Kot bulu

Kot bulu Fellicci

Kot bulu Fellicci
Kandungan
  1. Jenama
  2. Keanehan
  3. Barisan pemain
  4. Penyelesaian warna
  5. Maklumbalas Pelanggan

Jenama

Setiap wanita mengimpikan untuk memiliki kot bulu semula jadi yang mewah di dalam almari pakaiannya. Elemen pakaian luar ini mampu menghiasi busur yang unik, menambah kekayaan dan kecanggihan.

Hari ini, banyak pengeluar menawarkan pelbagai jenis kot bulu. Memandangkan pakaian luar dibeli untuk lebih daripada satu musim, ia patut memilih jenama dengan berhati-hati. Ramai gadis lebih suka syarikat Itali, kerana pereka dari Itali yang menentukan peraturan fesyen di seluruh dunia.

Pengilang Itali Fellicci menawarkan model bulu mewah yang selaras dengan trend fesyen semasa. Syarikat itu terlibat dalam pengeluaran kot bulu cerpelai yang mahal. Mereka menarik perhatian dengan potongan yang unik, pelbagai warna.

Keaslian, kecantikan dan penampilan menakjubkan produk bulu dari jenama Itali Fellicci menjadikannya dalam permintaan. Setiap fashionista berusaha untuk menjadi pemilik gembira pakaian luar yang unik itu.

Keanehan

Kot bulu Fellicci mendapat permintaan tinggi di kalangan jantina yang adil kerana kualiti tinggi, reka bentuk yang berani dan model yang tidak standard.

Setiap produk bulu dari jenama Itali Fellicci adalah eksklusif... Pereka bentuk menawarkan potongan yang bergaya dan mewah dengan idea inovatif yang diterjemahkan ke dalam potongan unik, manset dan kolar yang menarik perhatian.

Pencipta koleksi lebih suka kulit reptilia untuk kemasan produk bulu, dan juga menggunakan bulu lynx dan sable untuk membuat tepi.

Keanehan kot bulu dari jenama Fellicci ialah syarikat itu menggunakan kaedah baru untuk memproses bulu, memberikan mereka bersinar, pesona dan kekayaan. Pereka sering menggunakan perhiasan dan sulaman yang bergaya untuk menjelmakan perkara yang luar biasa dan eksklusif.Terima kasih kepada pemprosesan laser, anda boleh membuat renda asli dari bulu kuda.

Setiap model menarik perhatian dengan kemewahan dan keunikan, kecantikan dan kemewahan. Pereka jenama mencipta bulu yang menarik yang menjadi model peranan.

Barisan pemain

Rangkaian bulu mewah yang menarik dari jenama Itali Fellicci menarik perhatian orang cantik. Kot bulu yang unik ini boleh menjadi perhiasan yang layak untuk almari pakaian musim sejuk wanita. Penggunaan kerja tangan semasa menjahit kot bulu membuktikan kualiti dan keunikan yang sangat baik.

Setiap fashionista akan dapat memilih model yang akan memenuhi keinginannya, menyerlahkan maruah figuranya. Jenama ini menghasilkan kedua-dua kot bulu potongan bebas dan model yang dipasang, dilengkapi dengan tali kulit tulen yang indah.

Pelbagai model membolehkan anda memilih panjang yang ideal. Pereka bentuk menawarkan produk bulu, daripada jaket berpotongan hingga model memanjang. Jika anda lebih suka gaya sporty, tetapi pereka jenama menawarkan jaket bulu cerpelai yang bergaya seiring dengan jaket bawah.

Penyelesaian warna

Keaslian kot bulu Fellicci terletak pada pilihan warna. Personaliti yang berani dan cerah boleh memilih sendiri bulu cerpelai dengan warna yang luar biasa - mutiara, ungu, biru atau ungu gelap.

Model dengan hiasan berwarna kelihatan sangat cantik dan luar biasa. Pereka bentuk menggunakan warna hitam, coklat dan putih yang berbeza.

Biasanya, model yang menggabungkan beberapa skema warna secara harmoni disukai oleh gadis yang hebat dan berani yang ingin menarik perhatian. Penyelesaian yang sangat baik untuk seorang gadis dengan angka langsing akan menjadi kot bulu siluet lurus, sedikit di bawah lutut dan menggabungkan tiga warna.

Maklumbalas Pelanggan

Semua pemilik kot bulu Fellicci yang mewah berpuas hati dengan pilihan mereka. Pelanggan perhatikan keselesaan dan ringan. Setiap produk diperbuat daripada bulu mink semulajadi, yang merupakan salah satu yang paling hangat dan paling cantik.

Kualiti tinggi digabungkan secara munasabah dengan dasar harga jenama. Barangan eksklusif tidak murah, tetapi dalam kot bulu yang mewah anda pasti akan berasa seperti seorang ratu sebenar.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah