baju raya

baju Inggeris

baju Inggeris
Kandungan
  1. Ciri-ciri baju klasik dalam gaya Inggeris
  2. Jenama
  3. pakai apa?

Orang Inggeris sentiasa lebih suka gaya pakaian yang ketat. Untuk kelihatan mewah dan elegan, adalah berbaloi untuk mengisi semula almari pakaian anda dengan barangan keperluan gaya Inggeris klasik. Wanita perniagaan lebih suka baju yang canggih dan formal yang datang dari syarikat British terbaik.

Ciri-ciri baju klasik dalam gaya Inggeris

Semua baju, dibuat dalam gaya Inggeris klasik, diperbuat daripada fabrik berkualiti tinggi, yang mudah, kerana ia tidak mengandungi lurex atau lycra. Baju ni tahan lasak. Penampilan cantik model terjamin walaupun selepas banyak cucian.

Kemeja gaya Inggeris dipersembahkan dalam warna yang mulia. Model kelabu, putih dan hitam mendominasi, walaupun terdapat juga pilihan yang dibuat dalam warna pastel.

Ciri tersendiri gaya Inggeris ialah gaya ringkas. Pereka bentuk memberi perhatian kepada setiap butiran, yang selesai dengan jahitan khas. Mereka menawarkan potongan lurus dan separuh dipasang. Semua model dicirikan oleh kehadiran deretan butang yang pergi ke kolar dan lengan panjang.

Apabila menjahit baju Inggeris, kapas asli atau kain rajutan digunakan. Model dalam tona halus sesuai dengan sut kotak-kotak dan pakaian kasual. Baju seperti itu tidak dihiasi dengan unsur hiasan. Hanya sekali-sekala boleh menampal poket atau butang yang canggih dan luar biasa digunakan.

Jenama

Hawes dan curtis

Baju British sebenar berkualiti tinggi ditawarkan oleh syarikat terkenal Hawes dan Curtis, yang telah wujud selama lebih 100 tahun.Golongan atasan masyarakat Inggeris lebih suka produk jenama ini sahaja, kerana bajunya adalah penjelmaan rasa dan gaya.

Hawes dan Curtis menawarkan pelbagai jenis baju wanita bergaya dalam pelbagai potongan dan gaya.

Model dalam sangkar, jalur, dan juga dihiasi dengan bentuk geometri atau corak asli dengan timun Turki sangat popular.

Jenama ini adalah perintis dalam penciptaan model untuk baju wanita Inggeris. Sebagai contoh, ramai gadis menyukai baju dengan kolar yang diikat dengan simpul Windsor.

Lewin

Jenama Lewin telah membuat baju premium, aksesori bergaya dan pakaian perniagaan selama lebih satu abad. Hari ini dia adalah pemimpin tanpa syarat dalam pengeluaran pakaian perniagaan, menentukan trend moden dan merupakan simbol kualiti tinggi.

Pada mulanya, Lewin menghasilkan baju secara eksklusif, dengan tumpuan pada setiap perincian, tetapi secara beransur-ansur mengembangkan rangkaian produknya. Hari ini, di bawah jenama ini, anda boleh membeli baju tradisional dalam gaya klasik, model potongan yang dipasang. Baju wanita yang dibuat menggunakan teknologi Bukan Besi sangat popular. Mereka mengekalkan rupa asalnya dan tidak memerlukan penyeterikaan.

Semua baju diperbuat daripada kain kapas terbaik, yang dibezakan oleh dua tenunan. Bahan ini kelihatan lebih baik daripada kapas biasa. Kain lebih ekspresif dan sutera. Keanggunan dan ketahanan baju yang tinggi menjadikan jenama itu sangat terkenal.

Keistimewaan baju wanita Lewin ialah kolar berganda. Terima kasih kepada sisipan khas, ia mempunyai bentuk yang sekata dan sesuai dengan produk.

Charles tyrwhitt

Charles Tyrwhitt menawarkan pakaian perniagaan untuk wanita dalam gaya pejabat London klasik. Walaupun jenama itu muncul hanya pada tahun 1986, ia telah memenangi hati seks yang adil di seluruh dunia. Label adalah lambang kualiti yang sangat baik dan gaya British.

Baju wanita Charles Tyrwhitt adalah yang terbaik di dunia. Ia diperbuat daripada bahan yang mahal dan berkualiti tinggi.

Syarikat itu menawarkan blaus wanita gaya klasik, yang dibezakan oleh potongan yang ideal, keterukan dan tidak dibebani dengan pelbagai elemen hiasan.

Kemeja bergaya dari Charles Tyrwhitt sesuai untuk penjelmaan rupa perniagaan atau jalanan. Semua model dibentangkan dalam warna yang halus dan romantis. Pelbagai model wanita membolehkan anda memilih blaus dalam reka bentuk konservatif atau moden.

Baju dari Charles Tyrwhitt adalah simbol keanggunan yang berterusan dan rasa yang sangat baik, tanpa mengira perubahan fesyen.

Harvie hudson

Jenama mewah British Harvie Hudson mencipta baju yang menakjubkan dan berkualiti tinggi dalam gaya klasik. Kanak-kanak perempuan boleh membeli model warna pepejal yang diperbuat daripada kapas berkualiti yang akan membantu mencipta rupa perniagaan yang elegan.

Setiap butiran penting, jadi semua komponen model diperiksa dengan teliti. Kain yang mahal menjamin kualiti yang sangat baik.

Pelbagai gaya dan warna membolehkan setiap fashionista memilih pilihan yang sempurna untuk menjelmakan rupa perniagaan, elegan dan tidak dapat dilupakan.

Burberry

Kemeja wanita dari jenama British Burberry terkenal di seluruh dunia kerana keanggunan unik, kekangan dan gaya yang sempurna. Syarikat itu diasaskan 150 tahun yang lalu, tetapi masih tidak kehilangan kredibilitinya.

Keanehan baju wanita ialah ia diperbuat daripada gabardine, kain padat yang dibuat berdasarkan linen. Bahan ini adalah penghalau angin dan air. Corak berkotak-kotak adalah kemuncak jenama. Kemeja kuning air dihiasi dengan dam merah, putih atau hitam. Warna ini juga digunakan dalam pengeluaran aksesori dan beg.

Setiap baju Burberry adalah lambang klasik abadi, berkualiti tinggi dan reputasi yang sempurna.Model ringkas sesuai untuk mencipta rupa unik dalam gaya perniagaan atau bandar.

pakai apa?

Pilihan klasik ialah baju Inggeris putih, yang sesuai untuk penjelmaan rupa perniagaan yang canggih. Setiap gadis harus mempunyai baju seperti itu, kerana ia boleh digabungkan dengan elemen almari pakaian yang berbeza.

Kemeja berpotongan klasik sangat sesuai untuk semua jantina yang adil. Model putih boleh digunakan bukan sahaja untuk penjelmaan busur pejabat, tetapi juga untuk pakaian sehari-hari.

Satu ensembel yang hebat ialah baju putih berpotongan klasik dengan seluar jeans. Pencinta klasik akan menemui blaus yang dipasang dengan kolar berdiri, tetapi wanita cantik yang berani harus memberi perhatian kepada baju dalam gaya maskulin.

Model percuma potongan bukan standard berada di puncak populariti hari ini.

Untuk penampilan perniagaan, baju Inggeris boleh dipakai dengan skirt pensel atau seluar. Dalam kehidupan seharian, mereka boleh digabungkan dengan seluar jeans, skirt, seluar pendek atau barangan almari pakaian lain.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah