baju sejuk

Apa yang perlu dipakai dengan sweatshirt?

Apa yang perlu dipakai dengan sweatshirt?

Apa yang perlu digabungkan dengan baju sejuk biasa?

Sweatshirt biasa boleh digabungkan dengan elemen berbeza dalam almari pakaian wanita, manakala bahagian bawah boleh sama ada kosong atau dihiasi dengan cetakan bergaya. Sweatshirt berwarna putih atau kelabu kelihatan hebat dengan seluar hitam atau seluar jeans. Permainan kontras menjadikan imej terang dan tidak dapat dilupakan.

Baju peluh warna pepejal boleh dipakai dengan skirt. Gadis langsing dengan kaki yang cantik lebih suka model mini panjang, tetapi skirt setinggi lantai sesuai untuk wanita dengan bentuk melengkung. Jantina yang adil selalunya menggabungkan baju peluh biasa dengan skirt kulit. Bahagian atas putih kelihatan cantik digabungkan dengan skirt halus.

Baju peluh putih salji sesuai untuk penjelmaan busur yang menarik. Apabila memilih bahagian bawah, anda harus memberi keutamaan kepada seluar satin dalam naungan gelap. Malah kasut bertapak nipis boleh dipakai dengan pakaian sedemikian. Anda juga boleh menggabungkan busur yang lebih mewah dengan sweatshirt putih.

Kalung emas yang besar akan menghiasi bahagian atas dengan sempurna.

Fashionista sering menggabungkan baju peluh monokromatik dalam warna gelap dengan seluar denim cerah. Anda boleh memakai busur "berlapis" kegemaran anda - T-shirt + sweatshirt + jaket kulit. Klac berwarna pudina akan menjadi peringatan tentang mood yang baik dan ceria.

Baju peluh merah jambu boleh dipakai dengan skirt midi kulit tulen hitam, kontras sentiasa kelihatan cerah. Bagi mereka yang suka gaya "barbie", anda boleh mengambil busur berwarna merah jambu. Penampilan yang cerah dan asli akan menjadi sweatshirt merah jambu dan seluar koyak dalam kombinasi dengan kasut.

Dengan bahagian atas yang kukuh, anda harus memakai selendang atau selendang. Aksesori sutera adalah pilihan yang sangat baik. Ia menambah warna pada imej dan menjadikan imej itu kreatif dan luar biasa.

Apa yang perlu digabungkan dengan sweatshirt dengan cetakan?

Sweatshirt dengan pelbagai cetakan membolehkan setiap gadis memilih pilihan yang sempurna, untuk menunjukkan keperibadiannya, untuk menyampaikan perasaannya kepada orang lain. Ia boleh dihiasi dengan huruf atau nombor yang bergaya, lukisan 3d, bunga, buah-buahan atau haiwan. Model dengan bintang dan watak dari Disney, anime atau filem sangat popular.

Sweatshirt dengan cetakan hendaklah dipakai dengan bahagian bawah yang kukuh. Ini boleh menjadi seluar jeans, seluar, skirt, bingkap, dan juga seluar ketat. Imej di mana warna seluar jeans atau skirt ditemui dalam corak teratas kelihatan harmoni. Juga, sweatshirt dan skirt atau seluar boleh dibentangkan dalam satu warna.

Baju peluh Mickey Mouse putih boleh dipakai dengan skirt pendek A-line. Bahagian atas bunga boleh digabungkan dengan skirt putih muda. Pemilihan skema warna kelihatan harmoni dan bergaya.

Sweatshirt dengan slogan sering digunakan untuk mencipta penampilan yang bergaya dan kasual. Sebagai contoh, sweatshirt biru dengan huruf putih dalam potongan klasik boleh dipakai dengan skirt musim panas dan but tinggi. Menariknya, beg tenunan dengan lambang warna biru yang sama sesuai dengan haluan.

Baju peluh hitam dengan huruf putih boleh dipakai dengan skirt berjalur. Lengkapkan penampilan dengan klac hitam dan sandal stiletto, serta cermin mata berbingkai hitam.

Pakaian apa yang digunakan oleh model yang berbeza?

Sweatshirt boleh digabungkan dengan elemen almari pakaian yang berbeza, tetapi anda harus mematuhi beberapa peraturan agar tidak kelihatan tidak masuk akal dan lucu:

 • Baju peluh dan seluar atau skirt kelihatan harmoni dalam warna yang berbeza. Skirt sesuai dengan bahagian atas percuma. Anda boleh melengkapkan busur yang elegan dengan but bergaya.
 • Dengan model memanjang, anda boleh memakai legging, tetapi hanya diperbuat daripada kain tebal. Baju peluh ini akan menutup sepenuhnya punggung, dan siluet akan kelihatan lebih langsing.
 • Untuk penampilan kasual, pakai sweatshirt dengan seluar jeans. Seluar jeans kurus lebih baik selaras dengan model longgar, tetapi sweatshirt dengan jalur elastik digabungkan dengan sempurna dengan seluar jeans teman lelaki.
 • Gabungan sweatshirt yang dipotong dengan seluar pendek, yang boleh sama ada pakaian rajut atau denim, kelihatan asli.
 • Rok kulit dengan sweatshirt kelihatan luar biasa dan bergaya. Tandem asal terdiri daripada skirt sutera dengan sweatshirt cerah.
 • Anda boleh memakai baju kosong di bawah baju peluh yang dipotong. Kolar, manset dan bahagian bawah baju hendaklah kelihatan dari bawah sweater. Bergaya dan cantik.
 • Untuk penjelmaan busur romantis, anda harus memberi perhatian kepada skirt pensil. Anda boleh memakai model teratas yang berbeza dengannya.
 • Adalah lebih baik untuk memakai sweatshirt memanjang dengan lossin dan bukan dengan pakaian ketat, supaya imej tidak kelihatan kesat.
 • Skirt gebu atau melebar sesuai dengan bahagian atas yang dipotong. Sesetengah fesyen lebih suka skirt panjang maxi. Imej ini feminin dan menarik.
 • Baju peluh berjaring yang diperbuat daripada fabrik lut sinar boleh dipakai dengan selamat di atas pakaian. Tandem ini kelihatan menawan dan romantik.

Petua Berguna

 • Untuk busur yang bergaya kelihatan harmoni, anda hanya perlu menggunakan satu aksen. Jika anda memutuskan untuk memakai baju peluh cerah yang dihiasi dengan cetakan atau applique, maka apabila memilih bahagian bawah, anda harus memberi keutamaan kepada perkara monokromatik dalam warna terkawal.
 • Sweatshirt mempunyai kesesuaian yang longgar, tetapi ini tidak mengganggu penekanan garis pinggang. Ia cukup untuk memakai tali pinggang yang bergaya.
 • Anda tidak sepatutnya membeli model yang ketat, kerana baju peluh harus muat secara bebas pada angka itu. Jaket yang ketat tidak akan memberi anda kewanitaan, tetapi, sebaliknya, hanya akan menekankan kecacatan angka.
 • Hari ini, trend adalah berlapis. Baju peluh membolehkan anda menjelmakan trend ini. Ia boleh dipakai di atas baju dan dilengkapi dengan rupa bergaya dengan jaket kulit.
 • Untuk kelihatan bergaya dan menarik, anda harus menggunakan pelbagai aksesori. Eksperimen untuk mencari gaya anda.

Imej yang menakjubkan

Gabungan baju peluh putih dengan huruf biru di atas baju berjalur kelihatan feminin dan elegan, yang kelihatan keluar dan menyegarkan busur yang unik. Seluar jeans berpotongan koyak sesuai dengan penampilan muda yang bergaya. Kasut bertumit tinggi hitam menambah kewanitaan pada penampilan. Tambahan yang sangat baik ialah beg klac untuk dipadankan dengan kasut.

Untuk penampilan kasual, pakai baju peluh kelabu dengan singkatan popular LA yang dipadankan dengan seluar jeans kurus hitam. Kasut sukan putih dan daya tarikan berkrim lebar menambah kesegaran dan daya tarikan pada rupa. Beg yang lapang untuk dipadankan dengan jeans akan melengkapkan penampilan bergaya untuk setiap hari dengan sempurna.

Gabungan sweatshirt kelabu yang dihiasi dengan logo dan skirt pensil hitam kelihatan elegan dan romantis. Sandal untuk dipadankan dengan skirt akan melengkapkan penampilan bergaya dengan sempurna. Perhiasan besar-besaran akan sangat sesuai.

Untuk acara perayaan, baju peluh putih salji digabungkan dengan skirt berkobar dalam warna merah jambu pucat adalah sesuai. Sandal anggun untuk dipadankan dengan skirt akan melengkapi rupa dengan harmoni. Beg klac hitam dengan sisipan emas dalam bentuk buku kelihatan cantik.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah