Pakaian petang

Pakaian malam Burgundy

Pakaian malam Burgundy
Kandungan
  1. Ciri warna
  2. Gaya
  3. Pakai dengan apa
  4. Pilihan aksesori

Untuk menekankan keberanian anda dengan pakaian, anda boleh menggunakan warna "burgundy". Nama asal ini sama seperti burgundy atau ceri. Sebenarnya, semua warna ini adalah warna merah yang berbeza, walaupun mereka mempunyai perbezaan yang sangat halus dan hampir tidak dapat dilihat yang mungkin tidak dapat dilihat oleh semua orang. Ia akan menjadi masalah untuk mencari warna yang lebih bergaya yang digunakan untuk mencipta pakaian wanita daripada burgundy. Dia secara serentak dapat memperkayakan imej, menambah warna dan ekspresif.

Tidak ada pakaian malam burgundy yang mudah, sama seperti tidak ada alasan yang tidak sesuai untuk memakai pakaian yang terang itu.

Pakaian malam Burgundy ke lantai

Ciri warna

Keteguhan, keyakinan dan konservatisme, kestabilan dan kestabilan - semua ini dicerminkan dalam warna burgundy. Oleh itu, pencinta perkara dalam warna burgundy dengan yakin menjalani kehidupan, tidak menunjukkan emosi yang tidak perlu dan mempunyai watak yang kuat.

Terdapat kecanggihan dalam warna burgundy, ia menghidupkan kecerahan, dan menjadikan seseorang lebih ceria. Tidak pernah seorang gadis dalam gaun malam burgundy akan berasa seperti tetikus kelabu dan bergabung dengan jisim umum tetamu.

Pakaian malam Burgundy dengan kereta api

Gaya

Anda tidak akan dapat mengehadkan diri anda dalam memilih gaya pakaian malam burgundy, kerana kedai-kedai cuba memenuhi setiap citarasa dan menyajikan kepada tetamu mereka variasi potongan yang paling mudah dan luar biasa dan berani. Seluruh imej atau hanya elemen individu boleh dibuat daripadanya. Pilihan harus berdasarkan ke mana anda akan pergi dalam pakaian khusus ini. Imej yang paling menakjubkan akan muncul dalam pakaian malam burgundy ke lantai.

Untuk pesta belia, gaun merah wain akan menjadi pilihan yang baik. Gaun sutera burgundy dalam akan membuat anda tidak dapat dinafikan.Pakaian brokat atau sifon adalah pilihan yang baik.

Pakaian malam brokat Burgundy

Ia telah disebutkan tentang fleksibiliti warna burgundy, tetapi masih terdapat gaya tertentu yang akan lebih berfaedah dan kelihatan baik dalam warna ini:

  1. Jenis pakaian pertama mempunyai elemen yang serupa dengan gaya Yunani, seperti pinggang tinggi.
  2. Pilihan hebat kedua untuk menjelmakan burgundy adalah pakaian dengan leher V, tetapi tidak dalam dan terlalu mendedahkan. Biarkan ia hanya sedikit mencipta tipu muslihat, dan daya tarikan imej akan terletak pada warna.
  3. Yang ketiga ialah model dengan langsir.

Jika pakaian dipilih untuk bekerja, maka potongan klasik sudah pasti akan diguna pakai di sini. Semua elemen imej lain boleh dibuat dalam zaitun atau kelabu. Jika warna ini tidak sesuai dengan anda, tetapi keinginan untuk mempunyai pakaian burgundy mengatasi anda, maka perhatikan warna lain.

Pakai dengan apa

Gaun burgundy sebenarnya ternyata tidak begitu mudah apabila anda mula mengambil aksesori dan barangan pakaian lain. Dan bukan sahaja gaya memainkan peranan terbesar di sini, iaitu warna.

Gabungan unsur hitam dengan warna burgundy sentiasa menjadi pilihan yang baik dan menang. Ini akan membawa kekangan dan ketegasan.

Pakaian malam Burgundy dengan klac

Nah, jika pilihan ini tidak sesuai dengan anda, maka mencampurkan warna burgundy yang berbeza dalam satu rupa adalah sangat bergaya sekarang. Biru gelap dan ungu, kuning air dan merah jambu, ungu dan kelabu gelap - semua ini boleh dipilih untuk melengkapkan pakaian burgundy.

Untuk keluar malam, anda boleh menggunakan jubah ringan dan klac dalam warna perak.

Gabungan burgundy dan merah jambu dalam gaun malam

Pilihan aksesori

Memandangkan burgundy itu sendiri kaya dan bersemangat, barang kemas tidak sepatutnya besar, mencolok dan provokatif.

Perkara utama dalam pemilihan aksesori adalah kekangan dan ringkas. Gelang atau rantai yang diperbuat daripada emas atau perak, kerongsang kecil dengan batu semula jadi. Masuk akal untuk bereksperimen dengan tali pinggang atau selendang emas.

Warna hitam dan putih juga perlu ada dalam solekan. Untuk bibir, pilih warna burgundy yang boleh digantikan dengan warna neutral.

hiasan untuk pakaian malam burgundy
1 komen
Margarita 16.09.2015 07:06

Gaun malam burgundy tidak begitu mencolok seperti yang merah, tetapi pada masa yang sama ia menarik perhatian. Gaun pada foto ke-3 kelihatan seperti ia dengan kelopak mawar sangat cantik.

Fesyen

kecantikan

rumah