Kusyen

Ulasan bantal urut Bradex

Ulasan bantal urut Bradex
Kandungan
  1. Kelebihan dan kekurangan
  2. Barisan pemain
  3. Gambaran keseluruhan ulasan

Bantal urut Bradex untuk kawasan leher dan kolar adalah pilihan terbaik untuk mereka yang menghabiskan banyak masa di depan komputer, melakukan kerja sedentari yang lain. Semakan ulasan produk jelas menunjukkan betapa bergunanya aksesori sedemikian. Dengan meneliti cara pengurut yang dipanaskan, leher, bahu, belakang dan model lain berfungsi, anda boleh mencari penyelesaian yang sesuai untuk perjalanan atau rehat dan relaksasi harian dengan mudah.

Kelebihan dan kekurangan

Kusyen urut Bradex dibuat di China, jenama terkenal yang khusus dalam produk kesihatan dan kecergasan. Kumpulan produk syarikat ini mempunyai beberapa kelebihan yang jelas.

Antara kelebihan bantal urut adalah faktor berikut.

  1. Kesan santai yang berkesan. Mereka membantu melegakan ketegangan di leher dan belakang hanya dalam 10 minit.
  2. serba boleh. Bradex mempunyai alat urut yang sesuai untuk menghilangkan keletihan dari kaki, belakang, punggung bawah, sementara tujuan utamanya tetap tidak berubah.
  3. mobiliti. Peranti sedemikian boleh dibawa bersama anda dalam perjalanan, digunakan di dalam kereta atau di dalam negara. Anda boleh mencari model yang berfungsi di luar talian.
  4. Fungsi pemanasan. Ia membolehkan anda mencapai kelonggaran dengan lebih cepat. Kehangatan lembut membantu melegakan rasa sesak, sakit dan kekejangan dengan lebih cepat.

Terdapat juga keburukan. Tidak semua bantal urut dilengkapi dengan sistem kuasa serba lengkap; ia memerlukan sambungan sesalur kuasa. Ini nyata mengehadkan kemungkinan penggunaannya. Di samping itu, model pelbagai fungsi sukar disesuaikan untuk digunakan di kawasan lain, kesannya jauh lebih lemah.

Barisan pemain

Syarikat Bradex berjaya mencipta dan menjual alat urut untuk zon leher dan kolar dengan set fungsi, reka bentuk dan persembahan yang berbeza. Antara model yang paling popular adalah seperti berikut.

  • Bantal bergetar. Ia adalah model klasik, berbentuk segi empat sama, dikendalikan bateri. Ia sesuai untuk kawasan yang berbeza - dari leher ke punggung bawah. Urutan getaran yang menenangkan membantu melegakan ketegangan otot, melegakan kesakitan dan keletihan.
  • Model leher, bahu, belakang. Pengurut moden untuk zon kolar leher boleh didapati dalam beberapa variasi warna, mempunyai pelekap untuk belakang kerusi kereta atau kerusi biasa. Peranti padat juga boleh digunakan dalam kedudukan terlentang, merasakan kesan hebat 4 penggelek urut sekaligus. Fungsi pemanasan pilihan akan membantu melegakan sakit otot.
  • Pad urut pad pemanas untuk kaki 2 dalam 1. Modelnya universal, ia mempunyai poket yang menyerupai selipar lembut untuk urutan shiatsu. Jika anda membukanya, anda akan mendapat bantal urut yang dipanaskan klasik dengan keupayaan untuk menukar mod putaran 4 pasang penggelek. Model ini dilengkapi dengan penutup boleh tanggal dengan zip, pemegang pengangkutan.

Bantal Urut Bradex adalah alternatif yang hebat kepada ubat rumah yang lain untuk menghilangkan keletihan. Saiznya yang padat memudahkan anda membawanya bersama anda dalam kapal terbang atau dalam perjalanan dengan kereta, dan menggunakannya semasa rehat kerja.

Gambaran keseluruhan ulasan

Menurut pembeli, bantal urut Bradex patut diberi perhatian khusus kerana kemudahan penggunaannya. Ulasan yang sangat bersemangat diberikan kepada model untuk zon kolar leher, yang secara luaran menyerupai sandaran kepala kereta. Adalah diperhatikan bahawa pengilang mengambil berat menyediakan pelanggan dengan beberapa bekalan kuasa yang berbeza untuk menyambung ke pemetik api kereta dan rangkaian rumah.

Kemudahan operasi juga membangkitkan emosi positif - dengan hanya satu butang anda boleh memilih mod putaran penggelek yang diingini.

Terdapat juga keburukan menggunakan bantal urut Bradex. Salah satu masalah utama ialah kuasa rendah motor, di mana penggelek sukar mengurut leher. Pembeli juga mengaitkan kekurangan kotak penyimpanan dengan kelemahan yang jelas. Kapasiti pemanasan peranti juga kecil, dan pastinya tidak mungkin untuk menggantikan fisioterapi dengannya.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah