baju sejuk

Khudibadi - apa itu?

Khudibadi - apa itu?
Kandungan
  1. Mengenai jenama

Sukan telah menjadi hobi popular, yang menjejaskan permintaan dalam industri fesyen. Mereka yang suka berlari, menunggang basikal, menghabiskan masa berjam-jam di pusat kecergasan, dan, pada dasarnya, menjaga kesihatan dan badan mereka, kadangkala memerlukan iringan muzik untuk senaman mereka untuk menjadikannya lebih menyeronokkan. Bagi mereka yang menggabungkan perniagaan dengan keseronokan, hoodie yang tidak boleh diganti telah dicipta.

Mengenai jenama

Hoodiebuddie ialah jenama Amerika bagi pakaian sukan yang unik.

Mereka membuat percikan dengan teknologi HB3 mereka yang dipatenkan, yang berpangkalan di California. Jenama itu jelas menunjukkan bahawa dalam dunia moden tidak sepatutnya ada sempadan antara fesyen dan teknologi inovatif.

Pakaian yang dihasilkan oleh jenama itu juga dipanggil secara ringkas - "hudibadi" atau, kurang kerap, "hudibudi". Perkataan ini terdiri daripada dua dan secara literal diterjemahkan sebagai "hoodie" dan "buddy".

Dalam kes hoodie, rakan anda ialah fon kepala terbina dalam hoodie, yang membolehkan anda menyertai sukan aktif dan pada masa yang sama terus mendengar lagu kegemaran anda.

Keanehan

Hudibadi ialah baju peluh dengan fon kepala terbina dalam. Kedengarannya agak mudah, tetapi pakaian jenama ini mempunyai banyak ciri.

Sebagai permulaan, untuk perkara itu sendiri. Ia diperbuat daripada bahan berkualiti semula jadi - kapas dengan tambahan viscose dan poliester. Syarikat itu memberi jaminan bahawa pakaian mereka tahan lama dan tidak luntur. Supaya ia boleh dipakai bukan sahaja di gim, jenama itu menghasilkan koleksi musim sejuk terlindung.

Terdapat ciri dalam gaya itu sendiri. Walau apa pun modelnya, sentiasa ada poket di jahitan atau di dada. Ia bertujuan untuk pemain atau telefon, yang mana fon kepala disambungkan. Poketnya besar, supaya gajet dalam apa-apa saiz akan muat, dan supaya peralatan tidak jatuh, ia mempunyai pengancing.

Tudung serut dengan kord fon kepala anjal zigzag terbina dalam dengan bicu 3.5mm. Ia dilindungi daripada kekusutan dan tanda regangan.Lebih-lebih lagi, ia masih boleh digunakan untuk menyesuaikan kedalaman tudung, iaitu, jika anda ingin mengikatnya. Fon kepala yang dibuat menggunakan teknologi HB3 bukanlah yang paling berkuasa, tetapi ia juga cukup untuk mendengar muzik dan melakukan senaman dengan selesa. Julat frekuensinya adalah dari 20Hz hingga 20kHz, dan pada sesetengah model terdapat mikrofon HB terbina dalam, yang melaluinya anda boleh menjawab panggilan.

Fon kepala sedemikian tidak akan hilang atau keliru - masalah yang biasa kepada ramai. Dan, sudah tentu, mereka boleh dibasuh sepenuhnya tanpa sebarang masalah dalam mesin basuh atau dengan tangan bersama-sama dengan keseluruhan produk. Pemikiran yang akan kelihatan liar kepada ramai, tetapi ini adalah kebaharuan teknologi yang luar biasa ini. Satu lagi kelebihan yang tidak diragukan ialah fon kepala boleh menyambung dengan mudah bukan sahaja kepada telefon pintar moden, tetapi juga kepada model telefon lama dan mp3.

model

Hoodibadi mempunyai rangkaian pakaian yang agak luas untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. Pakaian jenama ini mempunyai gaya sporty, walaupun ia dicairkan dengan warna-warna terang, cetakan yang tidak mengganggu dan aplikasi lucu. Warna yang paling biasa ialah kelabu, biru, biru, merah, putih. Selalunya ia digabungkan dan sisipan berwarna ditambah.

Khudibadi terutamanya jenama, dan bukan sahaja baju peluh memakai namanya. Dari masa ke masa, syarikat itu pergi lebih jauh dan kini di rak kedai anda boleh menemui kemeja-T dan kemeja-T, baju dengan lengan pendek dan panjang, jaket, jaket, jaket tanpa lengan, baju sejuk. Ia sama sekali tidak perlu untuk mempunyai hud untuk fon kepala untuk dibina ke dalam perkara itu. Terdapat model yang berbeza, kedua-duanya berpakaian di atas kepala, dan dengan zip atau butang, jika kita bercakap tentang baju.

pakai apa?

Pakaian Khudibadi sesuai untuk mereka yang sukakan keselesaan dan kehangatan pada musim luruh atau ringan dan kebebasan pada musim panas. Pakaian mereka adalah sporty dan kasual, oleh itu pilihan gabungan.

Hoodibadis akan kelihatan terbaik dengan seluar jeans, bingkap, bingkap, seluar pendek. Sweatshirt digabungkan dengan seluar peluh, skirt dan pakaian. Anda boleh memakai top dan T-shirt di bawah hoodies dan sweatshirt, dan jika kita bercakap tentang T-shirt hoodybadi, maka, sebaliknya, anda boleh memakai sweatshirt sukan dan sweatshirt, jaket di atas. Tidak kira model, pakaian hoodybadi akan kelihatan buruk dengan gaun malam yang pintar dan dihiasi dengan mewah. Tetapi jika anda menggunakan perkara dengan gaya tertentu, maka anda boleh membuat imej walaupun dengan skirt setinggi lantai.

Daripada kasut, kasut, kasut, kasut, flat balet, but tapak rata adalah paling sesuai. Semua jenis topi rajutan, tudung dan sarung tangan sesuai dari aksesori. Adalah lebih baik untuk memilih beg untuk sukan, pembeli ringkas, serta beg galas.

Ulasan

Walaupun jenama itu adalah Amerika, pakaian hoodybadi popular di kalangan rakan senegara kita. Ramai yang berjaya memesan barang untuk diri mereka sendiri daripada pengedar rasmi dan gembira untuk berkongsi ulasan mereka. Pertama sekali, majoriti mencatatkan kualiti produk yang baik dan bunyi dalam fon kepala. Ramai orang mengatakan bahawa, sudah tentu, kualiti bunyi tidak dapat dibandingkan dengan fon kepala mahal, tetapi ia memuaskan dan sesuai untuk sukan. Ada yang terkejut kerana bunyi itu kekal walaupun selepas dicuci, yang membuktikan kejayaan teknologi jenama ini.

Terdapat juga pembeli yang tidak berpuas hati, dan mereka kebanyakannya mengadu tentang perkara yang sama, yang orang lain gembira tentang - kualiti bahan dan bunyi.

Seperti yang anda ketahui, semua orang mempunyai pilihan yang berbeza, dan tidak lazim untuk berdebat tentang citarasa. Untuk membentuk pendapat anda sendiri tentang hoodybadi, anda perlu membeli sekurang-kurangnya satu daripada barangan mereka sendiri.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah