Taman

Kasut apa yang patut dipakai dengan parka?

Kasut apa yang patut dipakai dengan parka?
Kandungan
 1. Pakai parka dengan kasut apa?
 2. Gaya

Parka adalah pilihan serba boleh untuk pakaian luar wanita. Dengan prestasi berkualiti tinggi dan keselesaan, ia mempunyai harga yang berpatutan. Nampaknya bahagian atas parka yang tebal, beberapa kekasaran penampilan mendahuluinya untuk dipakai dalam gaya sporty atau tentera. Tetapi ini jauh dari kes itu.

Untuk mengelakkan kesan kekasaran dan kekasaran parka wanita, pengeluar menambah aksesori feminin kepadanya - sulaman, rhinestones, trim bulu pada hud dan manset lengan. Dan kini jaket parka telah berubah dan menjadi komponen yang agak bergaya bagi imej feminin.

Pakai parka dengan kasut apa?

Anda boleh memilih kasut dari sebarang jenis dan warna untuk taman, jika imej membenarkan:

 • dengan but. Kasut boleh sama ada rupa maskulin yang kasar dengan trim besar-besaran dan tapak rata, atau feminin, pada platform traktor tinggi.

Kasut juga boleh dengan bahagian atas tekstil untuk dipadankan dengan warna taman. Satu lagi trend popular ialah but motosikal. Sesuai untuk gaya tentera.

 • dengan but buku lali. Tambahkan gaun rajutan lembut dan seluar ketat ketat pada penampilan dan anda boleh pergi dating dengan selamat. But buku lali boleh sama ada tumit tebal atau baji.

Pilihan yang baik ialah bingkap ketat dan seluar jeans dengan but buku lali lebar.

 • dengan but. Di sini, pilihan terbaik ialah versi but pendek. Kasut trend bergaya Cossacks. Tetapi mereka kelihatan hebat dengan parka dan but dan but setinggi lutut dengan bingkap atau seluar ketat yang ketat. Prasyarat ialah skirt atau pakaian, dipadankan dengan imej, tidak "melihat keluar" dari bawah taman. Jika tidak, lapisan akan menambah volum tambahan.

Kasut suede sesuai dengan taman. Untuk cuaca basah, but getah cerah dan kontras sangat sesuai.

 • dengan but ugg. Pilihan untuk remaja dan untuk berjalan-jalan setiap hari.But ugg yang selesa digabungkan dengan seluar jeans turn-up atau legging hangat. But ugg boleh dengan bahagian atas yang ringkas atau dihiasi dengan trim bulu.
 • dengan kasut. Mana-mana jenis kasut adalah sesuai untuk jaket parka. Jurulatih biasa dengan seluar peluh atau seluar jersi akan mencipta ensemble yang hebat. Sneakers-sneakers akan membantu untuk menjadikan imej lebih feminin, sempurna digabungkan dengan skirt, legging, dan seluar jeans.
 • dengan kasut. Untuk mencipta rupa feminin dengan seluar kurus dan seluar jeans, seluar ketat ketat dengan skirt dan pakaian. Kasut boleh sama ada tumit stiletto nipis atau tumit tebal, atau kasut wanita versi lelaki - loafers dan oxfords. Ini termasuk slip-on dengan balet flat.

Apabila memilih kasut yang sesuai untuk taman, anda perlu ingat tentang monotoninya, dan pilih kasut tanpa monokrom yang megah. Tetapi aksesori - zip, rivet, lacing, rhinestones, akan mencairkan imej dan menambah genit. Tetapi anda tidak perlu membebankan diri sendiri - lagipun, jika terdapat aksen dan hiasan yang terang pada kedua-dua taman dan kasut, imej akan menjadi terlalu banyak.

Kasut boleh dipadankan dengan warna parka, atau mencipta kontras, kerana kini helah bergaya ini berada di puncaknya. Perkara utama adalah untuk mengekalkan keseimbangan, tidak melupakan warna pakaian di bawah taman. Lebih cerah warna parka, lebih tenang warna kasut sepatutnya.

Jika parka dan kasut mempunyai skema warna yang sama, anda boleh mencairkan imej dengan warna pakaian yang kaya - seluar jeans biru terang, seluar ketat berwarna dan bingkap, atau baju sejuk dan baju cerah.

Jika parka anda mempunyai bulu berwarna terang, maka anda boleh membenarkan warna kasut yang terang dipadankan dengan warna trim.

Pilih kasut untuk model taman. Jika ini adalah klasik - parka lurus, maka mana-mana pilihan kasut adalah sempurna, jika taman itu mempunyai jalur, logo sukan, maka lebih baik dilakukan dengan kasut, but gaya tentera atau but ugg. Apabila parka anda mempunyai aksen terang - rhinestones, bulu, maka but di atas lutut dan but dengan tumit akan sesuai dengan syarikat.

Sekiranya parka itu panjang, maka anda tidak boleh memakai but tinggi di bawahnya. Harus ada jurang tekstil antara parka dan kasut, supaya imej itu tidak menjadi tidak masuk akal. Untuk parka panjang, but dan but buku lali adalah sempurna.

Untuk setiap musim, taman berbeza dalam ketebalan dan kelantangan. Jika anda tidak boleh meletakkan parka musim sejuk dengan kasut, maka dengan pilihan separuh musim yang ringan, kasut akan kelihatan hebat. Kasut besar dan but buku lali tidak dilarang. Panjang parka dengan cara ini tidak boleh lebih rendah daripada pertengahan paha.

Apabila memilih kasut untuk taman, seseorang tidak sepatutnya melupakan perpaduan gaya dan keseimbangan imej.

Gaya

 • Tentera - parka digabungkan dengan motoboots, but.
 • Kasual - parka + but Cossack, but ugg, but buku lali baji.
 • Romantik - jaket parka dengan trim bulu dengan but, but atas lutut atau but kasar dengan tapak traktor, but buku lali dengan tumit.
 • Punk - but dengan paku, rivet dan tali, dengan parka tenang dalam gaya tentera atau klasik.
 • Negara - parka dengan but Cossack, but tinggi dalam gaya koboi, but suede.
 • Sukan - kasut, kasut, kasut dengan taman gaya sukan.
 • Animalism - parka yang tenang digabungkan dengan kasut cetakan harimau.

Pada pandangan pertama, parka adalah sebahagian daripada gaya uniseks. Tetapi keputusan reka bentuk menjadikannya pilihan yang bagus untuk sebarang gaya. Jaket parka telah membuktikan dirinya sebagai pilihan serba boleh kerana potongannya yang ringkas. Itulah sebabnya anda boleh memilih kasut untuknya untuk sebarang penyelesaian gaya.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah