Taman

Taman La Furia

Taman La Furia

Beberapa tahun yang lalu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa parka hanya boleh didapati dalam almari pakaian lelaki. Tetapi masa berubah, pereka fesyen sedang mencari penyelesaian yang tidak remeh, dan jaket jenis ini secara beransur-ansur beralih ke kategori "uniseks". Ini bermakna bahawa hanya bentuk yang boleh dikenali kekal dari rupa klasik parka dalam versi wanita.

Terdapat banyak koleksi di pasaran yang menawarkan pelbagai jenis penyelesaian warna dan elemen kemasan mengikut pertimbangan ketat pengguna. Taman dari La Furia memainkan peranan penting dalam segmen ini.

La Furia ialah jenama pakaian wanita Itali yang telah lama dan kukuh bertapak di pasaran sebagai pengeluar produk bulu asli yang berkualiti. Pelbagai syarikat ini termasuk bukan sahaja kot bulu klasik yang diperbuat daripada bulu semula jadi, tetapi juga model parka yang lebih moden untuk pakaian sehari-hari.

Taman La Furia mewakili gaya glamor. Potongan klasik jaket yang ringkas digabungkan dengan hiasan indah dari bulu semula jadi haiwan berbulu dan aksesori mahal. Tandem ini mencipta kepingan mewah untuk fesyen moden.

Reka bentuk yang tiada tandingan pada harga yang berpatutan akan menarik perhatian ahli fesyen yang paling arif. Rangkaian model termasuk pelbagai pilihan bahan penamat: chinchilla, musang, sable. Kelebihan besar berbanding kot La Furia parka ialah keupayaan untuk membuka lapisan bulu untuk pembersihan pakaian seterusnya. Bahagian atas jaket diperbuat daripada kapas kalis air atau bulu halus.

Model taman La Furia agak pelbagai. Pereka syarikat tidak jemu bereksperimen dengan fabrik dan warna untuk mencipta ensembel baharu yang menarik. Musim ini, gabungan bahagian atas jaket dengan warna "khaki" atau "penyamaran" dan lapisan yang diperbuat daripada bulu merah jambu pucat atau biru adalah relevan.

Malangnya, di Rusia, anda boleh membeli produk La Furia hanya melalui kedai dalam talian.Pengedar terdekat syarikat ini terletak di Poland. Tetapi ini tidak sepatutnya mengelirukan, kerana katalog model biasanya disertakan dengan penerangan terperinci tentang model. Syarikat itu sentiasa membangunkan butiran untuk model baharu, yang reka bentuknya selaras dengan trend fesyen yang berubah dengan pantas.

Produk syarikat ini berada dalam kategori harga pertengahan dan melebihi purata. Kos jaket adalah antara 900 EUR hingga 2500 EUR. Beberapa model eksklusif berharga sehingga 6,000 EUR. Tetapi membeli LaFuria parka anda pasti boleh yakin bahawa anda akan sentiasa menarik pandangan yang mengagumi.

Ulasan produk La Furia kebanyakannya positif. Pelanggan suka bahawa walaupun bulunya mahal, parka bagus untuk dipakai setiap hari. Perkara yang sama tidak boleh dikatakan mengenai kot bulu, yang paling kerap digunakan hanya sekali-sekala.

Dengan taman dari La Furia, anda akan mendapati gaya anda yang unik dan asli.

1 komen

LaFuria parka yang menarik sangat berbaloi untuk dibeli! Bagus, selesa, hangat ... mustahil untuk kekal acuh tak acuh.

Fesyen

kecantikan

rumah