Jenama makanan kucing

Suapan daripada pengeluar Farmina

Suapan daripada pengeluar Farmina
Kandungan
  1. Keanehan
  2. Barisan produk
  3. Gambaran keseluruhan ulasan

Russo Mangini, yang diasaskan kira-kira 50 tahun lalu dan bergabung dengan firma saintifik British Farmina, telah lama dikenali di luar Itali. Makanan haiwan peliharaan yang dihasilkan di perusahaan di bawah jenama terkenal ini sememangnya popular di banyak negara di dunia. Kualiti mereka telah diuji oleh masa dan berdasarkan sikap penyayang terhadap haiwan peliharaan, menggembirakan pemiliknya dengan wajah yang gembira dan sihat.

Keanehan

Pengeluar Itali menganggap pemakanan yang sihat dan lazat sebagai kunci utama kepada peningkatan kualiti dalam kehidupan anjing dan kucing domestik. Pengeluar makanan Farmina dicirikan oleh penyediaan pelbagai jenis makanan berdasarkan perkembangan saintifik, yang asasnya sentiasa diisi semula. Ramai profesional dan doktor haiwan terlibat dalam menguji dan melaksanakan trend baharu untuk barisan industri. Permintaan yang semakin meningkat untuk produk syarikat mendorong pengasas dan pemiliknya untuk melabur dalam membuka perniagaan baharu di negara seperti Brazil dan Serbia.

Makanan haiwan peliharaan Farmina N&D tergolong dalam kelas super premium dan memenuhi contoh terbaik standard dunia dalam industri. Syarikat itu menghasilkan makanan untuk rakan berkaki empat hanya daripada bahan mentah semula jadi, seimbang dalam perkadaran yang paling berguna. Teknologi moden untuk penghasilan butiran nutrisi memungkinkan untuk menghasilkannya dengan kesedapan yang tinggi dan mudah dihadam. Mengisi beg dengan nitrogen sebelum pembungkusan membolehkan suapan kekal segar untuk masa yang lama tanpa menggunakan bahan pengawet kimia.

Untuk memenuhi badan haiwan peliharaan dengan kekuatan dan tenaga, bijirin dengan karbohidrat dimasukkan ke dalam diet.Jumlah protein yang digunakan adalah mengikut saranan penyelidik dalam bidang status pemakanan untuk karnivor. Suplemen herba menjadikan sebarang makanan lebih mudah dihadam dan merupakan sumber vitamin dan mineral yang penting. Syarikat itu memberi banyak perhatian kepada masalah kawalan glisemik produk. Pencegahan obesiti dalam haiwan peliharaan yang menjalani gaya hidup sedentari bermula di makmal saintifik, dan kemudian dilaksanakan dalam amalan apabila merumuskan barisan baru makanan kering siap pakai.

Barisan produk

Kepelbagaian dalam rangkaian produk Farmina sentiasa selaras dengan nasihat veterinar. Jenis makanan kering baharu memenuhi keperluan penting karnivor domestik - anjing dan kucing. Strategi pemakanan berasaskan sains untuk anak anjing dan anak kucing dari bulan pertama dan kemudian sepanjang hayat dicerminkan dalam barisan rumusan pemakanan khas yang meluas. Antaranya, anda boleh mencari diet untuk haiwan peliharaan yang disterilkan, lemah, menyusu atau kecil. Cadangan untuk memilih jenis makanan kering yang betul bergantung pada penampilan baharu pada sistem pemakanan semula jadi. Dengan pendekatan ini, makanan benar-benar bebas daripada sebarang bahan tambahan kimia dan termasuk kandungan yang kaya dengan komponen semula jadi. Untuk penyediaan butiran, daging asli daging lembu, kambing dan ayam jenis rendah lemak digunakan, dengan penambahan asid amino Omega-3.

Makanan holistik untuk anjing dan kucing juga termasuk kemasukan vitamin daripada alga, sayur-sayuran dan buah-buahan. Selera makan meningkat oleh vitamin C dan E, serta minyak herba berguna yang meningkatkan proses pencernaan.

Tanpa bijirin

Barisan N&D Tanpa Bijian mengandungi banyak protein, sehingga 98% daripada jumlah keseluruhan ramuan. Mereka sangat baik untuk karnivor domestik dan tidak mengandungi bijirin sama sekali. Komposisi semulajadi diet seimbang menghalang obesiti dan akibatnya dalam bentuk diabetes kerana kandungan glisemiknya yang rendah. Antioksidan semulajadi terdapat dalam makanan kering dan basah dalam bentuk suplemen buah-buahan dan sayur-sayuran, termasuk epal, delima, beri biru dan bahan tumbuhan lain.

Dalam perihalan produk pada pembungkusan, anda boleh melihat peratusan ketara kandungan tokoferol, atau vitamin E, dalam makanan, yang berjaya menggantikan jenis pengawet konvensional. Kualiti bahan tambahan dan vitamin semulajadi mengekalkan sifat asalnya dengan baik kerana kaedah penyediaan yang istimewa dan lembut, yang berdasarkan penggunaan minimum kesan fizikal dan haba pada produk.

Antara makanan haiwan peliharaan tanpa bijirin, pemilik boleh memilih jenis yang paling sesuai dengan rakan berbulu mereka. Produk untuk haiwan yang dikebiri, menyusu dan lemah akibat penyakit, sedang dijual. Sebagai tambahan kepada 51% protein dalam bentuk daging yang diproses dan lemak kambing muda, makanan kambing dan beri biru mengandungi pelbagai komponen tumbuhan, termasuk beri biru, epal, alfalfa, lobak merah dan ekstrak aloe. Suapan dijual dalam pelbagai pakej - dari 1.3 dan 2.5 hingga 20 kg.

Bijirin rendah

Pemakanan semula jadi karnivor sentiasa menjadi garis panduan utama bagi pembangun suapan Farmina dalam penciptaan resipi diet seimbang untuk penyediaan makanan untuk haiwan peliharaan. Oleh itu, dalam produk kering dan basah jenama ini, sebagai tambahan kepada 60% protein haiwan berkualiti tinggi, bijirin seperti oat dan ejaan hadir. Semua bahan tumbuhan melepasi kawalan kualiti untuk kehadiran racun perosak dan bebas daripada GMO.

Antara makanan untuk kucing dan anjing, anda boleh memilih pelet yang mengandungi ayam, kambing dan daging lembu. Terdapat juga diet dengan ikan, yang mengandungi sejumlah besar vitamin dan minyak ikan untuk haiwan peliharaan muda. Makanan lengkap sesuai untuk haiwan peliharaan yang menyusu dan hamil.Nutrien termasuk Omega-3, vitamin B, kalsium, fosforus, dan lemak mentah, serat dan minyak. Ekstrak semulajadi tokoferol, rosemary dan teh hijau mendominasi di kalangan antioksidan.

Diet

Pencipta makanan diet untuk kucing dan anjing di Farmina dengan penyertaan pasukan saintifik Jabatan Universiti Naples. Frederick II menggunakan strategi yang paling sesuai dalam perumusan produk. Diet yang dipadankan dengan sempurna boleh menyelesaikan banyak masalah veterinar dengan pemakanan yang betul. Komposisi semula jadi komponen adalah konsisten dengan ciri fisiologi spesies haiwan peliharaan karnivor.

Pengawet berbahaya dalam makanan dalam tin dan butiran telah digantikan dengan jenis antioksidan semulajadi dengan kandungan vitamin E atau tokoferol yang tinggi. Mereka menyumbang kepada pemeliharaan jangka panjang produk semula jadi dalam keadaan segar, tanpa kehilangan nilai bahan semula jadi bermutu tinggi. Bijirin dipilih dengan indeks glisemik yang rendah, melebihi yang membawa kepada obesiti pada haiwan dengan gaya hidup yang tidak aktif dan gangguan pengambilan glukosa normal.

Barisan produk pemakanan pemakanan Farmina telah diuji secara saintifik berdasarkan maklum balas yang meluas daripada doktor haiwan dan pemilik haiwan yang telah menerima makanan istimewa sepanjang tempoh rawatan atau pemulihan. Haiwan peliharaan yang telah mengalami pelbagai jenis penyakit mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk meningkatkan kesihatan mereka tanpa dimasukkan ke rawatan hospital pesakit dalam, yang membawa kepada tekanan.

Makanan diet jenama Farmina yang popular dicipta menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi sahaja. Mereka membantu mencari penyelesaian yang tepat untuk pemakanan yang betul untuk sebarang masalah kesihatan yang muncul untuk haiwan peliharaan keluarga.

Kajian telah menunjukkan bahawa haiwan peliharaan yang memakan sejumlah besar makanan yang diubah suai secara genetik mempunyai perubahan yang tidak normal dalam fungsi dan struktur organ pencernaan. Penyebaran suapan dengan peratusan tinggi GMO akhirnya menjejaskan keseluruhan ekosistem secara keseluruhan, mengganggu keseimbangan halus yang mendasarinya. Oleh itu, gandum dan jagung telah digantikan dengan tanaman tradisional untuk pertanian Itali: kentang, oat dan dieja dalam pengeluaran pelet dan makanan dalam tin basah.

Suapan diet yang dicadangkan "ayam delima" mengandungi daging ayam dehidrasi daripada bangkai yang dikupas daripada bulu. Protein yang diperoleh daripada produk ikan berkualiti tinggi dibezakan oleh nilai pemakanan yang tinggi dan mudah dihadam, berjumlah kira-kira 95%. Kambing dibekalkan ke kemudahan syarikat dari New Zealand, dan serbuk telur diperoleh daripada telur segar sebelum ditambah kepada penyediaan makanan.

Super premium

Makanan Haiwan Peliharaan Lengkap Super Premium Tanpa Pewarna Tiruan, Pengawet dan Bahan Tambahan Berbahaya Lain... Daging ayam dan ayam berasal dari pengeluar produk protein ayam berkualiti Itali. Syarikat itu membeli daging babi hutan dari ladang biologi di Eropah, dan bangkai kambing dari negara di mana ruminan kecil diternak menggunakan kaedah ragut percuma. Dalam pembuatan butiran kering dan makanan dalam tin basah, daging puyuh dan rusa yang kaya dengan asid amino dan vitamin B3, B6 dan B12 juga digunakan.

Ikan laut yang ditangkap di kawasan laut di laut selatan dan utara. Daripada makanan berasaskan tumbuhan, makanan terbaik menggunakan quinoa, yang kaya dengan banyak bahan berfaedah, untuk membantu menjaga kesihatan haiwan kesayangan anda. Lobak merah dan labu adalah sumber karotena dan antioksidan yang sangat baik.

Semua bahan suapan berkualiti tinggi kekal lengkap, kerana ia menjalani rawatan haba sekali. Ini membolehkan anda mengekalkan bukan sahaja nilai pemakanan semulajadi produk, tetapi juga rasa mereka dalam keadaan baik. Malah pembungkusan syarikat yang membuat 100% tin bebas BPA yang boleh dikitar semula meletakkan alam sekitar pada tahap minimum. Dengan membeli makanan kering untuk kucing dan anjing dalam pakej jimat 10 kg, anda boleh menolak untuk menggabungkan jenis makanan ini dengan vitamin dan makanan tambahan lain, kerana ia memenuhi sepenuhnya keperluan pemakanan haiwan kesayangan yang baik.

Premium

Untuk penghasilan suapan terbaik, produk sampingan, jagung dan gandum durum, biasa untuk jenama lain, tidak digunakan kerana kandungan GMO yang tinggi dan bahan berbahaya yang lain.

Pakar Farmina mengesyorkan komposisi bahan yang seimbang yang diperoleh daripada ayam itik, daging lembu, kambing, binatang buruan dan ikan yang kering.

Serat kentang, lentil, buah-buahan kering dan beri digunakan sebagai bahan tumbuhan. Ekstrak rosemary, aloe dan tumbuhan vitamin lain digunakan untuk menggantikan bahan pengawet secara semula jadi.

Terutamanya popular untuk rangkaian makanan haiwan kesayangan yang sihat ialah Ecopet Naturaldihasilkan menggunakan teknologi inovatif. Keadaan termostabil komponen dalam jenis makanan premium kering dan basah membolehkan anda mengekalkan nilai pemakanan semula jadi bahan mentah daging dan sayur-sayuran. Kehadiran prebiotik semulajadi adalah baik untuk fungsi normal usus karnivor. Saiz butiran direka dengan mengambil kira umur dan ciri-ciri baka haiwan.

Gambaran keseluruhan ulasan

Pemilik haiwan peliharaan melaporkan bahawa mereka memesan suapan Farmina yang terhad dari tapak khusus, kerana ia sukar ditemui di kedai kerana popularitinya. Pemilik kucing dan anjing ambil perhatian bahawa haiwan peliharaan mereka gembira makan makanan jenama ini kering dan basah. Terdapat bukti daripada penternak tentang kes-kes kejayaan pembersihan kalkulus gigi pada haiwan yang kerap menerima makanan daripada syarikat Itali. Bekalan vitamin yang banyak dan suplemen mineral yang berguna mempunyai kesan yang baik terhadap keadaan kot dan nada haiwan peliharaan.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah