Jenama tilam

tilam ORMATEK

tilam ORMATEK
Kandungan
 1. Keanehan
 2. Pelbagai model
 3. Gambaran keseluruhan ulasan

Pemilihan tilam yang berkualiti adalah perkara yang bertanggungjawab dan sangat penting. Oleh kerana seseorang menghabiskan sepertiga hidupnya dalam mimpi, dia perlu mempunyai tempat tidur yang ideal. Pelbagai jenis tilam berkualiti tinggi ditawarkan oleh jenama ORMATEK yang terkenal. Dalam artikel hari ini, kita akan melihatnya dengan lebih dekat.

Keanehan

Banyak bergantung pada kualiti tidur: aktiviti siang hari, mood, dan kesihatan umum. Selalunya, setelah tidur sepanjang malam dengan tidak selesa, seseorang mengalami sakit kepala, keletihan, dan kehilangan kekuatan sepanjang hari. Selain itu, tilam yang salah boleh menyebabkan banyak masalah belakang atau memburukkan lagi penyakit sedia ada.

Ini menerangkan kepentingan membeli katil yang benar-benar berkualiti tinggi dan paling selesa untuk tidur. Kesemua kriteria ini dipenuhi oleh produk jenama ORMATEK.

Tilam ORMATEK berkualiti tinggi mendapat permintaan yang tinggi. Ini tidak menghairankan, kerana produk berjenama mempunyai kelebihan yang baik.

 • Semua model tilam ORMATEK diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, selamat dan mesra alam. Bukan sahaja orang dewasa, malah kanak-kanak kecil juga boleh tidur di atasnya. Walaupun dalam keadaan cuaca yang sangat panas, katil yang berkualiti tidak akan membahayakan kesihatan pengguna.
 • Produk jenama ORMATEK tidak menimbulkan reaksi alahan. Penghidap alahan boleh menggunakan tilam dengan selamat.
 • Semua katil tidur ORMATEK mempunyai mutu kerja yang berkualiti. Dengan semua penampilan mereka, mereka memberi inspirasi kepada keyakinan, menunjukkan kualiti dan kebolehpercayaan yang tinggi. Produk sedemikian tidak tertakluk kepada kerosakan mekanikal, ia sukar untuk berubah bentuk atau koyak di beberapa tempat.
 • Tilam ORMATEK tidak menyerap bau asing ke dalam struktur bahannya.
 • Dalam produk berkualiti tinggi daripada jenama terkenal, kelembapan tidak boleh berlarutan, membahayakan produk itu sendiri dan keselesaan pengguna.
 • Tilam ORMATEK boleh dialihkan udara dengan sangat cepat dan mudah jika perlu.
 • Produk dari jenama terkenal bukan sahaja hypoallergenic, tetapi juga mempunyai ciri antibakteria. Tilam berkualiti baik tidak membiak bakteria atau serangga patogen. Itulah sebabnya walaupun kanak-kanak yang paling kecil boleh membeli barangan sedemikian tanpa rasa takut.
 • ORMATEK menawarkan pelbagai jenis model tilam yang berbeza untuk dipilih. Mereka dibahagikan dengan jenis langsung mereka, dan dengan bahan pembuatan, dan dengan parameter dimensi, dan dengan ketinggian. Tidak sukar untuk memilih model yang optimum, tanpa mengira jenis tempat tidur pengguna.
 • Produk berkualiti memberikan sokongan yang ideal untuk tubuh manusia dan menunjukkan sifat ortopedik dan anatomi yang sangat baik. Terima kasih kepada ini, orang yang menderita osteochondrosis dan masalah lain yang berkaitan dengan tulang belakang boleh tidur dengan selesa di atas tilam ORMATEK.
 • Banyak model kotak tidur dari pengilang dilengkapi dengan penutup hypoallergenic dan estetik yang tidak memerlukan penyelenggaraan yang kompleks.
 • Dalam pelbagai jenama, banyak model tilam menunjukkan ketahanan yang sangat baik, tidak mengalami tusukan, walaupun digunakan untuk masa yang lama.
 • Satu lagi kelebihan penting produk tidur moden dari ORMATEK ialah kosnya. Dalam nisbah kualiti harga, tilam berjenama adalah salah satu yang paling menarik. Di samping itu, syarikat itu kerap menawarkan produk stok berkualiti tinggi.

Model moden tilam dari ORMATEK mendapat permintaan yang tinggi, mereka disukai oleh ramai orang. Walau bagaimanapun, seseorang tidak boleh mengabaikan kelemahan yang ada pada produk tidur berjenama.

 • Sesetengah tilam disertakan dengan sarung pelindung yang tidak boleh ditanggalkan. Dalam operasi dan penyelenggaraan, bahagian tersebut mungkin tidak kelihatan mudah dan praktikal.
 • Selepas penggunaan berpanjangan, model tilam ORMATEK tertentu menjadi terlalu lembut.
 • Produk jenama mesti diserahkan sekurang-kurangnya setiap 3 bulan. Prosedur penjagaan sedemikian kelihatan membosankan dan menyusahkan ramai pembeli.

Pelbagai model

Jenama terkenal menghasilkan banyak model tilam berkualiti yang direka untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Produk yang berbeza mempunyai parameter dan ciri yang berbeza. Mari lihat lebih dekat beberapa produk keselesaan tidur ORMATEK yang popular.

sayang

Terdapat keperluan khas untuk tilam untuk kanak-kanak. Katil berkualiti tinggi hendaklah seselesa mungkin, mesra alam, hipoalergenik.

Tilam tidak boleh menjejaskan rangka yang sedang berkembang, oleh itu adalah dinasihatkan untuk membeli model dengan kesan ortopedik untuk pengguna muda.

Mari kita pertimbangkan parameter beberapa tilam kanak-kanak ORMATEK.

 • Kanak-kanak Senyum. Model yang sangat mudah dengan parameter dimensi 60x120 cm. Anda juga boleh memesan pilihan dengan dimensi lain, contohnya: 60x160, 90x200 cm dan sebagainya. Ketinggian produk yang dimaksudkan ialah 12 cm. Beban maksimum yang mana contoh ini direka bentuk adalah terhad kepada 90 kg. Model ini adalah satu sisi, disesuaikan untuk kegunaan kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun.
 • Kesihatan Kanak-kanak. Model yang murah dan agak nipis, dipersembahkan dalam pelbagai saiz dari 60x120 hingga 70x140 cm. Pembeli boleh secara bebas memilih model penutup untuk tilam kanak-kanak ini. Ia direka untuk beban tidak melebihi 50 kg. Ketinggian produk kecil - hanya 7 cm.
 • Pusing. Satu lagi model kekerasan sederhana yang murah, dipersembahkan dalam saiz dari 80x190 hingga 180x200 cm.Satu blok bahagian spring tidak disediakan dalam model ini, tetapi ia berdasarkan ormafoam buih hypoallergenic khas. Naskhah ini dihantar dalam bentuk gulungan. Model ini direka untuk beban terbesar 90 kg, mempunyai ketinggian 9 cm.
 • Kanak-kanak Berganda. Tilam kanak-kanak berkualiti tinggi, yang direka untuk kegunaan bayi dari 3 tahun. Pada dasar model ini, sabut kelapa disediakan bersama lateks.Ketinggian produk adalah kecil dan ialah 7 cm.Beban terbesar yang dibenarkan ialah 70 kg. Model ini boleh dibeli dalam pelbagai saiz: dari 60x120 hingga 120x200 cm.
 • Kanak-kanak Bujur Lembut. Model asli dan sangat menarik, dibentangkan dalam saiz tunggal - 76x124 cm Parameter ketinggian tilam ialah 11 cm Direka untuk beban yang mengagumkan sehingga 100 kg, ia dicirikan oleh tahap ketegaran purata. Spesimen bujur sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 6 tahun.
 • Klasik Kanak-kanak Bulat. Tilam kecil bersaiz 76x76 cm. Sesuai untuk bayi yang baru lahir. Struktur model ini mengandungi 6 cm sabut kelapa lateks. Spesimen dicirikan oleh tahap ketegaran yang tinggi, mempunyai ketinggian 7 cm Beban terbesar yang boleh digunakan untuk pilihan ini hanya 70 kg.
 • Klasik Kanak-kanak Bulat. Contoh struktur bulat yang menarik. Ia ditawarkan hanya dalam satu versi saiz - 76x76 cm Ia mempunyai ketinggian sederhana 7 cm dan boleh menahan beban tidak lebih daripada 70 kg. Anda boleh memilih pilihan ini untuk bayi baru lahir. Struktur produk mengandungi 6 cm sabut kelapa lateks. Ketegasan tilam adalah tinggi.

Dalam pelbagai jenama, anda boleh menemui model tilam kanak-kanak lain yang berkualiti tinggi. Spesimen lain berbeza dari segi kandungan dan saiz.

Untuk katil kanak-kanak, anda boleh dengan mudah mencari model dengan parameter 140 x 200 cm, 90 x 200, 120 x 200 cm dan seterusnya.

Untuk orang dewasa

Syarikat ORMATEK menghasilkan bilangan tilam yang sangat baik untuk pengguna dewasa. Mari kita ketahui ciri-ciri yang ada pada beberapa spesimen teratas.

 • Sihir. Model ini dibentangkan dalam bingkai saiz yang berbeza, bermula dari 80x190 cm. Nilai ketinggian di sini ialah 19 cm. Tahap ketegaran sisi dalam produk ini adalah berbeza. 1020 bahagian spring disediakan untuk satu tempat tidur. Beban terbesar yang direka model popular ini ialah 140 kg.
 • Milenium. Spesimen dengan parameter ketinggian 20 cm. Direka untuk beban sehingga 140 kg. Ketegaran sisi di sini berbeza: tinggi dan sederhana. Produk ini mempunyai blok spring dengan peningkatan ketegaran.

Pengagihan beban adalah seragam di sini.

 • Memori Sinergi Orto. Spesimen yang cantik dengan kesan ingatan, dipersembahkan dalam dimensi dari 140x196 hingga 160x196 cm. Ketinggian stok ini ialah 16 cm. Modelnya adalah satu sisi. Versi berganda ini, di mana beban tidak lebih daripada 110 kg harus digunakan pada satu tempat tidur. Kekerasan produk adalah sederhana.
 • Comby Tengah / Keras. Produk berkualiti dengan tahap ketegaran sisi yang berbeza-beza. Ia menyediakan 512 bahagian spring untuk satu tempat tidur. Terdapat sabut kelapa di sebelah dan ormafoam di sebelah lagi. Spesimen ini adalah 20 cm tinggi dan boleh dimuatkan sehingga 120 kg.
 • Tambah nilai. Satu lagi model berganda dengan nilai kekukuhan yang berbeza pada kedua-dua belah pihak. Satu bahagian keras di sini dan satu lagi adalah sederhana. Reka bentuk ini mempunyai 5 zon sokongan tulang belakang pengguna. Berbaring pada model ini, anda boleh dengan cepat melegakan ketegangan, menikmati kelonggaran. Ketinggian produk yang agak murah ini ialah 19 cm.
 • Tempur Cloude Luxe 30. Syarikat itu juga mengeluarkan model tilam yang sangat mahal. Jadi, spesimen tanpa spring yang ditentukan adalah satu sisi, dicirikan oleh tahap ketegaran yang rendah. Boleh memberikan tidur selesa yang tiada tandingan untuk pasangan. Produk ini sesuai untuk beban sehingga 200 kg, ia agak tinggi - 30 cm.Ia dibentangkan dalam beberapa saiz: 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm.
 • Tempur Satu Sederhana 20. Spesimen berkualiti tinggi, sesuai untuk muatan tidak lebih daripada 150 kg. Menunjukkan kekerasan sederhana. Tilam adalah satu sisi dan tidak mempunyai blok spring. Dikilangkan di Denmark, pilihan ini seimbang dengan sempurna dan menyediakan sokongan pengguna yang boleh dipercayai. Produk ini boleh memimpin sebarang penarafan, kerana ia bukan sahaja paling selesa, tetapi juga kelihatan hebat.
 • mantap. Pilihan yang murah, ketinggiannya mencapai 15 cm Ia dibentangkan dalam beberapa dimensi: dari 80x190 hingga 180x200 cm Model ini boleh menahan beban sehingga 110 kg, dicirikan oleh peningkatan tahap ketegaran, dan memberikan sokongan yang ideal untuk tulang belakang. Blok spring tidak disediakan dalam versi ini.
 • Baki 5 zon. Model yang sangat baik untuk katil dengan saiz yang berbeza. Produk ini menyediakan 5 kawasan sokongan pengguna. Modelnya bermuka dua. Di sini, satu bahagian lembut, yang diperbuat daripada buih ormafoam, dan satu lagi adalah sederhana-keras, yang berasaskan sabut kelapa.
 • Flex Standard. Model yang sangat popular dan agak murah yang mampu memberikan sokongan dengan tahap ketegaran yang tinggi. Produk ini melegakan ketegangan otot dengan sempurna, meningkatkan fasa tidur nyenyak. Ketinggian spesimen ini ialah 16 cm.Beban terbesar yang dibenarkan ialah 120 kg.
 • Baki 3-zon. Stok berkualiti tinggi dengan kekakuan sisi yang berbeza. Di dasar produk terdapat buih ormafoam hypoallergenic. Tilam dilengkapi dengan penutup pelindung yang berkualiti tinggi dan besar. Parameter ketinggian produk mencapai 20 cm Tilam direka untuk beban tidak melebihi 120 kg.
 • Optima Classic EVS. Agak murah, tetapi tilam berkualiti tinggi dan selesa. Menyediakan sokongan tulang belakang yang tiada tandingan, menunjukkan ketegaran optimum. Satu blok mata air bebas disediakan di dasar produk ini. Beban maksimum yang boleh dikenakan pilihan ini adalah tidak lebih daripada 130 kg.
 • Suka. Produk murah yang terdapat dalam pelbagai saiz: dari 80x190 hingga 180x200 cm Struktur produk ini mengandungi buih selular khas dengan kesan micromassage. Tilam mencipta iklim mikro optimum untuk tempat tidur, ia dihantar dalam bentuk gulungan. Produk ini direka untuk beban sederhana - tidak lebih daripada 90 kg. Ketinggian tilam mencapai 13 cm.
 • Mata air. Pilihan yang sangat baik untuk orang dewasa dan warga emas. Set ini dilengkapi dengan penutup praktikal yang diperbuat daripada jacquard sintetik. Produk ini mempunyai blok spring jenis bergantung. Kekerasan adalah sederhana dan serba boleh. Ketinggian tilam mencapai 16 cm.
 • ProNight. Versi sederhana keras serba boleh, yang juga sesuai digunakan oleh orang yang lebih tua. Ia mempunyai ketinggian 20 cm, menahan beban sehingga 120 kg. Katil ini boleh melegakan ketegangan otot dengan berkesan dan cepat. Tilam dilengkapi dengan penutup rajutan berkualiti tinggi yang cantik.
 • Tegang. Model berjenama berkualiti tinggi dengan 620 helai spring setiap tempat tidur. Produk ini boleh menahan beban yang serius dan tetap tanpa masalah, dan memberikan sokongan yang sangat baik untuk tulang belakang pengguna. Produk ini mempunyai ketinggian yang agak besar - 22 cm, menunjukkan ketegaran purata. Dibekalkan dengan pelbagai dimensi: dari 80x190 cm hingga 200x200 cm.

Gambaran keseluruhan ulasan

Produk untuk tidur yang selesa dari jenama ORMATEK sangat diminati, jadi orang ramai meninggalkan banyak ulasan tentang mereka. Di antara mereka anda boleh mendapati kedua-dua bersemangat dan terus terang kecewa. Setiap pelanggan mendapati kebaikan dan keburukan dalam produk berjenama ORMATEK.

Pengguna meninggalkan banyak maklum balas positif mengenai kualiti pembuatan tilam ORMATEK, serta kesan memori model tertentu. Menurut pengguna, ia sangat selesa untuk tidur dan hanya berehat di atas katil sedemikian.

Di samping itu, ramai orang telah melihat reka bentuk menarik produk tidur berkualiti.

Malangnya, ia bukan tanpa sejumlah negatif. Biasanya, pembeli tidak berpuas hati dengan fakta bahawa sesetengah tilam mengandungi bahan tiruan. Sesetengah pengguna mendapati produk ORMATEK terlalu berat.

Dalam ulasan yang jarang berlaku, orang ramai bercakap tentang bau yang tidak menyenangkan yang berpunca daripada tilam yang baru dibeli jenama itu.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah