Pelurus rambut

Cloud Nine Irons: Model Terbaik dan Kriteria Pemilihan

Cloud Nine Irons: Model Terbaik dan Kriteria Pemilihan
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Gambaran keseluruhan model
 3. Petua Pemilihan

Betapa yakinnya wanita selepas melawat pendandan rambut! Gaya rambut yang cantik menggembirakan anda dan membolehkan anda menegaskan diri anda. Tidak setiap gadis mempunyai peluang untuk melawat stylist setiap hari. Dan anda sentiasa mahu kelihatan terbaik. Elok ada alat penggayaan yang boleh digunakan untuk menggayakan rambut di rumah. Jenama Irons of Cloud Nine sangat popular di kalangan alat sedemikian.

Keanehan

Ingin tahu kenapa Cloud Nine menjadi pilihan wanita sejati? Pelurus rambut jenama yang disebutkan adalah kualiti yang sangat tinggi dan mempunyai ciri teknikal yang sempurna. Nilailah sendiri.

 1. Peranti ini mempunyai keupayaan untuk melaraskan suhu - 7 mod dalam julat 70-200 darjah. Nilai semasa ditunjukkan pada paparan kristal cecair.
 2. Ia hanya memerlukan satu sentuhan untuk menukar suhu. Dan ketepatan pemanasan mencapai setengah darjah. Perlu diperhatikan bahawa plat dipanaskan secara sama rata sepanjang keseluruhannya dalam masa 20 saat sahaja.
 3. Plat seramik hitam di zon pemanasan mempunyai salutan unik - serisit. Ia menghalang rambut daripada terbakar. Semasa proses pemanasan, serisit menghasilkan ion negatif. Dan mereka, seterusnya, menutup rambut bersisik, memberikannya bersinar tambahan.
 4. Seterika mudah digunakan, kerana ia sangat ringan - 260 g Perkara utama ialah ia tidak mempunyai "penyakit" peranti serupa: wayarnya tidak berpusing terima kasih kepada pilihan "tali berputar". Dan panjang wayar ialah 2 meter 60 sentimeter, yang membolehkan anda duduk dengan selesa di hadapan cermin.
 5. Penggaya adalah kalis api. Walaupun anda terlupa untuk mematikannya, tiada perkara buruk akan berlaku. Seterika hanya akan "hibernasi" jika ia kekal tidak dituntut selama setengah jam.
 6. Set ini termasuk penutup pelindung terma, di mana seterika yang tidak disejukkan dikeluarkan.
 7. Kuasa peranti hanya 90 watt.

Mencari besi lain dengan set sifat positif yang pelbagai adalah sukar. Satu-satunya perkara yang boleh menjadi kelemahan bagi sesetengah orang ialah kos peranti yang tinggi. Tetapi dia tidak mungkin menghalang wanita menjaga penampilan mereka. Lagipun, peranti itu akan menjimatkan lebih banyak daripada kos jika anda melakukan rambut anda di rumah, dan bukan di salon.

Gambaran keseluruhan model

Barisan seterika jenama British Cloud Nine yang terkenal terdiri daripada tiga model:

 • klasik;
 • maxi;
 • mini.

Klasik dibezakan dengan kemungkinan menggunakannya untuk rambut apa-apa panjang dan apa-apa jenis. Termostat melaraskan untuk rambut nipis dan tebal. Di samping itu, peranti ini direka bukan sahaja untuk meluruskan keriting nakal. Terima kasih kepada bentuk platinum, lebih tepat lagi, tepi bulat mereka, besi membantu untuk membuat keriting.

Model klasik dianggap pelbagai fungsi, oleh itu mereka sangat memerlukannya. Mereka digunakan dalam kehidupan seharian dan di salun. Seterika, diletakkan di dalam bekas, tidak mengambil banyak ruang, jadi anda boleh membawanya ke mana-mana perjalanan. Siri "maxi" direka untuk bekerja dengan rambut panjang.

Dalam satu pendekatan, helai besar diproses (diluruskan atau digulung). Ciri tersendiri mereka adalah plat kerja mereka yang memanjang. Mini, sebaliknya, direka untuk rambut pendek.

Petua Pemilihan

  Apabila membeli seterika, keutamaan harus diberikan kepada model berikut:

  • dengan kawalan pemanasan, keupayaan untuk menetapkan mod optimum untuk jenis rambut tertentu;
  • dengan lapisan seramik, sebaik-baiknya dengan salutan serisit;
  • dengan fungsi meluruskan dan menggulung;
  • dengan pilihan untuk keselamatan dan kemudahan penggunaan.

  Lebar plat hendaklah dipadankan dengan panjang dan struktur keriting. Jadi, untuk rambut nipis pendek (paras bahu), plat selebar 25 mm sesuai. Helai yang lebih panjang memerlukan permukaan yang lebih luas. Dengan panjang purata sehingga bilah bahu, rambut tebal memerlukan plat yang sama lebarnya dari 30 hingga 40 mm. Dan tidak terlalu tebal, kira-kira 25-30 mm sudah cukup.

  Untuk menggayakan rambut yang berat dan panjang, anda memerlukan penyepit panjang, mendatar mencapai 70-80 mm. Kesemua sifat ini dimiliki oleh seterika Cloud Nine. Pilihan salah satu model jenama ini akan memberikan kemungkinan batu berkualiti tinggi yang cepat.

  Pada masa yang sama, rambut bukan sahaja tidak cedera akibat pemanasan yang kerap, sebaliknya, ia akan menjadi lebih sihat, licin dan lebih berseri.

  Lihat gambaran keseluruhan menyeterika di bawah.

  tiada komen

  Fesyen

  kecantikan

  rumah