Jenama

Bantal urut Xiaomi

Bantal urut Xiaomi
Kandungan
  1. Kelebihan dan kekurangan
  2. Penerangan Model
  3. Gambaran keseluruhan ulasan

Produk Xiaomi bertujuan untuk memberikan keselesaan dalam kehidupan seharian pemiliknya. Pelbagai jenama menawarkan pelbagai peranti untuk rumah, kecantikan dan kesihatan. Salah satu alat baharu dalam barisan jenama itu ialah bantal urut. Dalam artikel ini, kami akan mempertimbangkan ciri produk dan membuat gambaran keseluruhan produk popular.

Kelebihan dan kekurangan

Pertama sekali, perlu diingatkan bahawa kusyen urut Xiaomi telah dibangunkan oleh LERAVAN, yang menerima pembiayaan daripada gergasi teknologi itu. Peranti melakukan tugas yang sangat baik dalam fungsi utamanya, menyediakan urutan terapeutik dan santai untuk otot leher dan kepala. Dalam barisan anda boleh mencari produk untuk memanaskan otot. Kelebihan penting unit jenama Cina ialah kekompakan mereka, yang mana ia sesuai dengan sempurna ke dalam mana-mana beg pakaian. Ini adalah unit yang sangat diperlukan bagi mereka yang sering melakukan perjalanan atau duduk di belakang roda.

Bantal urut Xiaomi ialah hadiah hebat untuk pekerja pejabat yang menghabiskan sebahagian besar masa mereka dalam posisi duduk. Produk melilit di leher dan sesuai dengan kulit. Dengan penggunaan biasa, otot menjadi lebih santai dan aliran darah bertambah baik, yang mempunyai kesan yang baik terhadap fungsi badan secara keseluruhan. Terima kasih kepada ini, seseorang tertidur dengan lebih baik dan lebih cepat, dan tidur itu sendiri menjadi lebih kuat.

Permukaan vinil menyenangkan untuk disentuh, bahannya berasaskan gentian getah asli. Di dalam bantal urut Xiaomi terdapat motor getaran dengan pengawal, kedua-dua komponen ini bertanggungjawab untuk urutan. Di bahagian luar peranti terdapat butang untuk menghidupkan dan melaraskan mod. Di dalam unit terdapat petak bateri yang dibuat dalam bentuk kapsul. Untuk menukar bateri, anda perlu membuka zip dan mengeluarkan kapsul.

Semua produk mempunyai saiz sejagat dan boleh dilaraskan agar sesuai dengan leher, jadi satu peranti boleh digunakan oleh semua ahli keluarga sekaligus. Asas model mempunyai tali serut, tali atau selak magnet. Pengikat dipasang dengan ketat dan tidak akan dapat membuka sendiri. Bantal boleh digulung dengan mudah dan diletakkan di dalam sarung khas yang disertakan dalam kit. Selain itu, set itu mengandungi dua bateri AA dan manual dalam bahasa Cina. By the way, ia tidak begitu perlu, kerana kanak-kanak pun boleh memahami operasi peranti itu.

Sudah tentu, unit jenama Cina tidak boleh menggantikan urutan penuh yang dilakukan oleh seorang profesional. Walau bagaimanapun, ia akan membantu anda berehat selepas seharian bekerja dan mengurangkan tekanan pada tulang belakang serviks.

Penerangan Model

Xiaomi menawarkan beberapa model pengurut leher. Mari kita pertimbangkan yang paling popular.

Bantal Urut Uli LeFan Jenis-C

Peranti padat mempunyai bentuk bantal kecil yang boleh digunakan untuk mengurut leher, serta kepala, bahagian bawah belakang dan bahagian badan yang lain mengikut kehendak. Di dalam alat terdapat kepala berputar yang memberikan kesan urut yang mendalam, yang membolehkan anda membuat tiruan urutan manual. Kepala boleh mengubah kelajuan putaran dan daya tekanan, jadi anda boleh mendapatkan kesan santai sebelum tidur atau toning pada waktu pagi sebelum bekerja.

Dengan kusyen urut ini, anda juga boleh melegakan sakit otot akibat kesan pemanasan dan juga aliran darah. Peranti ini akan membantu mencegah penyakit vaskular dan osteochondrosis. Bateri terbina dalam membolehkan peranti berfungsi secara autonomi untuk 4 sesi urutan, 15 minit setiap satu. Produk dicas menggunakan port USB-C. Kos bantal urut ialah 5800 rubel.

Bantal Leher Tidur Urut Xiaomi LeFan

Pengurut leher kolar akan menjadi teman yang sangat diperlukan semasa penerbangan dan perjalanan jauh. Bingkai peranti yang padat membolehkan anda menyokong leher untuk kesan otot yang lebih baik. Produk diikat dengan tali dan mempunyai tali pengikat. Apabila dimatikan, alat urut boleh digunakan sebagai bantal yang selesa untuk keselesaan semasa dalam perjalanan.

Peranti ini diperbuat daripada poliuretana yang lembut dan berdaya tahan dengan penutup kapas. Peranti ini mampu beroperasi dalam dua mod.

  • Bertenang. Urutan yang menenangkan sebelum tidur atau selepas seharian bekerja melegakan ketegangan otot dan membantu anda tidur dengan lebih cepat.
  • Toning. Urutan yang menyegarkan akan meningkatkan peredaran dan memberi tenaga sepanjang hari. Ia boleh dilakukan pada waktu pagi sejurus selepas bangun tidur.

Peranti ini dikuasakan oleh dua bateri AA. Sepasang cukup untuk 15 sesi urutan, 10 minit setiap satu. Kusyen urut disertakan dengan beg untuk menyimpan dan mengangkut unit dengan kunci magnet.

Gambaran keseluruhan ulasan

Ulasan tentang bantal urut Xiaomi adalah sangat positif. Produk menggembirakan pemiliknya dengan urutan berkualiti tinggi, yang membolehkan anda berehat dan berseronok, melupakan semua perniagaan. Kemudahan menggunakan peranti diperhatikan, terima kasih kepada orang tua yang boleh menggunakannya. Berat ringan dan padat membolehkan anda membawa peranti bersama anda dalam sebarang perjalanan.

Semua pengguna berpuas hati dengan pembelian, tetapi ada yang berpendapat bahawa, walaupun kesan yang baik, produk tidak akan menggantikan urutan penuh, tetapi produk jenama Cina tidak memohon untuk ini. Kusyen urut adalah untuk kawasan serviks sahaja.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah