Pakaian

Pakaian yang sepadan untuk ibu dan anak perempuan

Pakaian yang sepadan untuk ibu dan anak perempuan
Kandungan
  1. Gambaran keseluruhan gaya
  2. Palet warna
  3. Petua Pemilihan
  4. Contoh yang indah

Keluar bersama dalam gaya yang sama untuk ibu dan anak perempuan adalah satu lagi cara ekspresi diri dan manifestasi cinta dan kasih sayang antara satu sama lain. Tiada apa-apa yang menyatukan dua wanita seperti pakaian bergaya. Gaya ini telah tersebar luas di seluruh dunia dan dikenali sebagai rupa Keluarga.

Gambaran keseluruhan gaya

Hari ini, rupa mega-fesyen - rupa keluarga (rupa keluarga atau gaya) - telah menjadi gaya pakaian yang unik dan paling popular.... Trend ini berasal dari fesyen 20-an abad yang lalu di Amerika, apabila, disebabkan kemurungan yang berpanjangan, kerajaan AS memutuskan untuk mengembalikan negara kepada nilai keluarga yang kekal. Hari ini, trend ini telah menerima kelahiran semula, berakar umbi dalam Olympus yang bergaya untuk semua musim.

Gaya ini mendapat permintaan maksimum terima kasih kepada peluang untuk ibu dan anak perempuan mereka memakai pakaian dan pakaian kegemaran mereka agar kelihatan begitu menawan dan menyentuh hati di sebelah mereka. Ramai pereka rumah fesyen telah menjadikan Keluarga kelihatan seperti kad panggilan mereka.

Jadi, pakaian polka-dot untuk fesyen besar dan kecil di Itali telah menjadi trend fesyen yang dikenali untuk Dolce dan Gabbana. Banyak perniagaan mula menghasilkan keseluruhan siri pakaian gaya keluarga, contohnya, Gioia di Mamma. Mereka menawarkan pakaian eksklusif untuk pakaian harian, serta untuk majlis malam dan perayaan.

Pakaian yang sama untuk ibu dan anak perempuan sesuai secara organik ke dalam tandem keluarga yang bergaya. Tetapi kita tidak semestinya bercakap tentang pakaian sahaja: sut yang cantik dan bergaya, pakaian dalam gaya kasual mewakili satu gaya pakaian, tekstur dan warna. Cermin mata, topi, tali pinggang, busur, sarung tangan, kasut, perhiasan atau keseragaman, pelbagai hiasan dalam gaya yang sama juga merupakan sebahagian daripada rupa Keluarga. Setiap keluarga mempunyai palet warna dan cetakan sendiri.

Pintar

Demokrasi dalam pemilihan pakaian hari ini terserlah dalam pelbagai cara termasuk pakaian ala keluarga. Sebagai contoh, ia boleh menjadi penampilan keluarga yang cerah - pakaian berwarna-warni, pakaian gelap yang menekankan daya tarikan dan mood para fesyen. Perkara utama ialah semua orang selesa. Perkara yang bergaya boleh menceritakan banyak perkara tentang keluarga - tentang kegemaran klasik atau aneh, tentang komitmen terhadap sukan atau keselesaan rumah. Ibu dan anak perempuan tidak akan memakai pakaian mewah tanpa hiasan.

Setiap hari

Pakaian dan sut dengan cetakan bijak atau daripada fabrik biasa, gaya ringkas dan tanpa banyak barang kemas sesuai untuk kehidupan seharian dalam gaya rupa Keluarga. Potongan pakaian yang ringkas akan membolehkan ibu dan anak perempuan berasa selesa dan bergaya pada masa yang sama. Pakaian kasual tidak kelihatan mencolok, ia adalah set ringkas. Namun begitu, apabila melihat tandem kekeluargaan sebegitu, perasaan kelembutan tanpa disengajakan membanjiri. Kit setiap hari sesuai untuk berjalan bersama di udara segar, untuk melawat, membeli-belah, rancangan perjalanan ke luar bandar.

Petang

Pakaian keluarga "ibu dan anak perempuan" tidak lengkap tanpa pilihan malam bersama. Rupa Keluarga sedemikian, sebagai peraturan, digunakan untuk keluar, untuk acara khas, ulang tahun dan perayaan keluarga lain dan acara penting. Jadi, pakaian malam yang paling popular untuk seorang gadis akan menjadi Pakaian Puteri". Dalam kes ini, ibu memikirkan semua butiran pakaiannya untuk dipadankan dengan anak perempuannya petang ini.

Solekan, varnis, kasut, gaya rambut sedang dipertimbangkan. Mereka mesti mempunyai unsur yang sama untuk ibu dan anak perempuan.

Untuk majlis perkahwinan, jalinan pada pakaian pun difikirkan... Kadang-kadang anda boleh melihat gaun pengiring pengantin mini pada seorang gadis, dan pakaian ibunya sesuai untuk pengiring pengantin, semuanya dilakukan dalam gaya yang sama.

Perpaduan gaya adalah ciri khas untuk pakaian malam - pakaian harus kelihatan sempurna, harmoni, malah bergaya. Sebagai contoh, skirt kembang pada pakaian pengantin perempuan akan menjadi kembang yang sama pada pakaian gadis. Tetapi karangan bunga boleh kelihatan sama sekali.

Kemegahan istimewa tercipta apabila ibu dan anak perempuan pergi dalam pakaian koktel. Pakaian feminin sedemikian menekankan sosok ibu dan sesuai untuk orang muda, tetapi dalam bentuk pakaian berpinggang tinggi. Satu lagi contoh, apabila ibu muncul dalam pakaian merah ke lantai dengan potongan dalam di belakang, dan anak perempuan dalam pakaian ungu sederhana untuk seorang gadis dan tanpa potongan, tetapi dihiasi dengan reben di sepanjang garis pinggang.

Palet warna

Terdapat banyak pilihan untuk mempersembahkan pakaian dalam gaya busur keluarga. Dan banyak daripada mereka disatukan dengan tepat oleh palet warna yang dipilih secara harmoni. Outlet dalam pakaian yang serupa dalam fabrik dan warna adalah lebih berani. Ini adalah asas penampilan Keluarga. Cetakan pakaian yang serupa dalam gaya kasual biasa, dengan lambang dalam gaya sukan atau pun tentera, akan menunjukkan banyak tradisi keluarga.

Untuk menyatukan gaya keluarga akan membantu bukan sahaja skema warna, tetapi juga motif tunggal corak pada kain.

Penggaya mengesyorkan memakai pakaian untuk rupa Keluarga dengan warna yang sama, kemasan, dengan kehadiran elemen hiasan yang serupa atau serupa, dihiasi dengan aksesori yang serupa. Anda boleh bermain dengan skema warna dengan cara anda sendiri, sebagai contoh, memakai pakaian polka-dot, di mana titik-titik polka akan mempunyai saiz yang berbeza untuk ibu dan anak perempuan. Anda boleh melakukan perkara yang sama dengan warna, applique, sisipan, di mana elemen yang sama mungkin berbeza dalam saiz, hamparan, penempatan.

Petua Pemilihan

Pakaian untuk wanita dewasa dan untuk gadis tidak boleh dibuat mengikut corak yang sama, walaupun dikurangkan. Ini bertentangan dengan fesyen berkaitan usia dan kanak-kanak. Sebagai contoh, pakaian ibu saya dibezakan oleh potongan ketatnya; terdapat siluet yang dipasang, potongan dan elemen lain yang menekankan kebangsawanan dan kewanitaan.

Kanak-kanak perempuan digalakkan memakai pakaian yang lebih sederhana, tetapi tidak kurang cantik, suka bermain dan menyentuh, membayangkan usia muda fesyen.Lagipun, selepas diterbitkan, gadis itu boleh sekali lagi terjun ke zaman kanak-kanak, naik ke atas bukit, dan semua ruffles, dart, sulaman pada pakaian kanak-kanak harus kelihatan sesuai.

Apabila memilih gaya rupa Keluarga, penggaya juga mengesyorkan mengikuti beberapa peraturan untuk penampilan keluarga yang berjaya. Jadi, anda perlu memikirkan dan memperincikan pakaian tunggal untuk ibu dan anak perempuan terlebih dahulu, berhati-hati memilih gaya, memutuskan skema warna dan jenama. Ibu sepatutnya selesa dan selesa dalam pakaian yang dipilih, dan bayi sepatutnya suka pakaian itu (semuanya bergantung pada taktik ibu). Anda tidak seharusnya mengehadkan pilihan anda kepada satu set; dalam gaya penampilan Keluarga, adalah penting untuk mencuba dan menambah baik citarasa. Dan biarkan ia menjadi pakaian yang paling positif dan bergaya pada musim akan datang.

Contoh yang indah

Pakaian yang sepadan untuk ibu dan anak perempuan adalah trend yang sangat popular dalam industri fesyen, yang tidak lama lagi akan menjadi klasik dalam genre itu. Rahsia populariti adalah mudah - pakaian elegan yang sama pada ibu dan anak perempuan menyebabkan banyak emosi positif antara lain.... Dan sementara ibu mengikuti trend fesyen, cita rasa, pendidikan estetik diterapkan pada anak perempuannya.

Senang melihat contoh haluan keluarga yang berjaya. Untuk keluar setiap hari, ibu dan anak perempuan boleh memilih busur dalam gaya kasual yang sama dalam bentuk pakaian A-line atau dengan skirt tulip, matahari dan separuh matahari. Gaun musim panas dengan lengan kuk dan raglan kelihatan hebat.

Gaun sarung kelihatan bagus pada wanita dewasa, kanak-kanak perempuan akan mendapati versi pakaian ketat "kekanak-kanakan" yang lebih ringkas sesuai.

Untuk tandem perayaan, pilihan set pakaian untuk "dongeng" dan "puteri" sesuai, contohnya, dalam warna ungu-hijau dengan reka bentuk korset yang elegan. Pakaian yang subur dengan hiasan yang kaya dalam warna pastel terang sesuai untuk sebarang perayaan dan kelihatan hebat pada majlis perkahwinan dan pada hari lahir anak perempuan.

Wanita kecil fesyen berminat secara aktif dengan penampilan ibu dan kakak mereka. Gadis menyalin tingkah laku dan penampilan orang tersayang mereka, jadi mereka sangat suka tidak berbeza dari ibu mereka, walaupun dalam gaya pakaian untuk semua majlis - dalam pakaian musim panas, demi-musim, sut musim sejuk.

Kesatuan pakaian bukan sekadar memilih potongan tunggal, tetapi juga mengikuti trend fesyen menggunakan fabrik dan aksesori yang sama untuk pelancaran.

Adalah penting untuk diingati Untuk penampilan Keluarga, butiran adalah penting: apa yang sesuai untuk wanita bergaya dengan jaket yang dipasang, gadis itu harus memakai dalam bentuk jubah berkobar. Pakaian dewasa dan kanak-kanak boleh menjadi sangat serupa, tetapi tidak serupa. Tidak mungkin ibu saya menyalin pakaian puteri kecil itu dengan teliti.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah