
 • Blok spring bebas TFK - setiap spring berada dalam bekas yang berasingan.
 • Europerimeter. Buih berketumpatan tinggi digunakan untuk mencapai ini. Tujuannya adalah untuk melindungi tepi keras daripada kendur di bawah beban.
 • Syarikat menggunakan bahan semula jadi sebagai pengisi. - Ini adalah sabut kelapa, buih soya, lateks asli dan sisal, serta lateks tiruan.
 • Yayasan itu. Model spring dibuat berdasarkan blok spring bebas dan bergantung. Springless - berdasarkan lapisan.

Pelbagai syarikat menawarkan model tunggal, satu setengah, berganda.

Pelbagai model

Katalog syarikat mengandungi pilihan tilam yang sangat luas. Mari kita senaraikan sampel paling popular bagi setiap lima baris.

"Cahaya Teratas"

Produk ketegaran sederhana dibuat berdasarkan blok spring bebas - 256 mata air setiap persegi. m. Model ini ditutup dengan penutup jacquard yang boleh ditanggalkan dan direka untuk beban sehingga 100 kilogram. Teras terma digunakan sebagai bahan kusyen.

Emas Siri G4

Struktur sederhana tegar direka untuk 140 kilogram beban maksimum, ketinggian sisi adalah 24 cm, dimensi adalah dari 70x190 hingga 200x200 cm. Blok spring bebas mengandungi 512 mata air bagi setiap meter persegi. Pengisi - sabut kelapa, buih udara.

Tidur Manis S-1

Model sederhana keras dengan blok spring bebas - 320 pcs. setiap persegi m dan beban sehingga 130 kg. Penutup boleh tanggal yang diperbuat daripada tekstil rajutan, diisi dengan sabut kelapa, buih udara. Saiz model adalah tradisional: dari 70x190 hingga 200x200 cm.

Klasik "Kinder-4"

Model sederhana keras tanpa spring dengan beban sehingga 100 kg, penutup boleh tanggal yang dikait dan diisi dengan buih kelapa dan udara. Saiz produk berbeza dari 60x170 hingga 140x200 cm. Tilam bayi direka untuk bayi yang baru lahir dan kanak-kanak dari 3 tahun. Model-model itu mengawal dengan sempurna kedudukan tulang belakang kanak-kanak kecil dan membentuk postur yang sihat.

Di katil Bebik-1 60x120

Tilam keras tanpa spring direka untuk beban maksimum sehingga 25 kilogram, yang menunjukkan margin keselamatan maksimum. Sarung boleh tanggal diperbuat daripada polycotton, lapisan dalam diperbuat daripada bicocos. Pembuatan mengikut saiz individu disediakan.

Dari 3 tahun "Kinder-7"

Model tanpa spring sederhana keras direka untuk beban maksimum 100 kg, lapisan dalam diperbuat daripada kelapa dan buih udara. Sarung boleh tanggal diperbuat daripada kain rajutan, dimensi produk adalah dari 60x170 hingga 140x200 cm, ketinggian sisi adalah 11 cm.

Oleh kerana tilam moden mahal, masuk akal untuk membeli versi kanak-kanak untuk pertumbuhan. Ini adalah model dengan pelbagai tahap ketegaran sisi. Selepas bayi besar, tilam boleh diterbalikkan.

Gambaran keseluruhan ulasan

Ulasan pelanggan jelas bercakap tentang kualiti produk yang tinggi dan kesan yang baik terhadap kesejahteraan fizikal. Ramai orang dalam kategori umur yang lebih tua menyedari bahawa sakit sendi telah berkurangan dengan ketara selepas mula menggunakan tilam ortopedik "Kilang Tidur" dengan tahap ketegasan yang berbeza.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah