Taman

Parka biru

Parka biru
Kandungan
  1. Ciri-ciri warna biru
  2. Trend fesyen
  3. pakai apa?

Parka adalah salah satu item pakaian wanita yang paling bergaya. Dia sentiasa kelihatan sangat menarik dan tidak ketinggalan zaman. Pada masa yang sama, parka sangat praktikal dan selesa. Ia sesuai dengan pakaian yang berbeza dan kelihatan sama harmoni pada seorang gadis muda dan seorang wanita yang lebih tua.

Taman terdapat dalam pelbagai warna. Salah satu model yang paling feminin, lapang dan elegan ialah parka biru, yang akan dibincangkan dalam artikel kami.

Ciri-ciri warna biru

Warna biru melambangkan ketenangan dan keharmonian. Warna air dan langit sangat menyukai pemimpi dan orang kreatif. Oleh itu, pereka moden selalunya suka menggunakan warna biru yang berbeza dalam koleksi pakaian mereka.

Parka ialah pakaian praktikal yang digunakan dalam gaya kasual atau sukan. Parka biru membolehkan anda membuat sut harian yang paling biasa lebih elegan, ringan dan ringan. Ini difasilitasi oleh pelbagai warna biru: forget-me-not, azure, turquoise, aquamarine, kelabu-biru, biru pucat, biru tua, dsb.

Parka biru adalah pilihan yang bagus untuk musim sejuk. Dia akan menyegarkan imej, menjadikannya lebih halus dan lapang. Parka biru bagus kerana ia sesuai untuk semua wanita, tanpa pengecualian. Anda hanya perlu memilih warna yang sesuai dengan jenis warna anda.

Apabila memilih parka biru, seseorang harus bermula dari ciri-ciri fizikal, ketinggian, umur, dll. Gaya, panjang, teduh parka, kehadiran butiran hiasan, dan lain-lain, bergantung padanya.

Trend fesyen

Parka, seperti pakaian lain, tertakluk sepenuhnya kepada trend fesyen. Ia boleh dibuat dalam panjang yang berbeza, mempunyai elemen tambahan, hiasan, gaya yang berbeza, dll.

Pada musim baru, parka biru dengan tudung akan menjadi sangat popular.Walaupun fakta bahawa model tanpa tudung agak biasa, perincian ini dianggap sebagai tambahan yang sempurna untuk mana-mana pakaian luar. Tudung membantu untuk berlindung daripada hujan, salji, angin kencang. Anda sentiasa boleh berasa lebih selamat dan selesa bersamanya. Akhirnya, ini adalah satu lagi perincian hiasan yang menghiasi taman.

Parka biru dengan bulu. Elemen seterusnya, tanpanya sukar untuk membayangkan parka yang bergaya, adalah bulu. Warna tiruan atau semula jadi, bijaksana atau terang. Kombinasi yang sangat bergaya tahun ini ialah biru + merah jambu.

Parka biru lembut dengan bulu merah jambu pucat kelihatan sangat elegan dan feminin. Sangat sesuai untuk gadis muda dan remaja perempuan.

Bulu boleh digunakan sebagai labuh untuk tudung atau untuk menghiasi manset, poket, belakang, bahagian bawah taman.

Satu lagi trend musim baru ialah parka asimetri. Selalunya, model ini mempunyai bahagian belakang yang lebih panjang dan bahagian hadapan yang dipendekkan. Model sedemikian dilengkapi dengan lacing, potongan dan elemen lain.

pakai apa?

Parka ialah pakaian luar yang besar, jadi bahagian bawah yang lebih ketat harus dipilih untuknya, contohnya, seluar jeans kurus atau seluar lurus. Kelihatan cantik dengan parka biru dan skirt midi atau mini lurus, serta pakaian ketat.

Bagi warna, sebaiknya pilih pakaian yang lebih gelap untuk parka yang terang. Jadi imej itu kelihatan lebih harmoni, dan angka itu menjadi lebih anggun. Ia boleh menjadi hitam, biru tua, kelabu, burgundy, merah, ungu dan warna lain.

Salah satu pilihan yang paling berjaya untuk kasut yang sesuai untuk taman ialah but buku lali bertumit tinggi. Bagi pencinta gaya sporty, but tapak rata atau but boleh disyorkan. Bagi wanita yang lebih suka gaya yang lebih elegan, but wedge boleh dinasihatkan.

Parka dengan tudung boleh dipakai tanpa topi, tetapi jika tudung digunakan lebih sebagai elemen hiasan, maka topi yang kemas lengkap dengan selendang akan menjadi tambahan yang sesuai untuk rupa.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah