Pakaian petang

Gaun malam merah

Gaun malam merah
Kandungan
 1. Ciri warna
 2. Ke lantai
 3. Midi
 4. Pendek
 5. Dengan renda
 6. Gaun merah dengan punggung terbuka
 7. Gaun malam merah putih
 8. Gaun malam merah dan hitam
 9. Untuk penuh
 10. Solekan malam di bawah gaun merah

Nampaknya musim fesyen baru benar-benar melanggar semua peraturan yang ditetapkan. Pereka dan rumah fesyen sama-sama menggunakan warna terang dan bersih. Mereka memberi perhatian khusus kepada warna merah, yang muncul secara literal di mana-mana - dalam pakaian kasual, gaya pejabat, pakaian malam. Gaun malam merah adalah penyelesaian hebat yang mencipta rupa yang menarik.

Ciri warna

Merah adalah warna api, semangat dan mawar yang harum. Ia membangkitkan persatuan dengan tenaga dan seksualiti yang tidak terkawal.

Gaun malam merah ke lantai dengan renda

Oleh itu, wanita yang memakai pakaian sedemikian membangkitkan perhatian yang meningkat kepada diri mereka sendiri, menunjukkan keberanian imej mereka, memukau mata lelaki. Mereka melihat anda sebagai bunga yang cantik, tetapi pada masa yang sama mereka takut duri.

Gaun malam sebelah bahu merah

Segera, kami perhatikan bahawa tidak setiap gadis mampu membeli merah. Dia mesti yakin pada dirinya sendiri, mempunyai kemahuan. Sebagai peraturan, ini adalah wanita yang mempunyai tujuan yang tahu apa yang mereka mahukan dari kehidupan dan dengan yakin menuju matlamat mereka. Mereka dengan mudah mencapai lokasi lelaki, menjalin hubungan perniagaan.

Wanita berbaju merah adalah pemimpin, personaliti yang kuat dan yakin diri.

Pakaian malam oleh Eva Longoria

Juga, jangan lupa bahawa merah adalah warna yang agresif yang boleh mencerminkan mood kecantikan. Jangan cuba untuk berdebat dengan wanita dalam pakaian merah, kerana ini adalah latihan yang tidak berguna sama sekali. Mereka sentiasa tahu bahawa mereka betul dan tidak akan berehat sehingga mereka membuktikannya kepada mereka yang tidak bersetuju dengan mereka.

Ke lantai

Masa telah menunjukkan bahawa pakaian panjang lantai merah sesuai sentiasa dan di mana-mana sahaja di mana anda ingin menjadi pusat perhatian. Musim ini menunjukkan kegemaran untuk gaya ballroom ringan.

Gaun bengkak merah

Korset dengan korset, skirt panjang, kekurangan hiasan yang hampir lengkap, menekankan aristokrasi imej. Mudah di satu pihak, tetapi sangat mewah di sisi lain.

Gaun merah sesuai untuk:

 • langsir nipis;
 • lapisan;
 • potongan asal;
 • bahan mahal. Ini benar terutamanya untuk sutera semula jadi dan matt.

Lihat lebih dekat pada pakaian satin merah sepanjang lantai yang mempamerkan kewanitaan dan percintaan. Ia juga penting untuk menggunakan elemen sedemikian sebagai kolar untuk pakaian malam. Kehadiran potongan akan memberikan aksen pada kaki langsing.

Jangan lupa tentang kereta api, yang dengan sempurna menekankan imej keagungan diraja. Ia boleh dibuat daripada sifon, kain telus, dilengkapi dengan skirt gebu atau trim asal. Bagi lengan, panjang bergantung pada keutamaan.

Gaun malam merah dengan kereta api

Midi

Pakaian merah itu sendiri berdikari, jadi walaupun model paling mudah kelihatan hebat.

Pakaian Petang Merah Pertengahan

Oleh itu, anda tidak perlu terkejut dengan gaya yang dipersembahkan oleh pereka terbaik dari seluruh dunia semasa pertunjukan fesyen. Intipati pakaian merah mereka adalah menggunakan siluet separa muat atau lurus, di bawah lutut atau panjang pertengahan buku lali, dengan lengan tiga suku. Berdasarkan potongan asas ini, setiap orang menambah rasa dan nuansa mereka sendiri. Nampak hebat dan cukup praktikal.

Pendek

Jangan takut bahawa ini adalah keputusan yang terlalu berani. Musim ini anda boleh dan harus memakai pakaian sedemikian. Panjang mini yang provokatif sesuai walaupun untuk mereka yang telah mematuhi fesyen konservatif sepanjang hidup mereka. Dan semua kerana pakaian itu bermain dengan warna-warna terang, melanggar peraturan dan tradisi yang ditetapkan.

Gaun renda merah pendek

Jika anda ingin memikat, memikat orang lain, penyelesaian terbaik anda ialah gaun merah pendek. Ia sesuai untuk kelab malam, kerana ia tidak menghalang pergerakan, ia membolehkan anda menari dengan cara yang anda mahukan. Selain itu, anda akan menyerlahkan kecantikan kaki anda.

Bagi lengan, terdapat ruang untuk percubaan. Lengan yang mengagumkan sesuai untuk sesetengah orang, bahu terbuka, belakang dan juga garis leher untuk orang lain. Anda boleh melengkapkannya dengan rhinestones, labuci, gunakan satin atau guipure sebagai asas. Perkara yang paling penting ialah pakaian itu menekankan kekuatan anda, dan tidak menunjukkan sebarang kecacatan pada badan atau kulit anda.

Gaun malam merah yang cantik

Tetapi apa yang harus ditinggalkan adalah dada yang terlalu terbuka, potongan provokatif. Ia tidak bergaya dan terlalu eksplisit.

Dengan renda

Renda mencipta imej yang sangat menggoda, oleh itu, dalam hal pakaian merah, ia akan sangat berguna. Terutama jika pakaian itu tidak termasuk lapisan. Panjangnya boleh di bawah lutut, ke lantai atau mini, siluet dipasang atau separuh dipasang. Satu cara atau yang lain, pakaian renda merah memberikan kewanitaan, membuat kuk sebenar daripada seorang gadis.

Gaun renda merah dari petang Tarik Ediz

Ia tidak akan berlebihan untuk menggunakan satin sebagai lapisan, untuk menghias skirt atau korset.

Trend sebenar musim ini adalah gaun panjang lantai merah dengan bahagian atas renda. Juga, untuk prom, pakaian sedemikian akan menjadi pilihan yang bagus, tetapi dengan panjang pertengahan betis bersama dengan lapisan yang berbeza. Hanya pastikan anda mempunyai stiletto, klac dan barang kemas yang kemas di bawahnya. Jangan terlalu menekankan aksesori, supaya tidak mengalih perhatian perhatian dari pakaian itu sendiri.

Gaun malam merah dengan bahagian atas renda

Ilusi tubuh bogel dan lengan renda juga menjadi trend.

Gaun merah dengan punggung terbuka

Jika anda ingin menjadikan penampilan anda feminin dan menggoda, pilih sahaja versi gaun merah ini. Tetapi perlu diingat bahawa ia mempunyai kelemahan tertentu - model itu akan menekankan kelemahan angka anda, oleh itu, jika anda mempunyai berat badan berlebihan atau penipisan berlebihan, lebih baik menolak pakaian itu.

Gaun malam duyung merah dengan lace belakang

Apabila memakai gaun merah terbuka belakang, padankan dengan seluar dalam yang sepadan. Tiada coli tradisional, hanya tanpa tali atau sekurang-kurangnya tali silikon.Apabila memilih panjang lantai, anda boleh memilih mana-mana potongan mengikut citarasa anda. Yang paling berani memilih potongan hingga ke pinggang atau lebih rendah, manakala wanita pemalu hanya memakai bahu dan tulang belikat.

Gaun malam merah putih

Merah sesuai dengan banyak warna. Tetapi sahabat terbaik adalah putih serba boleh. Ia digunakan sebagai sisipan atau alas untuk renda merah. Corak putih pada kain merah kelihatan sangat menarik.

Gaun malam merah dan hitam

Kebaharuan bergaya terbaharu ialah hiasan appliqué hitam dan renda yang menghiasi pakaian merah.

Untuk penuh

Adalah penting untuk memahami betapa menariknya warna merah, dan betapa liciknya ia. Ini benar terutamanya untuk kanak-kanak perempuan yang berlebihan berat badan. Untuk kelihatan hebat dan berjaya dalam warna merah yang mungkin, ikuti beberapa peraturan mudah:

 1. Shades akan menarik perhatian, oleh itu adalah dinasihatkan untuk memilih pakaian merah matte. Semua jenis kilauan, hiasan terang, labuci hanya akan menjadikan anda lebih jelas secara visual.
 2. Pakaian merah tidak perlu dibuat daripada satu kain merah. Satu aksen terang mungkin cukup, sebagai contoh, di kawasan korset, dan menjadikan skirt itu gelap. Memfokuskan pada payudara yang cantik dan besar akan mengalih perhatian perhatian daripada pinggang atau kaki yang tidak sempurna.
 3. Reka bentuk menegak digabungkan dengan latar belakang merah pepejal adalah penyelesaian yang sempurna untuk jelita gemuk.
 4. Gaya harus dihalang, ringkas. Sebagai contoh, kes. Pakaian merah sedemikian, dilengkapi dengan jaket yang indah, akan mencipta imej elegan yang unik.
 5. Walau apa pun, jangan ambil masa yang singkat. Pilihan terbaik ialah ke bahagian tengah lutut. Dalam kes ini, kasut harus bertumit tinggi.

Solekan malam di bawah gaun merah

Jika anda memutuskan untuk memakai pakaian merah ke acara gala, mesyuarat penting atau acara lain, jangan sekali-kali menggabungkannya dengan solek yang cerah dan kaya.

Solekan malam di bawah gaun merah dengan pemerah pipi

Warna gelap kosmetik adalah kontraindikasi untuk berambut perang, kerana ia menjadikan imej itu berat. Beri keutamaan kepada celak berasaskan cecair atau anak panah lurus dan nipis yang dibuat dengan pensel hitam. Bayang-bayang adalah sangat terang, sebaik-baiknya dengan kesan berkilauan. Untuk bulu mata, pilih maskara volumizing.

Solek malam di bawah gaun merah untuk berambut perang

Untuk si rambut coklat, solek berasap, bayang-bayang berkilauan sesuai, tetapi warnanya boleh menjadi hitam atau kelabu gelap. Bagi sesetengah orang, ton semula jadi akan berfungsi dengan baik. Pada kelopak mata atas, buat anak panah yang kemas untuk rupa yang menggoda. Bulu mata palsu atau sambungan bulu mata boleh diterima kerana ia meningkatkan rupa.

Gincu merah boleh melengkapkan penampilan anda dengan sempurna. Apa yang tidak boleh dilakukan oleh gadis-gadis yang melakukan solek di bawah gaun merah yang menakjubkan adalah merah padam. Warnanya sangat semula jadi, menekankan sudut menonjol tulang pipi. Dan menolak warna merah jambu dan merah pemerah pipi: dalam kombinasi dengan pakaian merah, mereka akan menjadi tidak sesuai sepenuhnya.

Gaun malam merah yang cantik
2 ulasan

Gaun merah bukan untuk semua orang. Anda perlu dapat menampilkan diri anda dalam pakaian sedemikian, imej mesti yakin. Jika tidak, seorang gadis dalam pakaian sedemikian mungkin kelihatan lucu.

Tidak ada yang lebih indah daripada gaun merah! Jantung saya berdegup kencang, dan apa yang sedang berlaku dengan lelaki ... kita hanya boleh meneka.

Fesyen

kecantikan

rumah