Gaya dan model pakaian

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian sarung?

Apa yang perlu dipakai dengan pakaian sarung?
Kandungan
 1. hitam
 2. merah
 3. kelabu
 4. Biru
 5. Beige
 6. putih
 7. Tanpa lengan
 8. Dengan lengan baju
 9. Aksesori

Salah satu gizmos utama yang terdapat dalam hampir setiap wanita dalam almari pakaian dipertimbangkan pakaian sarung warna hitam. Tetapi laconicism warna ini dan keterukan garis potong tidak sepatutnya menakutkan anda. Penyelesaian kreatif akan membantu mempersembahkan pakaian sarung dalam pelbagai pilihan yang menarik.

Aksesori pakaian sarung

hitam

Siapa sangka sekurang-kurangnya 7 penampilan cerah boleh dihasilkan daripada gaun hitam yang membosankan?

Sebagai contoh, dengan menggabungkan pakaian sarung dengan selendang cerah atau dengan selendang dengan cetakan luar biasa, pakaian pejabat yang membosankan akan berubah menjadi perniagaan yang mewah.

Aksesori untuk pakaian sarung hitam

Atau, sebagai contoh, letakkan jaket berwarna terang di atas. Semua ini bersama-sama akan menambah kecanggihan dan daya tarikan pada imej.

aksesori kuning air untuk pakaian sarung hitam

Pergi ke mesyuarat dengan rakan atau pada tarikh, aksen boleh ditetapkan menggunakan aksesori yang terang.

Hitam boleh digabungkan dengan semua warna, yang bermaksud bahawa ia sentiasa berbeza:

 • jika anda mahu bergaya - melengkapkan pakaian hitam dengan bulu;
 • suka sukan - memakai kasut putih;
 • anda perlu ingat - pakai seluar ketat berwarna.

merah

Apabila memilih aksesori dan perhiasan untuk pakaian sarung merah, berpegang pada minimalisme. Emas, perak, warna putih, hitam dan merah jambu digabungkan secara harmoni dengannya.

Anting-anting dan rantai dengan delima dan garnet kelihatan hebat dengan pakaian, tetapi mereka tidak sepatutnya besar.

Tudung, beg dan kasut boleh dipadankan dengan pakaian atau berbeza dengan beberapa warna.

But coklat dan tali pinggang adalah teman yang sempurna untuk pakaian lurus merah. Hiasan dengan jasper, ambar atau mata harimau akan melengkapkan ensembel.

Aksesori coklat untuk pakaian sarung merah

Beg dengan cetakan digabungkan dengan pakaian sarung merah. Dan pilihan kasut bergantung pada keadaan.

kelabu

Warna kelabu adalah selaras dengan aksesori, kardigan dan jaket dalam warna ungu, biru dan ungu. Warna ini akan mencipta rupa yang terkumpul dan ketat.

Gaun lurus kelabu akan berkilauan dengan cara yang berbeza jika anda melengkapkannya dengan aksesori dalam warna tepu gelombang laut, terakota, burgundy dan, sudah tentu, putih.

Biru

Gaun sarung biru sesuai dengan jaket kuning, putih atau hitam dan sebarang pakaian luar.

Kot untuk gaun sarung biru

Barang kemas boleh menjadi kelabu, mutiara atau emas. Selalunya, pakaian denim biru digabungkan dengan kasut coklat, tetapi warnanya bergantung pada beg tangan, selendang, sarung tangan atau aksesori lain yang dipilih.

Beige

Beige sesuai dengan pelbagai warna. Plum, ungu, emas, kelabu, oren, hitam, hijau, putih dan coklat akan sesuai dengan pakaian sarung kuning air.

Kasut merah adalah pelengkap sempurna untuk pakaian ini. Tetapi selendang dan beg tangan boleh dipadankan dengan cetakan haiwan. Kuning air muda adalah dalam harmoni yang sempurna dengan warna karamel, turquoise, merah jambu dan biru.

putih

Putih sangat serba boleh sehingga boleh digabungkan dengan semua warna dan warna. Tetapi yang paling popular adalah gabungan aksesori dengan pakaian sarung putih dalam warna kelabu, hitam, merah, biru dan coklat.

Jaket yang dipotong akan melengkapkan pakaian renda dengan sempurna.

Jaket untuk pakaian sarung putih

Anda boleh bereksperimen dengan pelbagai tudung dan sapu tangan. Untuk menambah penjimatan pada imej, lebih baik berhenti pada aksesori berwarna hitam.

Tanpa lengan

Aksesori untuk pakaian sarung tanpa lengan hendaklah tidak mencolok, tetapi mesti bergaya. Rentetan mutiara, beg tangan kecil atau klac, jam tangan, manik panjang atau gelang akan menjadi tambahan yang bagus untuk penampilan anda.

aksesori untuk pakaian sarung tanpa lengan

Dengan lengan baju

Gaun sarung paling sesuai dipakai dengan but buku lali, but atau kasut tumit tinggi. Gaya pakaian ini tidak akan bertolak ansur dengan kasut lain, jadi anda tidak boleh memilih kasut dengan tapak rata nipis untuk model ini. Juga, jangan gunakan tali pinggang. Tetapi seluar ketat atau stoking akan menjadi aksen yang diperlukan di sini.

Aksesori

Jangan takut untuk melengkapkan penampilan anda dengan aksesori yang menarik. Anting-anting, manik, kerongsang atau gelang lebar boleh menukar mana-mana pakaian klasik.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah