Jenama

Penerangan tentang bantal urut Gess

Penerangan tentang bantal urut Gess
Kandungan
 1. Kelebihan dan kekurangan
 2. Barisan pemain
 3. Gambaran keseluruhan ulasan

Semasa perjalanan jauh di dalam kereta atau bas, otot-otot di leher dan punggung bawah sering menjadi kebas. Pada saat-saat seperti itu, anda ingin pergi ke sesi urut. Hari ini, terima kasih kepada inovasi dan teknologi, prosedur yang berguna boleh dilakukan di mana-mana pada masa yang sesuai. Bantal urut unik Gess akan menggantikan urutan penuh zon individu, yang akan memulihkan kekuatan dengan cepat, membantu melegakan keletihan dan ketegangan di kawasan otot.

Kelebihan dan kekurangan

Untuk memahami betapa berguna dan tidak boleh digantikan bantal urut Gess dalam situasi tertentu, sudah cukup untuk membiasakan diri dengan semua kelebihan produk mini.

 • Kualiti produk yang tinggi. Bantal diperbuat daripada bahan hypoallergenic dengan ketoksikan sifar, jadi ia boleh digunakan oleh orang dewasa, remaja dan wanita hamil. Pengisi dalaman digunakan sama seperti dalam bantal ortopedik - ia tidak berubah bentuk, tidak hilang, tidak mengumpul kelembapan dan bau asing.

 • Kekompakan. Saiz kecil dan ringan membolehkan anda mempunyai aksesori urut sentiasa di tangan, sama ada anda dalam perjalanan atau perjalanan kerja.

 • Kefungsian. Terima kasih kepada peralatan berteknologi tinggi (penggelek urut, pemanasan inframerah, banyak mod operasi), bantal melatih otot dalam arah yang berbeza dan memanaskan badan, jika perlu.

 • serba boleh. Bantal urut berkesan untuk mengurut kawasan leher, belakang, punggung bawah, kaki, perut. Pengurut ajaib melegakan, memulihkan peredaran darah dan kekuatan, melegakan kesakitan dan ketegangan, memanaskan, dan juga menenangkan.

 • Set lengkap lanjutan. Aksesori urut dilengkapi dengan pengecas dan penyesuai untuk menyambung ke pemetik api kereta, yang memudahkan pemandu.

 • Penutup boleh tanggal. Jika perlu, penutup boleh ditanggalkan dan dibasuh.Ia diperbuat daripada bahan tahan haus, bernafas, menyenangkan untuk disentuh, yang tidak berubah bentuk, tidak membentuk pil di atasnya.

 • Mudah disambungkan dan diurus. Aksesori urut dihidupkan dengan satu butang dan dimatikan secara automatik selepas 15-20 minit, bergantung pada jenis reka bentuk. Peranti mempunyai penunjuk pengecasan.

 • Operasi senyap. Semua model, tanpa mengira fungsi dan bentuk, berfungsi secara senyap.

Untuk membetulkan aksesori, tali elastik disediakan yang tidak meregang dari semasa ke semasa.

Barisan pemain

Pelbagai jenis kilang Eropah Gess, yang menghasilkan banyak aksesori berguna yang melakukan urutan berkualiti tinggi, diwakili oleh banyak model yang berbeza dalam bentuk, peralatan dan fungsi. Beberapa reka bentuk keajaiban dianggap paling popular dan dalam permintaan.

 • uShiatsu Plus. Pengurut wayarles universal, yang dilengkapi dengan sistem penggelek dan urutan 3D, pemanasan inframerah yang dimatikan apabila perlu, dan operasi intuitif, dicirikan oleh bentuk ergonomik dan berat yang rendah. Panel menyediakan penunjuk pengecasan, butang kuasa dan penyambung untuk mengecas semula. Terdapat tali elastik untuk penetapan mudah.

 • uTravel Kelabu. Ia adalah aksesori leher berbentuk ladam kuda yang berguna dengan pelbagai mod urutan roller. Bantal ladam mempunyai pilihan memanaskan badan, penutupan automatik selepas 15 minit, pengecasan USB yang mudah, pengikat pengikat dan kawalan butang yang mudah.

Bersama dengan aksesori yang disebutkan di atas, model uTenon patut diberi perhatian. Ini adalah bantal pengubah dengan jubah akupunktur, yang sesuai untuk mengurut bahagian badan yang berlainan. Binaan diperbuat daripada kulit perubatan, yang bernafas dan tidak mengumpul habuk dan kuman. Model ini dicirikan oleh beberapa jenis pilihan urutan, memanaskan badan dan menutup diri, serta kawalan yang boleh diakses.

Di samping itu, pelbagai pengeluar termasuk struktur urut uNeck Pro, uMini, uTravel, uShiatsu.

Gambaran keseluruhan ulasan

Menganalisis banyak ulasan pelanggan, kebanyakannya positif, beberapa kesimpulan boleh dibuat. Produk urut dijahit dengan baik, selamat sepenuhnya, mudah dibersihkan, kerana penutup model boleh ditanggalkan dan juga berpatutan.

Sesetengah pengguna mencatatkan hayat bateri yang diisytiharkan oleh pengilang (bantal berfungsi selama 2 jam tanpa mengecas semula), dan kesunyian, yang membolehkan ia digunakan dalam pengangkutan awam, di pejabat. Pemandu perhatikan keupayaan untuk menyambung ke pemetik api apabila anda perlu mengecas semula, serta kehadiran tali penahan khas.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah