Taman

Taman Industri Alpha

Taman Industri Alpha
Kandungan
  1. Dari sejarah
  2. Ciri-ciri dan manfaat
  3. Trend fesyen
  4. Bagaimana untuk memilih?
  5. pakai apa?

Setiap orang, membeli pakaian musim sejuk, berusaha untuk memilih model yang paling praktikal, selesa dan bergaya. Semua ini dan banyak keperluan lain dipenuhi oleh taman Alpha Industries - cetusan idea sebuah syarikat Amerika, yang telah memenangi pengiktirafan di seluruh dunia untuk kualiti yang tiada tandingannya.

Dari sejarah

Alpha Industries dicipta sebagai pembekal pakaian seragam tentera untuk Tentera Udara AS. Jaket itu pada asalnya bertujuan untuk juruterbang tentera yang melakukan misi dalam keadaan yang melampau pada suhu yang sangat rendah. Penekanan diberikan pada fakta bahawa pakaian, selain mengehadkan pengekalan haba, tidak boleh mengganggu aktiviti pergerakan juruterbang.

Keperluan telah dikenakan dengan sangat ketat, oleh itu, untuk mematuhi piawaian, teknologi pembuatan terus ditambah baik dan dikemas kini.

Untuk mencari penyelesaian yang optimum, melalui eksperimen dan membuat keputusan yang tidak standard, pemaju memutuskan untuk mengkaji pakaian tradisional Aleuts, penduduk negeri Amerika utara. Reka bentuk jaket yang luar biasa telah diambil dari mereka, mampu memanaskan badan untuk masa yang lama, tudung dalam, kolar tinggi, impregnasi bahan dengan minyak ikan. Bahan-bahan terkini telah ditambah dan hasilnya adalah produk akhir, yang mempunyai nama kedua "Alaska".

Ciri-ciri dan manfaat

Lama kelamaan, taman itu menjadi milik bukan sahaja tentera, tetapi juga penduduk awam. Mengekalkan selama bertahun-tahun standard kebolehpercayaan dan kualiti, ia telah berubah secara lahiriah mengikut trend fesyen, trend, trend. Kulit yang kelihatan berat telah digantikan dengan bahan moden dengan penebat haba, penyejuk musim sejuk sintetik kini digunakan sebagai pemanas.

Tidak ada yang berlebihan dalam model Alpha Industries, setiap elemen dalam cara ketenteraan jelas memenuhi fungsinya. Bulu pada tudung dan manset dengan tab pada lengan untuk perlindungan tambahan dari angin, tali serut di bahagian bawah dan di pinggang untuk melaraskan lebar, pada lengan kawasan siku ditambah dengan lapisan kain untuk kemudahan.

Pengikat adalah ritsleting dan carabiner yang kuat, untuk kebebasan pergerakan lengan dipotong dalam bentuk raglan, tambahan yang diperlukan ialah poket dada dalaman dengan ritsleting, yang lebih rendah dengan kepak, poket kecil di lengan kiri.

Sudah tentu, sangat sukar untuk menjadi contoh global kualiti - menjahit model individu adalah rantaian lima puluh atau lebih tindakan.

Trend fesyen

Taman Alpha Industries adalah kegemaran yang ketara untuk kebolehpercayaan, kepraktisan, kemudahan, dan, pada masa yang sama, untuk kebebasan, penerbangan imaginasi tanpa had. Dicipta secara eksklusif untuk keperluan ketenteraan, hari ini syarikat itu berpakaian dengan kualiti tinggi dan bergaya untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, sebagai jenama pakaian yang boleh dicontohi.

Parka wanita Alfa Industries yang selesa dan bergaya adalah kebanggaan pengeluar. Dalam cuaca yang sejuk dan berangin, wanita akan dapat merasakan bukan sahaja kehangatan dan keselesaan jaket, tetapi juga penampilan hangat orang yang lalu-lalang. Taman-taman ini adalah relevan dan diminati di kalangan remaja yang pemalu, gadis yang anggun dan wanita yang dihormati. Dengan penyerahan penyelesaian reka bentuk yang difikirkan dengan baik, mana-mana wakil jantina yang lemah akan mencari sendiri pilihan ideal yang memenuhi citarasa dan keperluannya.

Taman syarikat ini lebih disukai oleh ramai selebriti dunia, yang pastinya tidak akan berhemat pada kualiti, dan ini adalah satu lagi pengesahan standard tertinggi. Jenama Alpha Industries dipilih oleh orang yang bijak dan praktikal.

Sehingga baru-baru ini, warna untuk jaket adalah sederhana dan laconic - hitam, warna gelap burgundy, biru, hijau. Lapisannya sentiasa oren. Warna ini bukan sahaja memainkan peranan sebagai tanda dagangan, ia pernah menjadi pembantu yang baik dalam mencari juruterbang di antara ruang bersalji. Tetapi kehidupan membuat pelarasan sendiri, dan spektrum warna untuk pakaian wanita dan kanak-kanak telah menjadi lebih cerah dan lebih pelbagai.

Bagaimana untuk memilih?

Untuk memilih model parka semula jadi, anda perlu mengambil kira beberapa nuansa penting:

  • Pada zip poket lengan terdapat cetakan tanda dagangan;
  • Butang yang mengikat bulu ke hud, seperti butang di bahagian luar jaket, mempunyai tepi bulat dan permukaan berkilauan;
  • Poket pen pada lengan dilengkapi dengan topi seperti peluru.

Pada mulanya, taman itu bertujuan untuk lelaki muda dengan angka berkadar yang megah, namun, hari ini julat saiznya lebih luas, semuanya mempunyai kesan yang luar biasa yang secara visual menjadikan pemiliknya lebih langsing.

pakai apa?

Parka moden boleh digabungkan dengan pelbagai barangan almari pakaian: mana-mana seluar jeans atau seluar, klasik atau kurus.

Jaket sedemikian dengan seluar ski akan kelihatan hebat.

Kasut yang sesuai dengan jaket boleh menjadi but musim sejuk, but bergaya atau kasut hangat. Ke tempat itu akan ada topi rajutan dan selendang gaya kegemaran anda: panjang, snood atau kuk. Aksesori yang dipilih ke tempat itu direka untuk melengkapkan rupa. Beg galas akan terasa paling harmoni dengan taman, kerana ia adalah objek dengan gaya yang sama.

Sesuai dengan sejarahnya, Alpha Industries terus mengeluarkan pakaian tentera. Tetapi, pada masa yang sama, ia tidak mengecewakan peminat dunianya, terus menggembirakan mereka dengan bentuk dan gaya baharu, tanpa kehilangan ciri-ciri luar biasa, kualiti yang tiada tandingan dan reka bentuk yang unik.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah