Topi

Topi "burung hantu"

Topi burung hantu
Kandungan
 1. Banyak merit
 2. Varieti
 3. Dengan apa mereka digabungkan?
 4. Ulasan

Banyak merit

Untuk beberapa musim, produk dengan reka bentuk haiwan telah berada di puncak populariti. Wanita fesyen moden gembira berpakaian dalam model cantik yang menggambarkan wajah haiwan yang comel, yang serta-merta menarik perhatian orang lain. Pilihan yang paling popular dan dituntut ialah topi burung hantu.

Model ini membolehkan anda menekankan kualiti individu seorang gadis - kecerahan, keaslian dan keyakinan diri. Sejak zaman purba, burung hantu telah dianggap sebagai tanda keilmuan, kebijaksanaan duniawi dan dibaca dengan baik.

Pelbagai topi dengan imej burung hantu sangat besar, yang merupakan tambahan besar, kerana setiap gadis akan dapat memilih pilihan yang tepat. Terdapat produk dengan paruh terbuka, mata besar, telinga tidak aktif dan tergantung dalam bentuk jumbai. Juga menggembirakan adalah kepelbagaian warna dan kehadiran elemen hiasan yang menarik - butang dan pompon. Teknik mengait juga berbeza.

Topi burung hantu akan menghangatkan anda pada hari yang paling sejuk. Model tersebut mampu memberikan rasa selesa apabila anda berada jauh dari rumah.

Varieti

Di rak kedai, anda boleh menemui topi dalam pelbagai gaya. Apakah pilihan popular untuk "burung hantu"?

 • Sensasi sebenar di kalangan gadis yang tahu banyak tentang fesyen dibuat oleh burung hantu lanun. Produk ini mempunyai tahap kecerahan yang tinggi - ia serta-merta menarik perhatian, membantu pemiliknya menonjol di kalangan orang yang lalu-lalang. Salah satu mata burung hantu ditutup dengan jalur hitam. Model sedemikian menyumbang kepada penciptaan imej yang hebat dan berani yang akan menarik minat gadis yang yakin, serta lelaki dan juga kanak-kanak kecil.
 • Topi burung hantu putih akan menambah kelembutan dan ketenangan pada penampilan anda. Pilihan ini sesuai untuk tempoh musim sejuk.Mata burung hantu yang kontras tidak membenarkan produk bergabung dengan alam sekitar bersalji. Busur mencipta suasana Tahun Baru, jadi pemilik topi akan sentiasa mengalami sensasi hebat yang mereka miliki hanya pada zaman kanak-kanak.
 • Model pelbagai warna sesuai untuk wanita fesyen yang sangat muda yang ingin mengejutkan penonton. Topi burung hantu dalam warna yang kaya sangat sesuai walaupun untuk penampilan yang sporty, jadi jika anda suka bermain ski, variasi ini dibuat khas untuk anda.

Dengan apa mereka digabungkan?

"Burung hantu" akan menjadi gabungan harmoni dengan hampir semua elemen almari pakaian standard, tetapi terdapat beberapa cadangan, jika diikuti, busur akan kelihatan paling menarik.

 • Topi burung hantu kelihatan cantik dengan baju peluh berwarna-warni dan jaket pengebom. Tetapi dari jaket yang dipasang dan kot parit klasik, anda perlu berputus asa.
 • Pakaian luar yang sempurna - parka dan jaket longgar, dihiasi dalam palet warna terang. Topi putih akan sesuai walaupun kot yang ketat.
 • Aksesori akan menambah keanggunan dan daya tarikan pada haluan. Gunakan sarung tangan dan selendang untuk dipadankan dengan topi anda.
 • "Owl" boleh dipakai bukan sahaja di luar, tetapi juga di dalam rumah. Gunakan skirt pendek atau pakaian rajutan untuk pergi ke kafe. Penampilan yang suka bermain, agak naif dan comel dijamin untuk anda!

Ulasan

Topi burung hantu untuk orang dewasa adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang ingin kembali ke zaman kanak-kanak, merasakan tenaga mereka dan meningkatkan mood mereka. Ulasan pelanggan adalah positif. Kanak-kanak perempuan menulis bahawa topi sesuai dalam apa jua keadaan. Pada musim sejuk, produk memberikan kehangatan, membantu melarikan diri dari angin sejuk dan salji.

Juga menggembirakan kos model - anda boleh mendapatkan perkara yang bergaya dan bergaya pada harga yang berpatutan.

tiada komen

Fesyen

kecantikan

rumah