Gaya Pakaian

Rahsia gaya Audrey Hepburn

Rahsia gaya Audrey Hepburn
Kandungan
  1. Ciri gaya
  2. Pakaian kegemaran
  3. Aksesori
  4. Solek dan gaya rambut
  5. Penampilan terbaik

Ikon gaya dan pelakon terkenal Audrey Hepburn pasti didengari oleh setiap fesyen. Rakan sekerja sentiasa menghormatinya kerana kebaikannya, dan peminat memuji gaya istimewa, canggih dan unik Audrey. Banyak imej pelakon dari filem terkenal dianggap kultus hingga ke hari ini. Seterusnya, kami akan melihat dengan lebih dekat pakaian dan aksesori kegemaran pelakon itu, dan juga mempertimbangkan keutamaannya dalam solek dan penggayaan rambut. Untuk kejelasan, imej terbaik Audrey Hepburn akan dipersembahkan.

Ciri gaya

Imej bintang dan model filem terkenal boleh dianggap unik dan tidak dapat ditiru. Ia telah relevan selama lebih daripada sedozen tahun. Walaupun Audrey sendiri selalu mengatakan bahawa mana-mana wanita boleh dengan mudah kelihatan seperti dia, kerana untuk ini anda hanya perlu memilih cermin mata besar, memakai pakaian tanpa lengan dan menyikat rambut anda. Malah, semuanya ternyata tidak begitu mudah, dan oleh itu Audrey mempunyai berjuta-juta peminat dan pengagum di seluruh dunia. Imejnya sentiasa diingati dan menarik.

Walaupun zaman telah berubah, ramai pereka masih diilhamkan oleh imej pelakon itu.

Audrey tidak menyukai perkara yang terlalu menonjol, dia menghargai kesederhanaan, keanggunan dan singkatnya dalam sesuatu. Dalam penampilannya, anda tidak dapat menemui garis leher yang terlalu terbuka atau gaun yang sangat ketat pada badan. Walau bagaimanapun, pelakon itu suka menyerlahkan aksen, lebih suka butiran terang dalam imej.

Adalah dipercayai bahawa ia adalah terima kasih kepada heroin yang memainkan Audrey dalam filem "Breakfast at Tiffany's" bahawa cermin mata kucing, anting-anting besar dan topi lebar menjadi fesyen.

Pelakon itu selalu mengatakan bahawa untuk seorang wanita kelihatan baik, sangat penting untuk makan dengan betul dan menjaga dirinya sendiri, dan pelakon itu juga memberi nasihat supaya tidak ada banyak solek di wajahnya.Semuanya haruslah secara sederhana.

Pakaian kegemaran

Audrey sangat menyukai pakaian yang dia selesa. sebab tu dalam banyak gambar arkib, anda boleh melihat turtleneck, seluar kurus dan flat balet klasik, yang dia suka pakai dalam kehidupan seharian. Dia lebih suka pakaian biasa dan pelbagai cetakan, salah satu cetakan yang paling relevan untuknya ialah jalur.

Foto seorang pelakon yang sangat muda menunjukkan bahawa dia suka memakai pakaian, terutamanya gaun malam yang dipakai di atas jumper gelap.

Daripada seluar itu, pelakon itu sangat menyukai model yang dipotong, yang boleh menekankan kakinya yang langsing. Bagi baju, terdapat model putih ringkas yang biasa digunakan. Jadi, dalam filem "Roman Holiday" pelakon itu memasukkan baju putih ke dalam skirtnya dan menyingsingkan lengan bajunya, selepas itu ramai wanita lain mula melakukan ini, dan gaya baju terselit menjadi bergaya.

Pelakon itu suka membuka bahunya yang cantik, untuk ini, pada pelbagai acara, dia memilih pakaian potongan ringkas dengan bahu kosong, yang dia melengkapkan dengan sarung tangan ke siku.

Daripada kasut, pelakon itu lebih suka pam, balet flat atau kasut dengan tumit kaca. Di bawah yang terakhir, dia sering memakai pakaian gaya tulip.

Jenis warna Audrey sangat sesuai untuk hitam, seperti yang dipercayai oleh banyak pereka fesyen dan dirinya sendiri. Dan pelakon itu dengan mahir menggunakan ini, kerap memilih pakaian hitam untuk dirinya sendiri semasa keluar, selalunya dia memakai pakaian hitam dan putih atau putih. Dalam kehidupan seharian, pelakon itu lebih suka warna tenang dan pastel dalam pakaian dan kasut.

Aksesori

Audrey sangat menyukai selendang sutera. Dengan bantuan mereka, dia meletakkan aksen istimewa dalam imejnya. Selendang sangat berfaedah dalam harmoni dengan cermin mata hitam besar, yang lebih suka dipakai oleh aktres itu.

Dia boleh dengan mudah memilih aksesori untuk mana-mana penampilannya. Dia sangat menggemari topi pelbagai warna dan saiz. Dengan topi bertepi, Audrey boleh menyerlahkan ciri-ciri, dan dengan topi bertepi, dia boleh memiliki leher panjang yang mewah.

Selalunya dalam gambar anda dapat melihat bahawa pelakon itu menyukai pelbagai gelung rambut., dan dia juga suka memakai pelbagai anting-anting: dari bulat kecil hingga besar dan berjuntai. Dia juga sangat menyukai pelbagai perhiasan leher.

Solek dan gaya rambut

Audrey Hepburn tidak gentar untuk berkongsi rahsia kecantikannya, salah satunya adalah solekan berjaya yang disukai ramai wanita. Pelakon itu memakai celak hitam arang dan tidak menggunakan maskara untuk membuat matanya terbuka luas., tetapi dengan semua ini, solek tidak kelihatan menantang, tetapi hanya menekankan keindahan semula jadi.

Dengan warna pemerah pipi yang lembut, aktres itu sedikit menekankan tulang pipinya, dia memilih gincu bergantung pada majlis itu. Bibir diperbesarkan secara visual dengan pensel untuk dipadankan dengan gincu.

Adalah dipercayai bahawa Ia adalah Audrey yang memperkenalkan fesyen untuk rambut tinggi dengan longgokan selepas memainkan peranan dalam beberapa filem. Dalam kehidupan sebenar, model itu boleh memakai penggayaan ringkas dengan rambut yang ditarik sepenuhnya, tidak menarik perhatian yang tidak wajar. Juga, pelakon itu memakai poni, yang kadang-kadang sedikit bergulung atau diletakkan di sebelah.

Penampilan terbaik

Di antara banyak imej pelakon, yang terbaik boleh diperhatikan.

  • Salah satu filem paling terkenal di mana pelakon itu membintangi ialah Breakfast at Tiffany's yang legenda. Dalam gambar inilah Audrey Hepburn muncul di hadapan penonton. dalam gaun hitam panjang yang mewah, dengan rambut ditarik ke belakang tinggi dan sarung tangan hitam panjang... Imej ini turun dalam sejarah. Ramai wanita mengulanginya hingga ke hari ini, kerana ia menang-menang.
  • Satu lagi imej yang tidak dapat dilupakan dari filem "Breakfast at Tiffany's", yang ditiru oleh ramai wanita hari ini, yang di mana pelakon itu memakai baju lelaki putih... Agak pelik untuk masa filem itu dibuat, tetapi sangat relevan hari ini.
  • Audrey Hepburn sangat merah. Dalam filem "Funny Face" Audrey muncul dalam gaun merah yang cantik dengan bahu kosong, sarung tangan panjang putih dan hiasan besar-besaran di leher.Walaupun fakta bahawa banyak adegan dari filem ini dalam pakaian ini dipotong, pereka bahkan dicalonkan untuk Oscar untuk mencipta pakaian terbaik. Selepas itu, imej pelakon filem ini menjadi kultus.

Walaupun kesederhanaan beberapa imej, pelakon itu tidak memilih setiap perincian secara kebetulan, dia memikirkan dengan teliti apa dan dengan apa yang terbaik dia digabungkan. Dia tahu cara memilih dan menggabungkan warna dalam pakaian dengan betul, dan juga berjaya bermain dengan mereka dengan aksesori kontras yang cantik.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah