Taman

Taman hijau

Taman hijau
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Warna, kombinasi warna
  3. Aksesori
  4. Gaya
  5. Petua Pemilihan

Parka ialah jaket hangat yang direka untuk melindungi daripada angin dan sejuk, dan telah dibangunkan pada tahun 50-an sebagai sebahagian daripada peluru tentera. Kini ia adalah sebahagian daripada almari pakaian hampir setiap orang, digunakan pada musim bunga, musim luruh, dan juga musim sejuk.

Keanehan

Parka hijau muncul dahulu, itulah sebabnya ia masih menjadi pilihan paling popular apabila memilih. Sukar untuk membayangkan orang moden tanpa perkara ini.

Ciri parka terletak pada kesederhanaan gaya: potongan lurus menjadikannya seselesa mungkin dan ia kelihatan sangat bergaya. Taman ini berzip sepanjang keseluruhan dan mempunyai tali serut yang terletak pada manset, pinggang dan garis bawah jaket. Tali serut membantu mengawal pinggang, jika dikehendaki, dalam cuaca buruk, anda boleh mengetatkan lengan.

Untuk taman jaket, warna gaya tentera yang diredamkan kekal relevan, warna yang lebih cerah akan melangkaui gaya. Kain yang agak kasar digunakan sebagai bahan, kerana itu kepraktisan produk dipastikan. Tudung yang dipangkas bulu menyediakan perlindungan angin yang boleh dipercayai.

Warna, kombinasi warna

Spektrum warna taman termasuk warna zaitun, khaki, berlumut, hijau tua, mustard dan paya. Parka hijau gelap akan kelihatan harmoni dengan kedua-dua ton terang dan disenyapkan. Ia dibenarkan untuk menambah perkara hijau lain pada imej, kecuali parka, tetapi penting untuk tidak keterlaluan dengan ini.

Jaket warna yang lebih lembut sesuai dengan warna kuning, tembaga, merah tua, merah tua, burgundy. Kontras yang bagus dicipta: warna berair dengan latar belakang berlumut yang diredam atau rupa hijau zaitun yang memukau seperti laut yang tenang dan matahari terbenam yang berapi-api. Anda boleh menggabungkan perkara dalam warna coklat, kuning air, hitam dan putih dengan warna paya.

Aksesori

Adalah lebih baik untuk tidak membebankan busur dengan parka dengan banyak aksesori terang, ia harus kelihatan ringan dan kasual. Atribut utama akan menjadi beg besar atau beg galas, seorang posmen. Daripada topi, topi rajutan dan rajutan, beret anggun adalah relevan. Imej itu boleh ditambah dengan selendang rajutan tebal, snood juga sesuai. Aksesori ini boleh disemak atau berjalur. Anda boleh memilih pelbagai jenis kasut, semuanya bergantung pada idea dan gaya umum anda.

Gaya

Parka hijau dicirikan oleh fleksibiliti dalam mendekati gaya yang berbeza. Penggunaannya yang paling popular ialah gaya kasual. Dalam kes ini, seluar jeans kurus atau bingkap, kasut yang selesa, seperti kasut, but ugg sesuai untuk jaket parka.

Parka musim bunga dalam gaya bebas akan membantu anda berasa selesa, tetapi pada masa yang sama cantik dan bergaya dalam apa jua keadaan. Pakaian dan skirt sukar untuk digabungkan dengan parka, tetapi masih mungkin dengan model pendek.

Untuk gaya sporty, model sesuai, tanpa unsur terang yang tidak perlu. Pakai parka dengan legging, jurulatih dan kasut. Topi besbol dan beg galas sesuai sebagai aksesori.

Tidak mustahil untuk tidak memperhatikan gaya tentera, yang akan sesuai dengan parka khaki. Seluar penyamaran hijau gelap akan sesuai di sini. Dari kasut but yang sesuai, but, but bertali tinggi, but buku lali, martin, timberlakes. Anda boleh memberi perhatian kepada taman hijau dengan penyamaran, yang kelihatan sangat asli dan terang. Dalam warna ini, mungkin terdapat pilihan dengan tambahan coklat dan putih.

Petua Pemilihan

Ia tidak akan berlebihan untuk memberi perhatian kepada panjang, kerana semakin tinggi pertumbuhan, semakin lama model akan sesuai dengan anda; bagi orang yang bertubuh pendek, masing-masing, model biasa atau pendek adalah sesuai.

Jaket parka wanita mesti mempunyai kelengkapan yang boleh dipercayai, jadi semua zip, tali serut, butang dan tali mesti diperiksa. Potongan bulu harus boleh ditanggalkan dari hud, ini akan memudahkan penjagaan produk. Adalah penting bahawa model itu mempunyai poket, terutamanya jika jaket parka dipilih untuk musim sejuk.

Pastikan untuk memeriksa kualiti penebat - ia boleh turun, winterizer sintetik, bulu. Ia juga sangat penting untuk mengetahui bahawa pada dasarnya mungkin tidak ada penebat yang baik: kebanyakan taman tidak direka untuk sejuk Rusia yang keras. Untuk parka musim sejuk sebenar, penebat mesti mengandungi bulu. Jaket mesti mempunyai dua lapisan - satu untuk twist musim bunga, dan pemanasan kedua untuk musim sejuk. Fabrik mestilah sesuai untuk cuaca buruk, iaitu, ia mesti terdiri daripada kapas, poliester dan impregnasi.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah