Kot bulu

Kot bulu Braschi

Kot bulu Braschi
Kandungan
  1. Sejarah
  2. Ciri-ciri kot bulu Braschi
  3. Jenis produk

Setiap gadis dan wanita, tanpa mengira umur, bermimpi untuk membalut bahunya dengan bulu berkualiti tinggi. Sebaik-baiknya, ia mestilah kot bulu mewah dari jenama Itali terkenal Braschi.

Ulasan fesyen gembira yang telah menjadi pemilik kot bulu Braschi sentiasa bersemangat. Ini dijelaskan oleh fakta bahawa sebagai tambahan kepada fungsi tradisional produk bulu, seperti rintangan sejuk, keselesaan dan kemudahan penggunaan, kot bulu Braschi membandingkan dengan kualiti yang tiada tandingan, reka bentuk eksklusif dan gaya yang sempurna.

Seorang wanita dalam kot bulu sedemikian memberitahu orang lain tentang citarasanya yang baik dengan penampilannya, kerana Braschi adalah salah satu jenama yang paling terkenal, ia menetapkan nada dalam dunia fesyen bulu.

Sejarah

Sejarah jenama Braschi bermula sejak pertengahan abad yang lalu. Pada mulanya, idea perniagaan untuk pasangan suami isteri Lorenzo dan Kitty Braschi terdiri daripada jahitan khas barangan kulit. Pada mulanya ia adalah sebuah kedai atelier kecil di tengah-tengah Rom.

Hanya selepas beberapa lama, menghabiskan masa dalam pembangunan konsep yang unik, pasangan itu beralih kepada pengeluaran kot bulu. Momen penting ini berlaku pada tahun 1989. Pasangan itu pergi ke kejayaan dunia selama 15 tahun dihabiskan dalam kerja harian dan sikap penuh perhatian terhadap kerja tercinta mereka, kerja sepanjang hidup mereka.

Pewaris kepada pengasas jenama itu, Maurizio Braschi, tidak berpuas hati dengan kejayaan yang diperoleh oleh ibu bapanya, tetapi meningkatkan syarikat itu ke tahap yang lebih tinggi, yang nampaknya mustahil. Beliau secara peribadi menyelia semua peringkat pengeluaran, daripada pemilihan bahan di lelongan dan pembangunan reka bentuk, berakhir dengan jahitan produk.

Ciri-ciri kot bulu Braschi

  • Pasukan Maurizio Braschi termasuk pereka fesyen yang paling berbakat - bersama-sama mereka membawa jenama Braschi ke tahap yang tidak dapat dibayangkan dalam dunia fesyen di seluruh pelusuk planet ini. Orang-orang inilah yang menyediakan pelbagai kot bulu Braschi, yang memungkinkan untuk memilih model yang elegan untuk seorang wanita yang dihormati yang memancarkan keyakinan dan status, dan untuk seorang gadis yang lapang yang menggambarkan kelembutan dan kerapuhan.
  • Model kot bulu Braschi dengan baik melengkapkan (dan boleh menentukan) imej pemiliknya. Tidak seperti pengeluaran bersiri, di mana semua produk adalah sama, setiap model kot bulu ini berbeza dari yang lain dan mempunyai keperibadian.
  • Dengan pilihan model yang begitu luas, masih terdapat satu perincian terpenting yang menyatukan kedua-dua kot bulu berstatus di atas lantai dan jaket bulu pendek yang sangat bergaya - bulu berkualiti tinggi yang sempurna. Ia dibekalkan oleh negara yang berbangga dengan industri bulu mereka: Kanada, Amerika Syarikat dan Rusia. Hanya kulit keseluruhan, jenis bulu diraja digunakan: sable, mink dan lynx.

Kot bulu Itali Braschi diperbuat daripada bulu yang diproses khas, teknologinya membolehkan anda mencapai tanpa berat kot bulu, yang sangat diperlukan untuk bahu wanita yang rapuh.

Jenis produk

Produk bulu Braschi adalah unik dengan cara mereka sendiri: gaya yang dibangunkan oleh pasukan pereka boleh digabungkan dengan pakaian dalam mana-mana gaya. Seorang gadis dengan kot bulu Braschi bebas memilih imejnya sendiri, hanya dia yang memutuskan apa dan dengan apa yang hendak digabungkan - hasilnya akan sentiasa sempurna.

Model kot bulu Braschi yang diperbuat daripada bulu mink liar patut diberi perhatian khusus. Jenis bulu ini dibezakan oleh tahap pengekalan haba tertinggi dalam fros yang teruk kerana lapisan bawah tebalnya, serta rintangan haus yang tinggi. Beberapa kilang bekerja dengan bulu ini, yang sekali lagi membuktikan keeksklusifan kot bulu Braschi.

Terdapat juga model dengan kolar berdiri, yang telah menjadi ciri khas syarikat, dan model dengan tudung, yang sangat relevan untuk wanita cantik yang tinggal di kawasan dengan musim sejuk yang keras, kerana mereka membenarkan mereka tidak merosakkan rambut mereka dengan topi, tetapi pada masa yang sama mereka melindungi dengan sempurna dari angin dan salji.

Sudah tentu, kualiti tanpa syarat sedemikian tidak boleh murah. Tetapi kot bulu dibeli untuk lebih daripada satu musim, dan kot bulu Braschi tidak kehilangan rupa mewah mereka, dengan penjagaan yang betul, produk akan kelihatan sempurna sepanjang tempoh operasi. Di samping itu, untuk wanita sejati tidak ada yang lebih diinginkan daripada kot bulu tahan fros yang diperbuat daripada bulu yang mengalir, membelai kulit dengan lembut.

Potongan berkualiti tinggi adalah sangat penting, dan kot bulu Braschi yang memenuhi semua keperluan wakil jantina yang saksama yang paling arif. Sekiranya seorang wanita telah lama bermimpi untuk memperoleh barang mewah yang diperlukan sebagai kot bulu, maka tidak ada yang lebih berbahaya daripada keinginan untuk menjimatkan wang. Sudah tentu, selepas semua, ini mengancam dengan kehilangan cepat penampilan produk, serta kehilangan sifat praktikal. Ia adalah kot bulu Braschi yang akan menyelamatkan pemiliknya daripada kejutan yang tidak menyenangkan selama lebih daripada satu musim.

Kot bulu Braschi adalah item yang paling diingini, dan mungkin juga pelaburan yang menguntungkan. Jenama Braschi adalah pembaharu dalam industri bulu, tetapi pada masa yang sama pemilik memegang keramat kepada tradisi pengeluaran.

Membeli kot bulu Braschi akan menjadikan mana-mana gadis tidak dapat dinafikan, dengan setiap pelanggan baharu jenama itu menerima ulasan positif baharu, kerana, walaupun harganya agak mahal, kot bulu itu akan membawa keselesaan kepada pemiliknya dan juga akan menjadi subjek kebanggaan khas untuk lebih daripada satu tahun.

Seorang wanita yang telah mencuba kot bulu Braschi sekurang-kurangnya sekali tidak akan melupakan sensasi kehangatan, keselesaan, keselamatan, dan, tentu saja, perasaan tidak dapat ditahannya sendiri dalam almari pakaian yang mewah, yang dipersembahkan oleh bulu yang indah.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah