Kot bulu

Kot bulu dari jenama Ekaterina

Kot bulu dari jenama Ekaterina
Kandungan
 1. Kelebihan produk jenama
 2. Bulu "Ekaterina"
 3. Ulasan

Jenama Rusia "Ekaterina" menggembirakan wanita fesyen dengan produk bulu yang menakjubkan dengan kualiti tertinggi. Reka bentuk yang cantik dan bergaya, serta gaya moden dan canggih telah menjadi ciri khas produk berjenama. Jenama ini menghasilkan pelbagai produk bulu dari sebarang gaya dan panjang.

Kelebihan produk jenama

 • Pengilang Rusia menghasilkan produk moden dan bergaya, dengan mengambil kira tradisi lama yang baik;
 • tanda dagangan "Ekaterina" menggembirakan wanita dari semua peringkat umur dengan kot bulu dan bulu yang cantik selama ratusan tahun;
 • jenama itu mempunyai rangkaian terbesar kedai runcit berjenama;
 • jenama ini menawarkan perkhidmatan untuk menjahit pakaian daripada bulu, menyimpan produk bulu dan pembersihan kimia.

Bulu "Ekaterina"

Jenama ini menghasilkan produk bulu berkualiti tinggi daripada cerpelai, sable, musang artik, musang, chinchilla, lynx, arnab dan banyak haiwan lain. Mana-mana fashionista akan dapat memilih gaya yang tidak standard atau klasik untuk dirinya sendiri. Pilihan kot bulu yang cantik dari jenama Rusia sangat cantik!

Penyelesaian warna

Koleksi kot bulu, jaket, parka dan jaket klasik yang bergaya dari jenama boleh membanggakan bukan sahaja warna semula jadi, tetapi juga warna yang kaya dan menarik. Produk pelbagai warna akan menarik minat wanita fesyen yang kreatif dan berani yang tidak takut untuk menarik perhatian orang lain.

Model popular

Pengilang Rusia memberi tumpuan kepada bulu dan produk klasik. Yang paling popular ialah kot bulu dengan tudung, pelbagai kolar hangat, poket yang selesa dan tali pinggang bulu. Mari kita lihat lebih dekat pada model yang paling terang dan paling menarik.

Jaket mink dan yak

Adakah anda ingin kelihatan cerah dan asli? Kemudian anda harus memberi perhatian kepada jaket indah yang diperbuat daripada bulu mink dan yak. Model pendek menggabungkan biru, putih, coklat dan hitam. Poket disiapkan dengan pinggiran bulu berwarna terang yang bergaya.

Kot cerpelai

Kot cerpelai kuning air separas lutut yang bergaya dengan prestasi haba yang sangat baik. Model feminin dengan lengan lebar dan kolar berdiri akan membuatkan wanita itu kelihatan sangat cantik!

Corak cerpelai berjalur

Kot bulu mink memanjang berjalur kelihatan hebat. Pakaian sedemikian pasti akan menarik perhatian orang lain. Kot bulu hitam dilengkapi dengan jalur putih nipis sepanjang keseluruhannya. Gabungan kontras menjadikan pakaian itu sangat terang dan asli.

harimau bintang

Penampilan berani adalah mudah dengan kot mink rupa harimau bintang yang terkenal. Kot bulu lurus mempunyai leher bulat dan lengan pendek. Model serupa lebih sesuai untuk hari musim sejuk yang hangat. Dalam fros yang teruk, produk sedemikian tidak akan melindungi daripada sejuk.

Sable

Kot bulu sable coklat yang indah kelihatan mahal dan bergaya. Model memanjang dengan tudung gebu akan menjadi pilihan yang sempurna untuk wanita kaya dan bergaya dari sebarang umur. Produk ini mampu melindungi walaupun dari fros yang paling teruk.

Dari musang kutub

Jenama ini menawarkan kot bulu musang Artik biru asli kepada para fesyen. Model ini mempunyai leher terbuka bulat dan lengan pendek. Produk kelihatan sangat mengagumkan dan cerah. Kot bulu sedemikian akan mencipta imej muda yang unik.

Jaket musang

Rompi panjang yang diperbuat daripada bulu musang emas membuatkan anda jatuh cinta pada pandangan pertama. Penambahan pakaian yang bergaya ini akan membolehkan wanita itu kelihatan sangat elegan dan kaya.

Anda boleh memakai pakaian kasual atau pakaian koktel seksi di bawah jaket tebal.

Jaket Lynx

Jaket ringan berbulu yang diperbuat daripada bulu lynx yang mulia akan menjadi pilihan ideal untuk seorang gadis muda dan bergaya. Produk ini dilengkapi dengan kolar berdiri yang hangat dan lengan pendek.

Pakaian ini boleh dipakai di atas tekstil seksi atau pakaian kulit.

Dari swakara

Kot lurus bersinar yang diperbuat daripada bulu swakara mampu menekankan imej ketat wanita perniagaan. Di bawah produk yang menarik, anda boleh memakai pakaian perniagaan yang kukuh atau pakaian pejabat biasa.

kambing

Kot ringan yang diperbuat daripada bulu kambing ringan mempunyai kolar Inggeris yang bergaya dan tekstur asli. Model sedemikian akan merayu kepada kanak-kanak perempuan yang ingin mencipta imej asli dan segar, serta menekankan angka langsing.

Daripada musang keperakan

Bulu musang perak yang hebat kelihatan mahal dan mewah. Kot bulu lembut dan gebu mempunyai kolar tebal yang melindungi dengan sempurna daripada angin musim sejuk yang sejuk. Model bergaya dan feminin harus digabungkan dengan but tinggi atau but atas lutut yang diperbuat daripada kulit matte dan paten semula jadi.

Ulasan

Berdasarkan banyak ulasan pelanggan, perkara berikut boleh disimpulkan:

 • rangkaian produk jenama sangat kaya dan pelbagai;
 • kot bulu berjenama sangat tahan lama (terdapat pembeli yang produknya telah berkhidmat selama lebih dari 10, 15 tahun);
 • produk bulu yang cantik diperbuat daripada bahan semula jadi dan berkualiti tinggi;
 • sesetengah pembeli menyatakan harga yang tinggi untuk produk berkualiti berbanding jenama lain.
tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah