Hadiah perkahwinan

Sijil hadiah untuk perkahwinan: idea asli

Sijil hadiah untuk perkahwinan: idea asli
Kandungan
 1. Faedah sijil hadiah
 2. Idea terbaik
 3. Idea yang luar biasa untuk tetamu

Perkahwinan adalah peristiwa yang tidak dapat dilupakan dalam kehidupan pasangan yang baru berkahwin. Terdapat begitu banyak yang perlu dilakukan: ini adalah pilihan pakaian, cincin, dewan untuk perayaan, serta banyak perkara lain. Dan ini hanyalah permulaan kerja panjang yang perlu dilakukan. Apabila hari perkahwinan akhirnya tiba, anda mahu ia menyeronokkan dan diingati sebagai salah satu hari terbaik dalam hidup anda.

Faedah sijil hadiah

Para tetamu perlu mengaturkan hadiah untuk pasangan pengantin terlebih dahulu. Sijil hadiah boleh menjadi idea hadiah yang hebat, kerana memilih hadiah yang menarik dan asli adalah sangat sukar. Anda boleh mengehadkan diri anda untuk membeli peralatan rumah kecil atau menderma wang, tetapi anda mahu hadiah itu tidak biasa. Sudah tentu, sekiranya pasangan pengantin memerlukan kewangan tambahan dan ingin menerima wang tunai sebagai hadiah perkahwinan, sampul surat yang berisi wang juga boleh dihadiahkan.

Adalah penting untuk memikirkan terlebih dahulu apa sijil hadiah itu, kerana ia mesti dihiasi dengan warna-warni, ditulis dan dibentangkan dengan cara yang asli.

Sekiranya anda mempunyai keraguan tentang pilihan hiburan untuk pasangan pengantin, anda boleh memilih pilihan di mana mereka sendiri boleh memilih idea untuk masa lapang mereka yang boleh diterima oleh mereka sendiri.

Sekiranya minat pasangan pengantin diketahui, lebih baik memikirkan yang akan menarik minat kedua pengantin baru. Bagi peminat sukan lasak, pilihan hiburan ekstrem yang menarik adalah sesuai.

Pasangan yang romantis akan lebih suka melancong ke tempat yang sunyi atau sekadar melancong ke pawagam.

Dalam kes kedua, anda harus menjaga bilik berasingan untuk pengantin baru terlebih dahulu, kerana ini adalah hadiah perkahwinan. Ia akan berguna untuk menghiasi dewan dengan lilin dan hiasan.Meja manis, buah-buahan dan sebotol champagne hanya akan menambahkan lagi suasana romantik.

Sijil hendaklah dikemukakan sekiranya:

 • pemberi sangat mengetahui kepentingan pengantin baru;
 • apabila impian dihargai salah seorang pasangan diketahui: untuk melawat negara atau tempat tertentu;
 • jika anak muda bersedia untuk sebarang kegilaan dan tidak dibezakan oleh konservatisme;
 • jika pengantin baru menyukai pengalaman baru dan bersedia menerimanya.

Sekiranya sijil hadiah diberikan untuk perjalanan ke bandar lain atau luar negara, anda harus bersetuju terlebih dahulu dengan agensi pelancongan. Pengantin perempuan dan pengantin lelaki akan terkejut apabila menerima sebagai hadiah perjalanan selama beberapa hari ke negara eksotik atau tempat lain pilihan mereka.

Idea terbaik

Di bawah ialah beberapa idea yang boleh anda wujudkan dengan sijil hadiah.

 • Melawat rawatan SPA. Ini adalah peluang yang baik untuk akhirnya meredakan ketegangan selepas persiapan yang lama untuk majlis perkahwinan. Anda boleh memberikan kad hadiah untuk pelbagai prosedur dan acara hiburan di hotel yang selesa.
 • Pelbagai jalan untuk golongan muda. Ia boleh menjadi perjalanan bot atau kapal motor, lawatan ke ladang stud dan menunggang kuda, privasi di rumah desa. Bagi peminat sukan lasak, perjalanan menggunakan belon udara panas atau terjun payung terjun adalah sesuai.
 • Penyertaan dalam kelas induk. Dengan mengambil kira keutamaan pengantin baru, anda boleh memberi mereka sijil untuk menghadiri kelas masakan atau induk lain. Membuat coklat, hidangan gourmet atau kopi bersama, kemahiran membuat sabun atau aktiviti menyeronokkan yang lain akan membantu pasangan muda itu menjadi lebih rapat.
 • Sesi bergambar perkahwinan boleh menjadi peluang yang baik untuk pasangan untuk membuka diri dengan cara baharu dan melihat diri mereka dalam cara yang tidak dijangka. Sijil hadiah harus merangkumi bukan sahaja hasil kerja jurugambar, jurusolek dan pendandan rambut, tetapi juga memberi peluang untuk menerima album mewah dengan gambar sebagai hadiah.

Adalah penting bahawa pengantin baru mendapat emosi daripada hadiah itu. Jangan lupa pilihan praktikal. Sijil untuk pembelian peralatan rumah kecil adalah sesuai jika pasangan muda akan tinggal berasingan dan memerlukan elektronik.

Peminat perjalanan membeli-belah bersama memerlukan sijil untuk pembelian pakaian dan aksesori yang bergaya, minyak wangi mahal dan elit.

Bagi mereka yang menjalani gaya hidup sihat atau berusaha untuk menyusun tubuh mereka, hadiah dalam bentuk lawatan ke gim, kolam renang, atau bersenam di kelab kecergasan adalah sesuai.

Tetamu dan pengantin baru akan menghargai sijil yang mengesahkan bahawa mereka adalah keluarga yang paling bahagia. Suami diberikan permit rasmi untuk bersekedudukan dan "eksploitasi" isterinya. Dokumen yang sama diberikan kepada isteri muda.

Idea yang luar biasa untuk tetamu

Supaya keseronokan di acara itu tidak berakhir, anda boleh menyampaikan sijil hadiah bukan sahaja kepada pasangan muda, tetapi juga kepada tetamu. Mereka biasanya diberikan sebagai bonus dalam peraduan. Mereka harus membawa senyuman, tetapi tidak menjadi kasar atau bodoh.

Pilihan yang mungkin untuk mereka mungkin:

 • sijil untuk perkahwinan kertas dengan pasangan muda;
 • untuk mengadakan perkahwinan emas;
 • untuk sarapan pagi yang lazat yang disediakan oleh suaminya;
 • untuk lawatan bersama ke pawagam, zoo, pameran;
 • dokumen yang memberi hak untuk makan bersama pengantin baru sebulan sekali;
 • hak untuk menari dengan pengantin perempuan atau pengantin lelaki;
 • hak untuk mencium semua gadis atau lelaki yang cantik.

Terdapat banyak pilihan. Sijil perkahwinan akan menjadi tambahan yang ideal untuk perayaan dan akan meninggalkan emosi yang tidak dapat dilupakan untuk tetamu dan wira acara itu.

Dokumen ini harus diformat dengan baik. Jika ini adalah kad kecil, maka ia boleh diletakkan di dalam kotak kecil, yang diletakkan di dalam kotak yang lebih besar - dan ia dibentangkan kepada pengantin baru. Jika dokumen ini kelihatan seperti kad kecil, ia berguna untuk menambahnya dengan sebatang coklat gourmet. Anda juga boleh membentangkannya dengan meletakkan kad dalam bakul buah dan wain.

Anda boleh mencetak dokumen di atas kertas biasa, menggulungnya menjadi gulungan dan mengikatnya dengan reben yang cantik. Untuk "menumur" dokumen, anda boleh meletakkan sehelai kertas dalam bekas daun teh selama beberapa minit dan kemudian mengeringkannya.

Dokumen yang dicetak pada pencetak berwarna akan kelihatan bagus. Ia boleh diletakkan dalam bingkai yang indah atau membuat hiasan asli dengan menghiasi dengan reben, corak, rhinestones. Rama-rama hiasan dan kertas mahal yang cantik akan melengkapkan rupa dan menjadikan hadiah itu indah.

Di samping itu, anda boleh memesan pelaksanaan dokumen di bengkel khas. Apabila menghiasnya, penting untuk mematuhi warna dan tema yang disediakan oleh perkahwinan.

Sijil tidak semestinya mahal - ia boleh menjadi menyeronokkan. Adalah penting bahawa pengantin lelaki dan perempuan menghargai hadiah itu, dan ia akan kekal dalam ingatan peristiwa yang cerah.

Pengantin baru juga boleh memberikan sijil satu sama lain sebagai hadiah. Ini boleh menjadi dokumen untuk memenuhi keinginan: orang muda memahami keinginan mereka yang dihargai dan memasukkannya ke dalam dokumen. Terima kasih kepadanya, pasangan boleh belajar tentang rahsia yang dihargai pasangan jiwa mereka.

Sijil boleh disampaikan kepada golongan muda dengan cara yang berbeza, salah satunya diterangkan dalam video pendek.

Anda boleh mengetahui tentang faedah sijil hadiah dalam video di bawah.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah