Gaya dan model pakaian

Apa yang perlu dipakai dengan baju kemeja?

Apa yang perlu dipakai dengan baju kemeja?
Kandungan
  1. Denim
  2. Ke dalam sangkar
  3. Panjang
  4. Pendek
  5. Gaya perniagaan
  6. Pada setiap hari
  7. Gaya petang
  8. Apa yang perlu dipakai pada musim bunga dan musim panas
  9. Pemandangan musim sejuk dan musim luruh
  10. Kasut apa yang hendak dipakai

Baju baju telah menjadi bergaya untuk masa yang lama dan teguh mengekalkan kedudukannya dalam koleksi dunia. Pakaian ini mesti dimiliki oleh setiap gadis yang bergaya. Tidak menghairankan, kerana ia sesuai untuk mana-mana angka dan mana-mana umur. Jika seseorang mendapati ia terlalu ringkas dan setiap hari, maka anda hanya perlu menambah aksesori yang betul dan anda akan mendapat rupa yang elegan dan elegan.

Denim

Pakaian denim sudah menjadi perkara yang bebas dan bergaya yang sesuai dengan aksesori gaya yang berbeza. Perkara utama bukanlah untuk menggabungkan pakaian baju denim dengan seluar jeans.

Hiasan untuk pakaian kemeja denim

Rakan utama pakaian baju adalah kasut kulit dalam warna coklat. Di samping itu, jangan lupa tentang aksesori kulit lain - tali pinggang, beg atau klac besar. But kasar atau flat balet adalah sempurna untuk set keseluruhan.

Apabila pergi bekerja, di atas pakaian kemeja denim, jangan ragu untuk memakai jaket gelap dalam gaya maskulin. Jika di luar cukup sejuk, pakai baju hujan klasik atau kot sederhana panjang di atas.

Kot untuk pakaian kemeja denim

Pakaian denim sesuai dengan kasut klasik dan sukan, tali pinggang berwarna, topi, tudung rajutan dan stola.

Ke dalam sangkar

Pakaian baju berkotak-kotak akan menjadi fesyen selama lebih daripada satu musim. Lagipun, sangkar adalah salah satu cetakan paling popular sejak beberapa tahun yang lalu.

Mereka memakai pakaian sedemikian dengan but tinggi atau but buku lali. Pada musim sejuk, beret bebas rajutan dan kardigan akan berguna.

Aksesori pakaian baju berkotak-kotak

Aksesori kulit sesuai untuk gaun kotak-kotak, seperti tali kulit nipis dan beg tangan gaya Chanel kulit kecil pada rantai.Ia boleh dipakai dengan selamat dengan seluar jeans kurus atau seluar kulit.

Pada musim sejuk, lebih baik memakai jaket biker atau jaket denim pendek di tingkat atas. Penampilan dalam pakaian kotak-kotak akan sesuai untuk pencinta gaya "jalanan" yang dipanggil.

Jaket untuk gaun baju berkotak-kotak

Panjang

Gaun baju separas lantai adalah pilihan tepat bagi mereka yang ingin kelihatan feminin dan lembut. Untuk wanita yang lebih berani, pakaian yang diperbuat daripada fabrik ringan akan menjadi pilihan yang baik. Anda boleh mengalahkannya dengan perhiasan bergaya dan beg tangan kecil.

Untuk penampilan kasual, gaun panjang paling sesuai dengan tali pinggang yang kontras dan beg besar. Perkara utama ialah tali pinggang tidak sepatutnya berbeza dengan kasut yang telah anda pilih.

Gaun denim panjang harus dipakai dengan jaket, sandal atau sandal, melengkapkan imej dengan rantai besar, gelang dan juga topi.

Hiasan untuk baju-baju denim ke lantai

Pendek

Pakaian baju paras lutut atau sangat pendek biasanya dipakai pada musim panas. Pakaian yang akan digabungkan bergantung pada model dan fabriknya. Ia boleh kelihatan bagus dengan kedua-dua flat balet ringkas dan kasut bertumit.

Gaun pendek boleh dipakai sebagai pakaian yang berdiri sendiri, atau sebagai tunik, dilengkapi dengan bingkap atau seluar jeans kurus. Ia adalah universal dan tidak memerlukan sebarang aksesori khas. Walau bagaimanapun, imej itu boleh dilengkapkan dengan tali dan gelang. Tali kulit nipis akan menyerlahkan pinggang anda dan menjadikan anda kelihatan lebih langsing.

Legging untuk pakaian kemeja pendek

Jika anda melengkapkan imej dengan klac dan tumit stiletto, anda akan mendapat pakaian malam, dan jika dengan kasut dan beg beg galas, anda akan mempunyai imej berjalan yang benar-benar kasual.

Pada musim bunga, anda boleh menggabungkan pakaian ini dengan sweater atau kardigan. Tudung sesuai dengan rupa ini, terutamanya jika ia dalam warna yang kontras, dan anda boleh memakai seluar ketat ketat legap pada kaki anda.

Untuk acara kerja atau perniagaan, pilih pakaian baju dalam warna yang disenyapkan. Setelah mengikat kolar pakaian dengan butang terakhir, melengkapkan rupa dengan anting-anting laconic pendek.

Bahan pakaian juga memainkan peranan yang besar. Pakaian yang diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti linen dan kapas akan kelihatan sangat lembut dan lembut. Adalah lebih baik untuk memilih beg dan aksesori berbentuk pepejal untuknya.

Dan untuk pakaian kemeja yang mengalir ringan, anda boleh memilih gelang sekeping dan topi.

Hiasan untuk pakaian baju musim panas yang pendek

Gaya perniagaan

Terima kasih kepada kolar, bahagian atas tertutup dan panjang sederhana, baju-baju itu sesuai dengan kod pakaian yang ketat.

Aksesori untuk pakaian baju perniagaan

Aksesori juga harus mempunyai warna yang agak terkawal. Kasut dan beg mestilah dalam bentuk klasik. Ini akan menjadikan imej lebih seperti perniagaan dan tegas. Pakai tali nipis di pinggang untuk pakaian itu, dan hiasi leher anda dengan manik nipis.

Pada musim sejuk, pakai kot sederhana atau kot parit di atas pakaian anda. Jaket dalam kes ini akan kelihatan tidak sesuai dan bodoh.

Pada setiap hari

Pakaian baju dalam gaya tentera coklat, kelabu-hijau dan coklat-hijau disokong dalam gaya yang sama dengan but berat kasar, tali pinggang kulit dan gelang. Adalah lebih baik untuk memilih jaket denim gelap atau jaket di atas pakaian.

Pakaian kemeja yang cerah akan mengubah kasut dan aksesori menjadi rupa kasual. Flat balet, sandal baji, batu tulis akan membantu dengan ini. Beg besar, cermin mata hitam dan gelang dan cincin besar akan menambah kecerahan.

Gaya petang

Hampir semua pakaian baju boleh dimainkan dalam gaya malam. Jika anda melengkapkan pakaian anda dengan tali pinggang lebar yang sepadan dengan warna dengan kasut, sebagai contoh, pam bertumit tinggi dan klac, anda akan kelihatan sempurna pada acara malam.

Aksesori untuk baju malam

Perhiasan rona emas, anting-anting dengan batu terang dan jaket denim juga akan datang untuk menyelamatkan. Perlu diingat bahawa aksesori yang membawa aksen kepada rupa petang.

Apa yang perlu dipakai pada musim bunga dan musim panas

Aksesori dan kasut hendaklah dipilih berdasarkan acara dan tempat yang anda akan pergi. Sebagai contoh, klac dan perhiasan perak sesuai untuk bekerja.Sekiranya anda pergi berjalan-jalan, maka perhiasan yang lebih besar, tali pinggang lebar dan beg besar akan sesuai.

Aksesori untuk pakaian baju musim panas

Sama ada anda memakai tumit atau memilih tapak yang rata - keputusan di tangan anda. Perkara utama ialah imej akhir adalah harmoni dan anda berasa selesa. Dalam cuaca yang lebih panas, anda boleh memakai kardigan atau kot parit ringan di atas pakaian.

Aksesori berjalin adalah sesuai, tetapi bahan kulit akan menjadi sama hebat. Balet flat, sandal tinggi dengan tumit atau wedges adalah sempurna. Beg itu mestilah besar; tali pinggang kulit lebar dipadankan dengannya.

Beg rotan untuk pakaian baju musim panas

Pemandangan musim sejuk dan musim luruh

Pilihan yang bagus untuk pakaian baju hangat ialah kot kasmir pendek. Penampilan ini boleh dilengkapkan dengan beg klasik.

Jika anda ingin memberikan penampilan anda sedikit kewanitaan, maka klac kulit yang besar, dipakai di atas bahu, akan melakukannya. Sebaliknya, untuk penampilan yang lebih tidak formal, ia patut menambah aksesori kulit.

Kot untuk pakaian baju musim sejuk

Pada musim sejuk, kot bulu akan menghangatkan anda, lebih baik jika ia panjang tepat di atas lutut. Anda boleh menggabungkan pakaian ini dengan klac kecil dan but suede sederhana panjang dengan tumit nipis.

Untuk penampilan yang lebih sukar, tukar kasut tumit stiletto dengan but koboi yang berat. Dan jika anda memutuskan untuk memakai pakaian denim pada musim sejuk, maka jaket bawah atau kot bulu arnab sesuai untuknya.

Kasut apa yang hendak dipakai

Gaya pakaian secara langsung mempengaruhi pilihan kasut. Sebagai contoh, pakaian kemeja denim kelihatan baik dengan but besar, tetapi pakaian kapas nipis paling sesuai dipakai dengan sandal dan sandal. Untuk pakaian pejabat, pam klasik, but buku lali hitam atau coklat dengan tumit akan berguna.

Tetapi untuk imej "jalan", anda boleh mencuba. Semuanya bergantung pada haluan akhir yang anda ingin dapatkan. Ia boleh menjadi but brutal dengan tali kasar, but Cossack dan but ringkas dengan tumit stabil atau pun jackboot.

Sepasang kasut putih, kasut olahraga dan moccasins akan menjadi teman yang ideal untuk ensemble sporty ini.

Sneakers untuk pakaian baju

Pada musim yang akan datang, pakaian baju telah menjadi popular dan sepatutnya begitu. Ia sangat serba boleh dan selesa. Oleh itu, semua gadis yang belum mempunyai masa untuk memperolehnya sangat disyorkan untuk memikirkannya.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah