Pelurus rambut

Pelurus rambut Vitek: gambaran keseluruhan model dan peraturan pemilihan

Pelurus rambut Vitek: gambaran keseluruhan model dan peraturan pemilihan
Kandungan
 1. Kelebihan dan kekurangan
 2. Semakan model terbaik
 3. Kriteria pilihan

Wanita cenderung untuk berubah. Mereka mengubah penampilan mereka dengan keseronokan dan keseronokan, mencipta imej baharu. Pemilik rambut kerinting semula jadi secara berterusan menjinakkan "gelombang", mencapai gaya rambut yang paling lancar. Cara terbaik untuk melakukan ini ialah pelurus rambut elektrik. Vitek menawarkan pelbagai produk pelurus dan penggayaan rambut. Mari kita lihat dengan lebih dekat ulasan model dan peraturan untuk memilih pelurus rambut Vitek.

Kelebihan dan kekurangan

Pelurus rambut Vitek akan datang untuk menyelamatkan jika anda perlu meluruskan keriting nakal, menjinakkan kegebuan atau hanya menukar rupa. Untuk tujuan ini, peranti sedemikian akan menjadi ideal dan tidak boleh diganti. Vitek mempunyai cadangan yang sangat baik dalam pasaran teknologi moden. Ini juga terpakai kepada seterika, yang selalu dikeluarkan oleh jenama itu selama lebih daripada satu tahun berturut-turut. Kini anda boleh menemui model dengan salutan seramik dan turmalin. Tetapi penting untuk memberi perhatian bukan sahaja kepada salutan plat, tetapi juga kepada peralatan dengan pelbagai fungsi, iaitu:

 • Teknologi Seramik Aqva - model dengan plat ditutup dengan seramik, yang tidak merosakkan atau terlalu panas keriting;
 • Titanium ultra meluncur - pelurus yang memberikan luncuran menakjubkan melalui rambut, menghalang kerosakan padanya;
 • lampiran tambahan - model yang sangat popular, dengan bantuan yang mudah untuk membina korugasi pada helai atau menggulungnya menjadi keriting yang bergaya;
 • Pengatur suhu - dengan alat tambah ini, anda boleh melaraskan rejim suhu pemanasan plat secara bebas.

Vitek menarik pelanggan dengan pelbagai inovasi dan perubahan berterusan dalam produknya. Akibatnya - seterika pengeluar terkenal dibezakan oleh keselamatan, kepraktisan dan kemudahan penggunaan.

Kelemahannya ialah dengan menyeterika setiap hari, walaupun dengan salutan kualiti tertinggi, struktur rambut merosot. Sudah tentu, anda tidak perlu menolak untuk menggunakan penerus. Ia bernilai menyimpan produk dengan perlindungan rambut terma. Prarawat helai dengan komposisi ini meminimumkan kesan suhu panas pada keriting.

Untuk rawatan biasa keriting dengan seterika, peranti dengan plat seramik diperlukan.

Bukan tanpa alasan bahawa pelurus Vitek berada di barisan hadapan dalam kecantikan dan gaya rambut.... Atas fakta yang disahkan, Seterika rata mempunyai kesan negatif yang kurang pada rambut daripada pengering rambut. Walaupun pada hakikatnya prinsip operasi peranti adalah sama - kedua-duanya mengeringkan rambut, tetapi struktur rambut tidak rosak dari menyeterika, dan sisiknya dilicinkan. Pengering rambut berfungsi sebaliknya.

Penerus Vitek dibezakan oleh satu set ciri positif yang mengagumkan, seperti:

 • penutup selamat;
 • jika pakej termasuk lampiran tambahan, anda boleh menukar imej;
 • melengkapkan dengan pelbagai fungsi;
 • penggunaan yang mudah dan selesa;
 • pilihan model untuk bajet - jenama menawarkan seterika dalam kategori harga yang berbeza, daripada yang mahal kepada yang paling berpatutan.

Adalah penting bagi Vitek bahawa peminat mempunyai pilihan. Untuk tujuan ini, beberapa model pelurus rambut telah dibangunkan, berbeza dalam bahan dan salutan plat, kehadiran pelbagai fungsi berguna.

Semakan model terbaik

Mari kita lihat lebih dekat pada seterika paling popular dari Vitek.

VT-2317

Perkakas dilengkapi dengan Pemanasan PTC - teknologi untuk penstabilan suhu yang cepat, menghapuskan terlalu panas dan terlalu kering rambut. Seterika juga mempunyai Straight & Curl - satu sistem untuk menukar rupa yang mudah dan memberikan helai kelicinan sempurna atau untuk keriting yang mewah. Pelurus mempunyai plat lebih panjang untuk meluruskan rambut anda dengan lebih cekap untuk penggayaan pantas.

Suhu pemanasan plat ialah +220 darjah, yang membolehkan penggunaan seterika pada semua jenis rambut. Pada suhu ini, helai tebal dan keras pun boleh diluruskan.

Untuk memanaskan pinggan, anda perlu menunggu sehingga setengah minit, yang mempunyai kesan yang baik pada kelajuan mencipta penggayaan.

Model VT-2317 adalah peranti dengan plat turmalin yang tidak tertakluk kepada tekanan mekanikal dan dibezakan oleh ketahanannya. Plat terapung menutupi curl dengan lembut, memberikannya pemanasan sepanjang keseluruhan dan gelongsor yang mudah. Perlu diperhatikan fungsi auto-mati peranti dan kord bergetah berputar sepanjang 1.8 m. Satu-satunya kelemahan peranti adalah ketiadaan pengatur suhu dan pengionan.

VT-2324

Pelurus dengan plat seramik yang berinteraksi dengan lembut dengan rambut. Ciptaan ini boleh dinyatakan dengan jelas sebagai salah satu yang terbaik dalam segmennya. Dengan VT-2324, penggayaan rambut adalah pantas dan mudah. Terima kasih kepada reka bentuk ergonomik dan ringan peranti, gaya rambut yang cantik diperoleh tanpa usaha dan usaha yang tidak perlu. Panjang plat ialah 110 mm dan lebarnya ialah 20 mm. Kelebihan peranti juga adalah reka bentuk yang bergaya, dijamin menarik perhatian dan menggembirakan mata semua jantina yang lebih adil.

Daripada kelebihan, perlu diperhatikan: kunci pemegang, kord berputar, paparan LED, perlindungan terlalu panas, petunjuk kuasa, salutan turmalin seramik lampiran pelicin, gelung gantung, Pemanasan PTC dan teknologi Lurus & Keriting. Daripada minus, ia patut menyerlahkan lebar kecil plat dan kord kuasa, ketiadaan sarung dan penunjuk sedia.

VT-2503

Pengering rambut tandem yang kuat dengan pelurus akan dapat dengan cepat mencipta gaya rambut yang dirancang walaupun dari rambut yang tidak terurus atau hanya meluruskannya kepada kelicinan. Dengan set sedemikian, ia tidak akan sukar untuk memastikan rambut anda teratur. Kehadiran pengionan akan mengekalkan kelembapan semula jadi pada rambut. Anda boleh memilih daripada dua lampiran untuk mencipta gaya bergaya dalam beberapa minit, dan kesannya diperbaiki dengan meniup udara sejuk. Peranti ini sangat mudah dikendalikan. Panel kawalan diletakkan pada permukaan dalaman peranti, yang tidak termasuk menekan butang secara tidak sengaja.

Pemilik rambut yang tidak terurus dan kasar boleh menggayakan helai pada mod maksimum pada suhu +230 darjah. Untuk rambut nipis, anda boleh mengurangkan pemanasan plat kepada +150 darjah.

Semua lampiran besi VT-2503 mempunyai salutan seramik yang tidak mempunyai kesan negatif pada rambut, sebaliknya, ia memberi mereka bersinar yang indah, yang penting apabila menggunakan pelurus.

Kelebihan peranti: kehadiran gelung untuk menggantung dan penapis boleh tanggal, 9 mod operasi, pemanasan dalam 30 saat, Pemanasan PTC, Aqua Ionic, Straight & Curl. Terdapat petunjuk kemasukan dan kesediaan, keupayaan untuk mengawal suhu. Dilengkapi dengan kord getah berputar, pemegang pengunci, bekas yang mudah digunakan. Kekurangan: tiada perlindungan terlalu panas.

Kriteria pilihan

Jika anda akan membeli seterika Vitek, adalah wajar mengambil kira ciri teknikal berikut:

 • salutan plat - dari ini, pertama sekali, keadaan dan kesihatan keriting akan bergantung;
 • saiz permukaan kerja - parameter ini dipilih mengikut panjang dan ketumpatan rambut yang dirawat;
 • muncung - plat yang boleh diganti untuk penggayaan kerinting keriting membolehkan anda menukar dengan mudah, mencipta imej baharu;
 • fungsi lanjutan - kemudahan menggunakan penerus, keselamatannya semasa operasi bergantung padanya.

Anda perlu memilih seterika, dengan mengambil kira jenis rambut yang akan anda gayakan.

Jika keriting kurang daripada 20 cm panjang, pelurus dengan plat nipis diperlukan. Untuk rambut panjang, lebih baik menggunakan besi rata dengan plat lebar. Keriting yang tidak terurus akan dilicinkan dengan pelurus yang dilengkapi dengan kesan wap. Tetapi jangan sekali-kali anda meluruskan helai basah. Dengan cara ini, mereka boleh rosak teruk.

Jangan abaikan perkhidmatan perunding. Pakar yang cekap akan mengenali kekuatan dan kelemahan model yang diminati. Pastikan anda bertanya tentang ciri teknologi peranti tertentu yang anda bercadang untuk membeli. Semak sama ada terdapat jaminan untuknya, untuk berapa lama ia sah.

Seterusnya, anda akan menemui ulasan pelurus rambut VT-2317 daripada jenama Vitek.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah