Topi

Topi dengan jalur elastik Inggeris

Topi dengan jalur elastik Inggeris
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Model dan warna
  3. Hiasan
  4. pakai apa?

Keanehan

Tudung dengan jalur elastik bahasa Inggeris ialah salah satu pilihan yang paling kerap dibeli. Dia kelihatan ringkas dan berkesan. Nama kedua mengawan ini ialah memancing, kerana kesederhanaan pelaksanaannya.

Corak topi sedemikian membolehkan produk sesuai dengan kepala, yang merupakan penunjuk penjimatan haba yang baik.

Topi rajutan Inggeris mempunyai dua variasi - bentuk segi empat tepat dan rajutan dalam bulatan. Apabila mengait dilakukan dalam bulatan, topi itu ternyata tanpa jahitan, yang bermaksud ia subur dan besar.

Kelebihan topi sedemikian adalah ia sesuai untuk semua jenis muka dan tidak mempunyai pemisahan jantina, iaitu, untuk wajah wanita dan lelaki.

Model dan warna

Model topi tidak terhad hari ini:

  • Topi dengan jalur elastik Inggeris boleh sama ada bentuk tradisional dalam saiz kepala atau yang memanjang. Topi memanjang boleh dipakai sama ada dengan menurunkan topi ke bawah atau menyelitkannya di bawah jalur anjal, atau membengkokkannya untuk membentuk jalur anjal yang besar.
  • Beret juga boleh disertakan di sini; kesederhanaan corak tidak menjadikannya kurang menarik.
  • Topi itu mungkin mempunyai jalur elastik yang luas, atau mungkin tidak ada sama sekali. Jalur anjal lebar menjadikan muka bulat, jadi anda perlu berhati-hati di sini dengan muka tembam.

Skema warna topi hanya bergantung pada keinginan anda. Ia boleh dalam warna universal neutral, atau cerah dalam warna jaket atau jaket bawah.

Bagi orang muda, topi boleh dibuat dengan mengait dua warna, atau dengan gabungan benang yang pelbagai, untuk mencipta peralihan dan kesan ombre.

Hiasan

Hiaskan topi dengan bawal tebal - diperbuat daripada benang atau bulu. Untuk penampilan yang nakal, ini adalah pilihan yang bagus.

Rhinestones, benang emas, jalur labuci, appliques, bunga rajutan ditambah pada corak mudah.

Satu lagi variasi hiasan adalah rajutan separuh Inggeris, dalam kes ini topi memperoleh jumlah yang lebih besar kerana struktur mengait.

pakai apa?

Apabila persoalan timbul dengan apa yang perlu memakai topi sedemikian, jawapannya tidak jelas - ia akan sesuai dengan segala-galanya. Bergantung pada jenis pakaian luar, anda boleh memilih atau menukar hiasan topi.

Topi dengan pompom boleh dipakai dengan jaket bawah atau rompi bengkak. Bentuk segi empat tepat akan sesuai dengan imej yang sama. Sekiranya anda ingin menjimatkan wang, maka kami sambungkan sudut atas dengan kerongsang atau pompom dan jenis topi akan berubah secara mendadak.

Kot ala 90-an dan topi rajut Inggeris dengan pompom dan selendang tebal yang sama akan mencipta imej yang indah.

Jika anda mahukan topi ringkas untuk dipakai pada kot atau kot bulu, anda boleh menghiasinya dengan kerongsang, dan dari pilihan kasual, ia menjadi tambahan yang bagus kepada gaya feminin.

Anda boleh membeli sarung tangan atau sarung tangan untuk dipadankan dengan topi, anda mendapat rupa yang hangat dan selesa.

Topi dengan gelang getah Inggeris mempunyai nama lain - pemain ski. Oleh kerana kesederhanaannya, ia adalah universal. Tetapi ini tidak bermakna bahawa fesyen tidak boleh memakainya, kerana keaslian setiap model terletak pada kesederhanaan.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah