Gaya dan model pakaian

Apa yang boleh saya pakai dengan gaun pendek?

Apa yang boleh saya pakai dengan gaun pendek?
Kandungan
  1. perniagaan
  2. Setiap hari
  3. Koktel
  4. Dengan skirt kembang
  5. Pakaian tunik
  6. Musim panas
  7. Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk
  8. Kasut apa yang hendak dipakai
  9. Pakaian luar

Membeli gaun pendek tidak menjadi masalah. Perkara utama ialah memilih item almari pakaian tambahan yang sesuai untuknya.

Aksesori kelabu untuk pakaian pendek

perniagaan

Bagi pekerja pejabat, pilihan pakaian dihadkan oleh kod pakaian, yang tidak membenarkan memakai pakaian yang terlalu pendek. Tetapi sedikit di atas lutut - panjang yang dibenarkan untuk pakaian. Model ringkas boleh dilengkapkan dengan beg tangan ekspresif, selendang dan pam yang kemas.

Anda sentiasa boleh memilih jaket atau kardigan bijak untuk dipadankan dengan pakaian anda.

Aksesori biru untuk pakaian perniagaan pendek

Setiap hari

Medan untuk percubaan terbuka apabila membentuk imej untuk berjalan-jalan santai atau bertemu dengan rakan-rakan. Cuba pakai gaun pendek dengan baju. Anda akan mendapat imej yang tidak dijangka menarik, percuma dan sedikit remeh.

Baju ke baju pendek

Koktel

Untuk pesta koktel, anda boleh memilih pelbagai penampilan berdasarkan pakaian pendek. Anda boleh pergi dengan cara yang mudah dan memilih pakaian Coco Chanel yang tidak memerlukan sebarang tambahan.

Garis leher yang sederhana dan kekurangan lengan sesuai dengan jaket pendek, yang boleh digabungkan dengan ensemble warna atau berfungsi sebagai elemen kontras.

Jaket untuk pakaian koktel pendek

Satu lagi penampilan yang berjaya terdiri daripada pakaian pendek klasik dan kardigan panjang yang menggariskan garis-garis badan secara halus dan menyembunyikan titik negatif dalam angka itu.

Ramai pereka mengesyorkan memakai tali pinggang atau tali pinggang dengan pakaian pendek. Tangan yang tidak sempurna boleh disembunyikan dengan blaus ringan yang dipakai di atas pakaian.

Dengan skirt kembang

Pakaian yang gebu memerlukan pemilihan kasut yang teliti. Tumit mesti ada, sama ada kasut atau sandal. Keanggunan - ini adalah keperluan tanpa syarat untuk kasut yang sepadan dengan gaun pendek dengan skirt gebu.

Perlu ada jumlah minimum barang kemas. Rantai dan anting-anting sudah memadai.

Hiasan untuk gaun bengkak pendek

Aksesori lain yang boleh melengkapkan imej dan merosakkannya ialah beg tangan.

Sesuai untuk gaun gebu - Ini adalah beg genggam dengan bentuk memanjang.

Pakaian luar harus menjadi kesinambungan garis dan gaya yang menentukan bahagian atas pakaian.

Pakaian tunik

Permintaan untuk pakaian tunik semakin meningkat, di mana anda mesti memakai seluar ketat, seluar jeans atau bingkap. But buku lali atau but sesuai untuk rupa ini.

Musim panas

Pakaian pendek musim panas - perkara yang agak universal, wataknya ditetapkan oleh unsur tambahan.

Aksesori untuk pakaian musim panas yang pendek

Turtleneck akan menukar pakaian pendek dan ringan menjadi pakaian perniagaan. Sweater guipure yang romantis akan membuat pakaian malam daripada pakaian ringkas. Ia dibenarkan memakai perhiasan ekspresif di bawah pakaian sedemikian.

Turtleneck untuk gaun pendek

Beg tekstil besar akan kelihatan hebat dengan pakaian ringan. Kasut hendaklah ringan dan ringkas seperti pakaian itu sendiri. Oleh itu, biarkan sandal dengan kelajuan rendah dan tumit baji, sandal Yunani menetap di dalam almari pakaian anda. Walaupun untuk bercuti di luar bandar, anda boleh memakai pakaian musim panas.

Apa yang perlu dipakai pada musim sejuk

Jangan lupa tentang pakaian paras lutut feminin pada musim sejuk. Pakaian sedemikian kelihatan baik dengan jaket pendek, kot dan kot kulit domba, dan sudah tentu produk bulu yang boleh memuliakan sebarang imej.

Apabila memilih produk bulu, jangan lupa tentang pinggang anda, yang perlu diserlahkan dengan tali pinggang. Pilihan but atau but adalah besar, dalam hal ini anda boleh bergantung pada rasa dan rasa keanggunan anda. Hanya but stok dilarang.

Kot bulu untuk pakaian musim sejuk

Tetapi seluar ketat harus dipilih dengan lebih sedar dan berhati-hati. Mereka tidak boleh dicerahkan, mereka tidak boleh terlalu ringan, tetapi mereka boleh menjadi ringan dan mempunyai gambar.

Kasut apa yang hendak dipakai

Kasut dan sandal yang mempunyai kasut tumit sederhana atau tinggi pastinya sesuai untuk gaun pendek. Warna kasut mesti sepadan dengan pakaian atau berada dalam skema warna yang sama.

Keupayaan untuk mencipta kontras dengan kasut ada, tetapi kombinasi warna mesti difikirkan dengan teliti (merah dengan hitam, biru dengan kuning, merah jambu dengan oren). Pilihan ini akan kelihatan baik pada acara gala atau bahkan di pejabat.

Dalam kehidupan seharian, ia bernilai memakai kasut yang mudah. Malah terdapat kasut dan kasut antara pilihan.

Pakaian luar

Sweatshirt, kardigan, jaket, kot bulu, jaket bawah - semua ini boleh dipakai dengan pakaian pendek. Pakaian luar panjang diperlukan untuk pakaian rajutan; pakaian pendek boleh dipilih untuk pakaian mini lurus.

Dengan petua mudah ini, setiap penampilan anda akan menjadi contoh gaya yang betul dan rasa laconic.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah