Jenama

Rangkaian bantal urut Casada

Rangkaian bantal urut Casada
Kandungan
  1. Kelebihan dan kekurangan
  2. Penerangan Model
  3. Gambaran keseluruhan ulasan

Bantal urut membolehkan seseorang menerima urutan berkualiti hampir di mana-mana dan pada bila-bila masa. Peranti sedemikian, sebagai peraturan, padat dan mudah dibawa bersama anda. Hari ini kita akan menganalisis ciri utama produk sedemikian yang dihasilkan oleh jenama Casada.

Kelebihan dan kekurangan

Sebagai permulaan, kita akan mengetahui apakah kelebihan penting bantal urut daripada jenama dari Jerman.

  • Kefungsian. Produk ini membolehkan anda melakukan pelbagai jenis urutan, dan penggunaannya membantu melegakan sistem otot, melegakan keletihan.
  • Ketahanan. Pengurut sedemikian boleh bertahan selama bertahun-tahun.
  • kemudahan. Produk jenama ini ringan, jadi anda boleh membawanya dengan mudah.
  • Kekompakan. Bantal sedemikian, jika perlu, boleh diangkut dalam beg, mereka tidak akan mengambil banyak ruang kerana saiznya yang kecil.

Pengurut sedemikian hampir tidak mempunyai kelemahan. Perlu diingat bahawa beberapa jenis dari pelbagai mempunyai kos yang agak tinggi.

Penerangan Model

Antara model bantal urut yang paling popular, perkara berikut patut ditonjolkan.

Twist2GO

Bantal urut ini dilengkapi dengan bateri boleh dicas semula terbina dalam, jadi anda boleh menggunakannya pada bila-bila masa, di mana sahaja. Model ini boleh dicas sepenuhnya dalam masa 3 jam. Ini cukup untuk kira-kira 8-10 prosedur, 15 minit setiap satu. Sampel dibezakan oleh kawalan yang paling mudah, yang dijalankan hanya menggunakan dua butang, yang terletak di sisi peranti.

Peranti ini mempunyai fungsi pemanasan tambahan, yang membolehkan anda meningkatkan keberkesanan urut. Salinan sesuai untuk pinggang dan leher, pinggul.Bantal diperbuat daripada kulit tiruan, kain khas "bernafas" yang terdiri daripada beberapa lapisan. Unit ini termasuk mekanisme 4 penggelek alih, pemasa. Ia juga mempunyai pilihan penutupan automatik, sistem pelarasan arah roller. Jumlah berat produk hampir 2 kilogram.

Pusing

Sampel ini diperbuat daripada bahan tahan lama dan tahan haus yang menyenangkan untuk disentuh. Mereka tidak akan menyebabkan reaksi alahan pada pengguna. Model ini dilengkapi dengan sistem dengan penggelek berbentuk khas. Ia juga mempunyai lampiran yang selesa yang memberikan kesesuaian yang selamat pada orang itu. Alat jenis ini juga termasuk 4 elemen penggelek, ia hanya boleh berfungsi dalam satu program standard.

Varieti ini mempunyai pilihan pemanasan tambahan, pemasa, dan pelarasan arah putaran penggelek. Produk ini juga boleh digunakan di dalam kereta, jika perlu. Bantal urut sedemikian boleh menahan beban berat sehingga 120 kilogram. Jumlah beratnya mencecah 2 kilogram.

Penyesuai khas juga disertakan dengan unit, yang membolehkan ia berfungsi dari pemetik api rokok di dalam kereta.

Tali Twist2GO

Bantal urut ini boleh dikendalikan dengan atau tanpa bekalan utama. Bateri boleh bertahan selama kira-kira 2 jam operasi berterusan. Sampel mempunyai bentuk melengkung khas yang mudah mengikuti semua lengkung tubuh manusia. Peranti ini membolehkan anda mengurut hampir mana-mana bahagian badan. Ia juga menyediakan pemanasan, seperti dua pilihan sebelumnya, ia dihidupkan dengan butang berasingan.

Pelbagai ini juga mempunyai pemasa, alat kawalan jauh, pelarasan kekuatan urut, arah pergerakan penggelek. Ia juga boleh digunakan di dalam kereta. Berat produk ialah 2 kilogram.

Pengurut Leher 2

Pengurut ini direka untuk tulang belakang serviks. Ia ditawarkan dengan panel kawalan mudah yang sesuai pada salah satu tali penetapan. Model ini mempunyai mekanisme penggelek standard, fungsi pemanasan, pemasa. Kuasa unit ialah 24 W. Jumlah berat produk ialah 1.5 kg. Jika perlu, arah pergerakan penggelek boleh diubah dengan mudah hanya dengan satu sentuhan.

Pusing tali

Model ini direka untuk urutan leher dan kolar. Ia dilengkapi dengan tali khas yang selesa yang dipasang pada gesper sisi. Kusyen urut ini membolehkan pengguna menentukan secara bebas keamatan kerja. Peranti ini mempunyai bentuk melengkung khas yang mudah menyesuaikan diri dengan semua lekuk tubuh manusia. Kepelbagaian akan menjadi pilihan terbaik untuk mereka yang menjalani gaya hidup yang tidak aktif.

Model ini dilengkapi dengan sistem penggelek klasik, yang terdiri daripada empat bahagian bergerak. Pengurut berfungsi dalam satu program. Ia mempunyai pilihan untuk memanaskan badan, melaraskan kekuatan urut, putaran penggelek. Selalunya produk itu digunakan di dalam kereta. Berat peranti adalah kira-kira 2 kilogram. Ia direka untuk beban maksimum 120 kilogram.

Gambaran keseluruhan ulasan

Kebanyakan pembeli bercakap secara positif tentang produk jenama Casada. Oleh itu, diperhatikan bahawa semua bantal akan membolehkan prosedur urut berkualiti tinggi. Di samping itu, mereka dibezakan oleh kebolehpercayaan dan ketahanan mereka. Menurut pengguna, alat urut ini agak mudah digunakan. Mereka mempunyai jisim yang agak rendah, yang juga memudahkan penggunaannya.

Tetapi anda juga boleh mendapatkan ulasan negatif tentang peranti sedemikian. Jadi, pengguna menyedari bahawa apabila mencipta beberapa model, bahan dengan tahap kualiti yang rendah digunakan. Di samping itu, dalam banyak model, selepas masa operasi yang singkat, mod getaran berhenti berfungsi.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah